Gość: Benhenot IP: *.chello.pl 11.02.08, 22:52 Czy ten Radny Jaki potrafi powiedzieć coś dobrego o Prezydencie? - jego blog www.jaki.pl - pokazuje, że chyba nie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mad max Re: www.jaki.pl IP: 77.223.234.* 11.02.08, 23:34 najśmieszniejsze ze jak napisze komentarz który nie wielbi janusza kowalsiego lub nie krytykuje ryśka z., to on zaraz kasuje komentarze. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 12.02.08, 13:04 Jak Twojej wpisy są wulgarne - to nie dziw się, że się je usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokowiec Re: www.jaki.pl IP: 77.223.224.* 19.08.08, 20:57 Teraz poszedł na sposób i wyłączył możliwość komenowania wpisów. A podobno prawdziwa cnoa kryyki się nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiak Re: www.jaki.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:27 Polokoktowiec ma racje; najpierw ten gostek zaczął wycinać wpisy w których zadawano niewygodne pytania, a potem zupełnie wyłączył możliwość komentowania wpisów. To normalne. Mały człowieczek, w okowach "wielkiej" polityki w małym miasteczku. Potrafi tylko siać defetyzm, uprawiać malkontenctwo, narzekać na wszystko i wszystkich. Taki sposób pojmowania świata charakteryzuje ludzi z problemami natury mentalnej. Jego głównym przeciwnikiem i bohaterem blogu stał się jego dobroczyńca, bo po chudych plecach Zembaczyńskiego dostał się do rady miasta. Gdyby nie Zembaczyński - ten J. byłby nadal nikim. Potrafi krytykować, ale sam nie cierpi krytyki. Nie toleruje ludzi o odmiennych poglądach. Żałosny ten cały blog, tak jak żałosny jest jego autor. Jako radny nigdy nie odnotował w swoim blogu żadnego sukcesu miasta Opola. Widać, że nie utożsamia się z naszym miastem. Cieszą go tylko porażki. To dziwne. Boshe chroń przed takimi radnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faq Re: www.jaki.pl IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.02.08, 13:22 zenujacy jestes ty mad-max. Nauczylbyc sie wypowiadac bez obrazania innvh - twoje komentarze nie bylyby kasowane. Widac twoj niski poziom w kazdym twoim komentarzu na blogu. Ja bym na miejscu jakiego usuwala wszystkie twoje komentarze. Ja uwazam ze jaki ma fajne pomysly i nie trzeba go od razu przekreslac i jego pomyslow takze , tylko dlatego, że nazywa sie Patryk Jaki. Nawet najbardziej uposledzony umyslowo komentator musi przyznac ze ma duza wiedze, i wiele pomyslow a co najwazniejsze odwage zeby go realizowac. Smutne ze w naszym miescie tak zacofanym krytykuje sie osoby ktore maja szczera chec je z tego zacofania wyciagnac. Czemu nie pietnujecie tych osob ktore NIC NIE ROBIA?? Az sie noz w kieszeni otwiera. Nie chce wymieniac nazwisk ale jak pewnie zauwazyliscie nie wszyscy wnosza jakies innowacje - a dostali kredyt zaufanie od wyborcow. Ale przeciez najlepiej pozbyc sie osob uczciwych. Zeby nadal tkwic w ciemnocie a w Opolu nic sie nie dzialo. Wielkie brawa dla oglupionych zazdroscia "inteligentow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faq Re: www.jaki.pl IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.02.08, 13:27 aha i prawie zapomnialam mad-max. Nie wiem czy potrafisz dobrze czytac, ale wiekszość wpisów nie jest o ryśku z ani o kowalskim. Więc nie dorabiaj do tego bloga wlasnej ideologi. Az mi sie smiac czasem chce patrzac na twoje wpisy. Komentarze niskich lotów typowe dla ludzi o zbyt wysokim mniemaniu o sobie. Ciekawe czy mialbys odwage stanac z jakim do dyskusji nie ukrywajac sie za nickiem ktory daje ci bezpieczenstwo i pewnosc ze nikt cie nie rozpozna. Szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: www.jaki.pl IP: *.punkt.pl 13.02.08, 13:58 KOMENTARZ DO TEKSTÓW Z BLOGU:) Synku, nie odróżniasz magistratu od ministerstwa. Bardzo ci współczuję! Magistrat to dawna nazwa ( z czasów zaborów) dzisiejszego Urzędu Gminy ( Miasta w Twoim przypadku). Natomiast na poziomie ministerstw rzeczywiście rozstrzyga się kwestie związane z bezpieczeństwem energetycznym państwa. W tych rękach jesteśmy na pewno bezpieczni.