Dodaj do ulubionych

TVP3 i wyczyny red. mycki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:56
czy ten facet ma po kolei w glowie? jego quasi zabawne felietony to
dno dna - nizej sie nie - a moze? wyglada jak jozin z bazin tylko,
ze nie smieszy - jest zalosny!!!! mycka zejdz z wizji ciecwizji!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.punkt.pl 23.03.08, 20:51
      a mi siępodobało dzisiajesze ab ovo
    • Gość: widzek Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 00:00
      też uważam,że było fajne.A malkontent mógłby już wiedzieć, że nie ma TVP3 a red,
      nazywa się Myczka a nie Mycka. Jak chcesz obrażać- choć bezzasadnie - to rób to
      z jakąś klasą
      • Gość: myczka-kiczka Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.punkt.pl 24.03.08, 15:24
        To żadna Myczka, to jest MYCKA OD ICKA!!!
        • Gość: SELES Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 16:13
          Argumentum ad personam...hm to głupie i chamskie gdy odbywa się na takim forum.
          A na pewno niemerytoryczne...
          Żart był super!!! Więcej takich.
          Głąb , który podpisuje sie myczka- kiczka jak widzę umiera z wściekłości - to
          nie pierwszy wątek na temat red. Myczki. Nigdy merytorycznie - zawsze oczywiste
          oczywistości. Gratulacje i Wesołego Alleluja!!!
          • Gość: myczka-kiczka mycka od Icka IP: *.punkt.pl 24.03.08, 19:58
            Ja nie umieram z wściekłości, ja umieram z... radości. Bo takiego
            kretyna z odstającymi i przyprawionymi uszami w żadne święta w
            żadnej telewizji nie zobaczę...
            Weseołego Ale...ja.
      • Gość: klasowy Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.chello.pl 31.03.08, 12:02
        "Jak chcesz obrażać- choć bezzasadnie - to rób to z jakąś klasą"

A jaka klase ma red. Myczka? Mozna sprawdzic na naszej klasie :)
        smiechu warte :)
    • Gość: dodo jaja redaktora IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 24.03.08, 01:04
      na samym koncu kuriera hetmanczyk powiedziala cos w stylu:
      "w tym materiale zaprezentowalismy jaja leszka myczki" (mniej wiecej tak to
      lecialo, chodzi o kontekst i niejednoznacznosc wypowiedzi) :)

a teraz zobaczcie to zdjecie i zastanawcie sie, czy widzicie pewne podobienstwo
      do redaktora:
      img231.imageshack.us/img231/104/hehehhewz2.jpg
      :]
      • Gość: :) Re: jaja redaktora IP: *.chello.pl 24.03.08, 07:41
        mi sie podobalo. a prezenterka powiedziala, ze to byl felieton z
        jajem :)
        • Gość: jimmy Re: jaja redaktora IP: 82.160.19.* 24.03.08, 10:28
          niestety, nie ma miejsca w programie informacyjnym na tego rodzaju popisy
          lalkarskie.Nie mogą w programie informacyjnym występować kukiełki.To co sie
          wydarzyło daje do zrozumienia przerażonym widzom, że albo redaktor jest
          infantylny,albo wydawca nie ma pomysłu na wydanie, albo nadzór - dyrektor
          całkowicie nie panuje nad sytuacją w stacji.Jeśli np.Sianecki w TVN pozwala
          sobie na tzw.news z przymrużeniem oka to ma zupełnie inną klasę i wymiar.
          • Gość: stardust Re: jaja redaktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 11:23
            niewiele widziałeś jimmy. Ale rozumiem - skąd mógłbyś więcej skoro jesteś
            zaślepiony nienawiścią. A żart był świetny. Bo i w takich programach,
            szczególnie w święta jest właśnie miejsce na żart. Tylko że niewielu
            dziennikarzy ma takie pomysły i odwagę.....
          • Gość: widz Re: jaja redaktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 12:26
            Brak poczucia humoru jest ewidentnym dowodem braku inteligencji i wyobraźni.
