Gość: Dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 23:27 Teraz pie..ie się częscie, szczęść boże wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antybajarka Kolejna Gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 08:35 Ło Jezu, co za nawiedzona Matka, ale na Święta do synowej. Ciekawe, jaką ma emeryturę? Moja Matka pracowała ciężko 35 lat i ma 1100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka Re: Kolejna Gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 13:07 nie oceniaj tej Pani jeśli jeśli jej nie znasz. Emerytura twojej Matki ma niewiele wspólnego z Panią Schetyną, która jest bardzo szlachetną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Danuta Schetyna: nie jestem kadrową IP: *.chello.pl 26.12.07, 09:08 ale glupi tytul . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Danuta Schetyna: nie jestem kadrową IP: *.punkt.pl 26.12.07, 15:04 Pani Danuto,serdecznie pozdrawiam.A pozdrawia jeden z aktorów teatru który prowadziła Pani przy Klubie na ulicy Katowickiej.Co prawda było to dawno, ale bardzo mile wspominam Panią.Sztuka w jakiej grałem nosiła tytuł "historia srebrnego pantofelka"czy "bajka o srebrnym pantofelku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dytylius Re: Danuta Schetyna: nie jestem kadrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 17:28 Hasło by żyło się lepiej... no tak pan Schetyna (typowe neosłowiańskie nazwisko)MA NA KONCIE MILION dolarów kombatant Soliodarności! Odpowiedz Link Zgłoś