( w rękach JK) autor:życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jponson Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 14.02.08, 23:53 Kurcze sami pedagodzy na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: www.jaki.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 20:44 Czy to nie jest jeden z tych gości, którzy chcieli u nas Euro robić ? Potem Olimpiadę a na koniec linia mketra z Nowej Wsi Królewskiej do Czarnowąs. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 24.02.08, 00:55 Radny Patryk Jaki - bawi się na swoim blogu w analizy polityczne:) Niektóre ciekawe a niektóre śmieszne...Tyle o blogu. End! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 24.02.08, 15:31 Polecam notkę: jaki.bloog.pl/id,2993855,title,Proponuje-niech-Opole-przyznaje-co-roku-statuetki-dla-OPOLANINA-ROKU-,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 06.04.08, 22:58 a czemu inni opolscy politycy nie prowadzą bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: www.jaki.pl 07.04.08, 20:10 nie mam nic do tego szczyla, ale na ranychrystusa, trochę poszanowania dla języka polskiego. np: >>>mam nadzieje otworzymy niektórym osobą drzwi do szerokiej kariery. albo: >>>>Ponad to najważniejszy argument: lub: >>>>Ta uchwała pokazuje jak stosunkowo nie dużymi kosztami.... Nie trzeba chłoptasia atakować. Sam się kompromituje. Jak można samemu sobie we własnym blogu robić taką kupę? zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 07.04.08, 23:03 No i co pokazałeś kilka małych błędów tzw. literówek a widać, że dużo się napracowałeś ponieważ wyciągnąłeś te niby błędy z bardzo starych wpisów. Typowe postępowanie palantów, którzy się czepiają pierdół, ponieważ sami nie potrafią wyjść z kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 07.04.08, 23:05 Jak można się czepiać kilku literówek! Polemizujcie z treścią a nie jakimiś małymi błędami. Nie ma co robić w domu Pietrucha - Pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: www.jaki.pl IP: *.punkt.pl 15.04.08, 13:14 Mój pupil już prawie doszlifował ortografię :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: www.jaki.pl IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 10:57 Jaki-ś taki maram, nic nie słychać nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 23.04.08, 00:18 Oj coś nam się Radny ostatnio rozpisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syzyf Re: www.jaki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 14:59 www.jaki.pl - Szatę zmienił i blog wygląda naprawdę profesjonalnie. Widzę, że opozycja zdominowała internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: www.jaki.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 17:48 A ja bardzo lubię i szanuję pana Jaka . Jest on największym moim fanem . I mojej siostry też . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 28.06.08, 23:10 no i mądrzy radni podnieśli ceny biletów MZK. GratulacjE!!!!debile! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 05.09.08, 09:26 Ciekawy wpis o Karolince. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: www.jaki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:33 www.jaki.pl - dobry tekst o Muzeum Polskiej Piosenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: www.jaki.pl IP: *.chello.pl 24.07.08, 12:20 Przyznam, że to jedno z ciekawszych źródeł informacji o Opolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: www.jaki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 13:18 Niedouczony w ortografii krzykacz to dobre źródło informacji? No ciekawe, ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halimoniuk Re: www.jaki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 15:07 Krzykacz to sam jesteś a strona radnego to jedno z najciekawszych źródeł informacji o Opolu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: www.jaki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 15:49 No to Jaki przyznaj się teraz, które wpisy twoje. Ja to już nawet wiem Odpowiedz Link Zgłoś