            • Gość: jajeczko Re: jaja redaktora IP: *.punkt.pl 24.03.08, 14:47
              OCZYWIŚCIE ŻE JEST MIEJSCE kiedy mają sobie robić "jaja" jak nie na
              wielkanoc. Ale jak ktoś jest w stanie oglądać tylko karambole i
              jedyne "lalki" które do niego przemawiają to manekiny
              policyjne...powinien poradzić się lekarza specjalisty, moze jeszcze
              da się z tym coś zrobić. A dla ścisłości - to były pacynki
              • Gość: borkos Re: .swietne jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:24
                I przynajmniej raz na jakiś czas jakiś taki felieton powinien sie ukazywać. Że
                lalki nie mogą? Bzdura. sam widziałem ja fragment serwisu CNN prowadziła żaba
                Kermit. Tylko trzeba wyobraźni i inteligencji, której krytykantom brakuje.
                Widziałeś film Myczki o marcu 1968 - znów świetna rzecz - wyważony, z tempem,
                kapitalnie skonstruowany. Warczenie na Myczkę jest bez sensu. nawet jeśli
                politycznie by komuś nie pasowal to i tak jest to chyba jedyna osoba w tej
                telewizji, która potrafi coś zrobić.
                • Gość: dodo :) IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 24.03.08, 23:27
                  ja dalej uwazam ze stwierdzenie hetmanczyk: "to byl material z jajem leszka
                  myczki" bylo niefortunne :)

sam material tez jakos mnie nie powalil, mam za to wesole skojarzenie kiedy
                  widze tego pana w tv :)
                  • Gość: widzek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 23:44
                    to czepiaj się hetmańczyk a nie myczki.
                    • Gość: dodo niedowidzek IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 25.03.08, 02:41
                      naucz sie czytac ze zrozumieniem, albo przestan komentowac wypowiedzi, ktorych
                      nie ma.
                      • Gość: spoko Re: niedowidzek IP: *.punkt.pl 28.03.08, 19:18
                        :-)
                        • Gość: weneda Re: niedowidzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 11:02
                          Widziałam kilka lat temu wywiad tego "dziennikarza" z Lechem
                          Kaczyńskim ...szczyt amatorszczyzny coż jaki intelekt taka uroda!

• Gość: ala Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:29
                            PO-laki w poniedzialek Gazeta wyborcza poiformuje was co dalej macie
                            robic
                            a puki co sluchajcie TVN bo oni juz wiedzo co bedzie

• Gość: do wenedy U Myczki zero intelektu, a uroda? - każdy widzi! IP: *.punkt.pl 29.03.08, 19:34
                            Też ten "wywiad" widziałem... Czemu na Myczke mówią "redaktor",
                            skoro on ani przy żadnym dziennikarzu z prawdziwego zdarzenia dłużej
                            nie postał, bo by nie rżnął takiego głupa każdego dnia (nie tylko w
                            Wielkanoc)?
    • Gość: pytek Świry 2008 - nominuje Myczkę IP: *.punkt.pl 29.03.08, 19:51
      Za chwilę rozpocznie się w tv walka o najwiekszego świra w naszym
      kraju. Czy ktoś nominował Myczkę? Czy będzie reprezentował nasze
      województwo? Gdyby miał nominację, to widzę go na pudle!!!!
    • Gość: fifi Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 13:32
      Niech red. Leszek przejdzie do innej telewizji. Marnuje się w tym
      oddziale. Po pierwsze nikt nie ogląda tej stacji, bo trzeba mieć
      jakieś pionowe anteny do odbioru, a poza tym niektórzy, podkreślam
      niektórzy telewidzowie tej stacji są niepoprawnie komformistyczni.
      Musi na discovery, albo animal planet chowani.
      • Gość: do fifi mycka Icka IP: *.punkt.pl 30.03.08, 19:12
        Oj fifi, fifi!!!
        Rzeczywiście marnujesz się w tym Opolu, nikt nie docenia twej urody,
        elokwencji i wielkiego intelektu, który aż ci czaszkę rozsadza.
