Gość: Ładne kwiatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 00:31 Z jednej strony dr nauk, z drugiej nieudolny student zaoczny, ładne kwiatki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiesław Hernes Do ratusza po znajomości? IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.08, 08:53 "Opadaja ręce - jak liście" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Normalka! IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.08, 09:08 Bo czegóż mozna oczekiwać po swiętym Rysiu? Uczciwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Normalka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 09:22 Skoro Pan Prezydent zatrudnił do Ratusza koleżanki swoich dzieci, to dlaczego nie miałaby i zatrudnić swojej znajomej... -tak było, jest i nic nie wskazuje na to, aby miało się to zmienić; te konkursy to ustawiona farsa. Mało kto dostaje posadkę w Ratuszu uczciwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamowanka Re: Normalka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:00 No i dobrze wreszcie i uczciwe.wybrali ludzie Hamulca? Wybrali! no to ten dobiera sobie ludzi do hamowania i konsultowania. Milośnikom konkursów przypomnę "konkursy" w Urządzie Marszałkowskim na asystenta Marszalka konkurs wygrywa koleś z PO,rzecznik prasowy-to samo a Dyrektor Generalny? A nijaki Semak, wybitny specjalista od wszystkiego z czasów PiS to jak konkursy wygrywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepły Re: Normalka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:18 Jedno jest pewne. Zembaczynski nigdy nie zatrudnił mądrzejszego od siebie. A jest nędzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc strona internetowa IP: *.chello.pl 14.02.08, 11:31 to cudowne słowo załatwi powstanie muzeum.A co ma dać ta strona internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumbago muzeum piosenki powinno byc TYLKO w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:55 utwory dźwiękowe w formie mp3 dostępne na stronie www muzeum i tyle do muzeum to kto przyjdzie? dzieci na obowiązkowej wyciecze szkolnej? co tam można pokazac, czego nie można poprzez internet? koszulinę Niemen'a? gitarę Rodowicz? fascnujące :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Do ratusza po znajomości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:08 podobnie jest z nowym dyrektorem MOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trze Go Wara Do ratusza po znajomości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:55 Dlaczego mnie to nie dziwi? Wyjątkiem od reguły jest ciepła posadka obsadzona nie po: -znajomości -rodzinności -czy za przysłowiowego loda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumbago muzeum za 4 lata, po co dyrektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:49 kiedy najwcześniej zbudują to muzeum? za 4 lata? dyrektor jest potrzebny już teraz? i czym się zajmie? poza tym skoro najlepsza to wygra konkurs, a sprawa będzie jasna, skąd obawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: muzeum za 4 lata, po co dyrektor IP: *.punkt.pl 14.02.08, 16:22 jak to sie ma do ustawy o pracownikach samorządowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: muzeum za 4 lata, po co dyrektor IP: *.punkt.pl 14.02.08, 17:06 Tak to się ma -jak kot do psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) wygra wskazana osoba IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 18:08 a Ryś zawsze przyjmował kolegów, kuzynów, dzieci kolesiów. Gdzie jest jaki taki i Stop Korupcji? Chociaż Kowalski chciał sie też poznajomościzałapac na stołek w Ratuszu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Do ratusza po znajomości? IP: *.chello.pl 14.02.08, 23:47 Poprzedniej władzy w mieście, tej be, obecni rządzący zarzucali nepotyzm i kolesiostwo w zatrudnianiu znajomych po układzie. A z czym teraz mamy do czynienia??? Dokładnie z tym samym!!!!!!!! I gdyby tak wskazać wszystkie przykłady, to skala byłaby chyba większa... Zembaczyński jest beznadziejny, a PO słabnie w mieście i właśnie dlatego obstawia stołki swoimi gdzie się tylko da, oczywiście po układzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.punkt.pl 15.02.08, 06:56 a na pełnomocnika ds. euro był konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 07:56 byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:44 konkurs był, ale nikt nie spełniał wymogów. Faceta przyjęli bez konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMILIA Do ratusza po znajomości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 17:32 przecież takie procedury stosuje większość urzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.punkt.pl 15.02.08, 18:24 nie przesadzaj, pokaz mi ktore i na jakie stanowisko po co kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.chello.pl 15.02.08, 22:36 To naprawdę jest już od dawna wiadome,że w Opolu pracę za normalną kasę załatwia się po znajomości.Ja też tak chcę!!!Kto mi załatwi fajną robotę w ratuszu.<to oczywiście żart> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: Do ratusza po znajomości? IP: *.punkt.pl 16.02.08, 05:44 ale śmieszny żart normalnie nie mogę przestać się śmiać ROTFL po prostu na Kabareton z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zaoszczędzimy IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 22:29 na dniach Opola majac taki rodzimy kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anders skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 15:37 Konkursy w Opolu he,he,he kier.wydz. kultury jakie kompetencje kier,amfiteatru jakie kwalifikacje only PO HO,HO! ODNOWIONE KOMUCHY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misss Re: skandal IP: 200.219.152.* 09.08.08, 15:40 a był konkurs na pełnomocnika ds. euro? Odpowiedz Link Zgłoś