        Nie marnuj się dłużej u nas, idź straszyć gdzie indziej (ale gdzie
        cię przyjmą, fifi?)
      • Gość: komfucjusz do fifi IP: *.chello.pl 30.03.08, 23:19
        chyba poprawnie konformistyczni :-)
        • Gość: mgr Re: do fifi IP: *.punkt.pl 31.03.08, 11:19
          redaktor(ha,ha) FIFI nawet pisac nie potrafi poprawnie!!!!
    • Gość: mycka-kiczka Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.punkt.pl 01.04.08, 09:48
      Dziś prima aprilis, za co przebierze się mycka, chyba już duma nad
      kretyńskim "żartem"?
      • Gość: prof Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 10:49
        I to jest jedno na co tak na prawdę czekacie w tej tv. Pelny sukces red Myczki!
        Brawo Redaktorze - tak trzymać!
        • Gość: A Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.chello.pl 01.04.08, 15:22
          A ja ile razy widzę wąsy jego to zawsze mnie odrzua , bi mi sie
          zdaje ,że wtych wąsach ma ziemniaki
          Czy facet nie rozumie , że takie wąsy w Europie toskmielina ale i
          obrzydliwość - coś jak przetłuszczone włosy.
          • Gość: B Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.punkt.pl 05.04.08, 12:58
            Nie ma mycki w kurierze i jakoś nam sie lepiej (czytaj:estetyczniej)
            zyje, bo innych programów prawie nikt nie ogląda, a 'wszystko jasne"
            jest o takiej porze, ze oglądalnośc nie przekracza chyba 10 osób.
            Zgolił uż te tłuste wąsy?
    • Gość: sunset Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 00:22
      Możesz być pewien, że w tv pilnie śledzą Twoje posty i wyciągają wnioski. Możesz: znaczyć to będzie, że jesteś skończonym idiotą, czego i tak już – ciągnąc ten przegrany wątek- dowodzisz
      Brak Myczki w serwisie wynika z faktu, że ma on jedynie w niedzielę czas na zajmowanie się drobiazgami. Gdybyś oglądał rzeczywiście TV Opole widziałbyś raz na tydzień dwudziestominutowe Lapidarium, co drugi dzień Wszystko jasne i dodatkowo duże pozycje publicystyczne. Duże i bardzo dobre jak choćby „Kryptonim wichrzyciele”
      Jednak będąc idiota nie możesz również dostrzec straty, jaką ponosi Kurier z powodu braku dobrego lektora jakim jest Myczka. To jedyny głos w tej TV – miły ciepły i rozumny. Ale Ty przecież jesteś idiotą dlatego nie możesz tego dostrzec.
      Życzę Ci zdrowia – rozumu nie ma co bo to nie do odrobienia
      • Gość: A Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.chello.pl 06.04.08, 12:24
        Ale wąsy obrzydliwe, kasują wszystko
        • Gość: jagoda Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.punkt.pl 06.04.08, 12:44
          To się nie patrz jak Ci przeszkadza, a raczej skup się na słuchaniu ze
          zrozumieniem. Daj spokój człowiekowi.
      • Gość: B mycka wkurzona!!! IP: *.punkt.pl 06.04.08, 20:13
        Aleś się wkurzył jakimś idiotą. Znaczy się: jesteś jeszcze
        większym!!!
        Napisz jeszcze mycka coś o swoim dorobku, bomi wciąż mało.
        • Gość: bajabongo Re: mycka wkurzona!!! IP: *.punkt.pl 06.04.08, 23:14
          a co was do cholery obchodzą czyjeś wąsy, kolczyki, przedziałki czy
          zaczeski, ludzie to nie salon fryzjerski czy golibroda red. Myczka
          jest fachowcem i to jest najważniejsze. Jednym z niewielu od którego
          można się tego fachu w Opolu uczyć. A najlepsze jest to że ile
          byście tu nie pisali on i tak tego nie czyta, a jeśli nawet czasem
          zajrzy śmieje się z tego i ma to w..... gdzieś. Więc piszcie, ku
          pokrzepieniu serc! Waszych
          • Gość: serfer Re: mycka wkurzona!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 00:36
            a na dodatek wyciął krytykantom kogutka i wystąpił dziś i to kilkakrotnie hihihi
            • Gość: 4.5% Re: mycka wkurzona!!! IP: *.chello.pl 07.04.08, 02:31
              Nie dziwię się. Przecież biedni ludzie, których nikt nie słucha, nie
              czyta i nie ogląda, muszą stres swój jakoś odreagować, co niniejszym
              w powyższych wpisach czynią. To dobre dla ich psychicznego zdrowia,
              a i po to tego rodzaju fora istnieją przecież. Tu nie jest ważne,
              czy ktoś wpis przeczyta. Ważne, że się go napisało i zółć wylało.
              • Gość: jagoda do 4.5% (40%) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 08:25
                lesiu, ludziska sa wkurzeni, ze musza ogladac i sluchac ciebie. na
                tym smutnym forum odreagowywuja frustacje, ze taka miernota
                dziennikarska jak ty pokazuje sie na ekranie i prezentuje poziom
                ponizej "kabaretowego"; te wyglupy z laleczkami; "pan pies" "pan kot"
                plus idiotyczny komentarz nie przeszlyby w tv4. program informacyjny
                to nie jest miejsce na tego rodzalu wyglupy. ponadto nie rozumiesz
                istotnej roznic pomiedzy twoim "doWcipem" a sarkazmem sianeckiego.
                na pocieszenie napisze, ze kurier z 01.04.07 byl jeszcze gorszy.
                jasiu juz sie spakowal?
                • Gość: myczka-kiczka Brawo Jagoda!!! IP: *.punkt.pl 10.04.08, 11:41
                  Nic dodać, nic ująć.
                  Mycka jaka, jest każdy widzi...i słyszy.
                  • Gość: sunset Re: Brawo Jagoda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 18:04
                    Odreagowujcie dalej. Ciekawa jestem co? Nie staje wam, a może macie wysypkę pod
                    lewą pachą . Wszystko jedno - słabi kiciarze jesteście i to wszystko
                • Gość: 4.5% Re: do 4.5% (40%) IP: *.chello.pl 10.04.08, 18:12
                  Obśmiałem się Jagódko. Oczywiscie moje powinowactwo z TV istnieje,
                  ale na szczęście nie jest to TVP3 Opole.
                  Sytuacja w tej TV od dawna przypomina mi wiejski teatr amatorski.
                  Część mieszkańców wioski zna sołtysa i "reżysera", trzyma sztamę i
                  względnie dobrze się miewa, a inni, sfrustrowani, próbują obalić
                  układy i wejść na scenę. Ogólnie i tak całość nie brzmi, jest
                  amatorska i do d... , ale konflikt trwa, a zmiany "reżyserów" nie
                  pomagają. Ważne też, że wszystko z zewnątrz jest finansowane, bo
                  gdyby wioska miała to robić, teatrzyk dawno by splajtował.
                  • Gość: do 4,5% Re: do 4.5% (40%) IP: *.punkt.pl 10.04.08, 18:56
                    Ciesze sie ,że poprawiłam ci humor. Ludzie zachowują się tak jakby byli super
                    przystojni, piękni i bez wad. W tej TVP3 są więksi frustraci ale ich sie nikt
                    nie czepia- ciekawe dlaczego? Po za tym co do znajomych królika zgadzam sie z
                    Tobą- bardziej liczą się wiejscy niby dziennikarze niż ludzie z umiejętnościami
                    i powołaniem.
    • Gość: uwaga! Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 11:04
      Nie pljcie na red myckę, bo to on zostanie dyrektorem TVP opole, już
      to załatwia jego kobieta z korzeniem, więc baczność!
      • Gość: osssowiecki Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:44
        Myczka już jest namaszczony. Teraz to jeździ zdezelowaną toyotą a lada chwila
        będzie pruł wypasionym mercedesem - zobaczycie - wiem wszystko!
        • Gość: ja Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 23:40
          ja też wiem, tak lizał korzeniowi, że wylizał. Ale głowy polecą!
          chyba tylko on zostanie, emaus i firma zewnętrzna (przekręt stulecia)
          i ten z łupieżem brzydal
          • Gość: sorka Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 00:12
            wiem, że mnie zadziobiecie, ale nikogo lepszego nie widzę!
            • Gość: 4.5% Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.chello.pl 17.04.08, 01:37
              Czytam i się cieszę, bo to znaczy, że zaczęli odpolitycznianie
              mediów, zapowiadane przez Platformę Obywatelską.
              Niechaj korzenie sprawiedliwości sięgną dna zła i stanie się
              apolitycznie! Oj.

• Gość: sunset Re: TVP3 i wyczyny red. mycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:19
                przesuń, mój drogi przecinek, w prawo. Chyba nawalony jesteś. Czy ty widzialeś
                kiedyś apolityczne media? czy wierzyzsz w to że w POlsce może cos takiego
                powstać? Nie widziałeś i nie wierzysz. ważne żeby wszystko to odbywało sie jak
                najmniejszym kosztem
    • k100 Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Myczce 17.04.08, 12:39
      Ile razy wlaczalem tv Opole i widzialem tam red. Leszka Myczke tyle
      razy zastanawialem sie skad wzial sie to indywidum. Nie wnikam w
      sposob przeprowadzania rozmowy i zadawania pytan rozmowcy. Sa one
      czasto na zenujaco niskim poziomie. Ale jego wyglad na ekranie wrecz
      odstrasza. Ile razy widze tego goscia tyle razy mam ochote wylaczyc
      albo przelaczyc telewizor. Przynajmniej zgolilby sobie te okropne
      wasy. Nie wypada zeby w centrum europy pokazywac kogos z buszu chyba
      ze jest to program egzotyczny z serii National Geographic.
      • Gość: he he Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:42
        wąsy kryją braki pod nimi. z buszem i innymi dzikimi ostępami to ma tyle
        wspólnego, że czasem się w nich zaszywa :). na dyrektora oddziału się nie
        nadaje, bo pewne braki w edukacji wychodzą, zresztą nie tylko w edukacji.
      • Gość: pytek Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:01
        Nie masz racji K100. Pytania powinny być na niskim poziomie bo odbiorcy niczego
        by nie zrozumieli. Natomiast na żenująco niskim poziomie są Twoje znaki
        diakrytyczne. Popraw się, bo w centrum Europy nie wypada nie umieć posługiwać
        się własnym językiem......
        • Gość: talles Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:39

Myczka się nie nadaje? A kto się nadaje? Górniak? - kpina. A Nowara się nadawał?
          A Kruczkowski?? A Nierenberg ? A Palade? Przecież to nie o to chodzi. A ja
          wiem,że Myczka nie będzie dyrektorem, bo nie jest taki głupi.
          • Gość: sroka Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.punkt.pl 19.04.08, 17:49
            On nie jest głupi, on jest bardzo głupi.
            • Gość: sunset Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:19
              Oj sroka , sroka - żal mi ciebie
              • Gość: sroka Re: Juz dawno szykowalem sie napisac o red. Mycz IP: *.punkt.pl 20.04.08, 13:57
                krótkie: nawzajem
                • Gość: jackk oglądałem dzisiaj kurier IP: *.chello.pl 27.04.08, 22:15
                  oglądałem dzisiaj wieczorny kurier 1 raz od paru miesięcy co prawda fragment ale
                  podpisy pod osobą z nazwiskiem z małej litery oraz stop klatka pokazująca kolaży
                  z podpisem tenis stołowy są żenujące w końcu Marciński rodzinka.......... oraz
                  wieczny pracoholik Król nadal walą gafy. Ale nie ma to jak rodzinka i układy.
                  • Gość: lead Re: oglądałem dzisiaj kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:52
                    a co to ma wspólnego z myczką? Swoją drogą widziałem go dzisiaj - jeździ nie
                    zdezelowana toyota - jak ktos pisał -tylko w podobnym stanie astrą. Do
                    zapowiadanego mercedesa daleko oj daleko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka