Gość: ola IP: 77.223.226.* 25.08.08, 23:34 a może Semak albo Szymański ? - to są prawdziwe gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.punkt.pl 26.08.08, 05:58 może ktoś z wyborczej? może ten od toplesów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cali Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: 118.98.161.* 26.08.08, 06:26 Kolejny wakacyjny bezsensowny artykulik, tym razem jednak z żenującym tytułem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman stawiam na Tadeusza Pabisiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:03 TP - Tadeusz Pabisiak TP - Twój Prezydent TP - Twoja Przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot stawia... IP: 77.252.18.* 26.08.08, 10:16 No ja pewrollę, też mnie wytypowano na kandydata z ładną laurką, a jon-pszon mnie pominął. Gdzie tu uczciwość dziennikarska nawet w ogórkowym tekście. Najpierw kastrują Bereszyńkiego, pózniej pomijają behemota...ech, Maleszka wychował nowe pokolenie od redagowania, tytułowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Prawa autorskie? IP: 89.108.244.* 26.08.08, 16:17 Gazeta cytuje co jakiś czas moje posty z forum, ale tantiem mi nie płaci. Nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tewu1 Re: stawiam na Tadeusza Pabisiaka 26.08.08, 10:55 Racja melomanie!Pan Tadeusz Pabisiak,to dynamiczny,operatywny menager,cieszący się dużym poparciem wśród mieszkańców naszego miasta.Uczciwy i pracowity społecznik,pracujący już od trzydziestu lat,dla dobra naszego ukochanego Opola.Pod jego prezydenturą,Opole szybko zamieniłoby się w prawdziwą,kulturalną stolicę Polski.Pan Tadeusz Pabisiak,przy całej swej pragmatyczności i apolityczności,spowodowałby również ,dynamiczny rozwój ekonomiczny naszego miasta.Ci,którzy mu zaufali,nigdy się na nim nie zawiedli.Ignoranci z Gazety Wyborczej,jak zwykle go nie zauważyli,a śmiem zauważyć,że jest on bohaterem,rekordowego wątku,na forum Gazety,co najdobitniej świadczy,o jego popularności.Nie wiedźieć czemu,dziennikarze tego nie zauważają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) do kretyna tewu IP: 77.253.66.* 26.08.08, 11:11 jeśli nawet by mu się udało, to i takciebie przekręci. Walcz o niego dalej. Nie słuchaj głosów ludzi, których już udało mu się oszukac. Po co ci fakty. Marzy ci się , że przy nim dostaniesz posadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Marek Re: do kretyna tewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 13:32 Chcesz stawiać na TP? Dobrze ale pamiętaj o jednym koteczku. Jak się robi interesy z TP to z reguły jakoś tak dziwnie się dzieje, że korzysta na tym tylko jedna osoba. Zgadnij która. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do kretyna tewu IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 10:46 I znów tewu ciągniesz pod kilkoma nickami? meloman i tewu to ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Marek Re: do kretyna tewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 13:28 Dwa klony tego samego osobnika. Jacek i Placek z dworku przy Studziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Opole to stolica Górnego Śląska IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.08, 17:20 Po co robić na siłę z Opola kulturalną stolicę Polski, skoro już teraz jest dumną stolicą - stolica.opole.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Opole to stolica Górnego Śląska IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 11:48 Coraz bardziej zapyziałą pod tym zarządem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: 217.173.195.* 26.08.08, 10:37 A ja proponuję osobę bezpartyjną niezwiązaną z polityką, świetnego menadżera i wielką postać mojego byłego Profesora Stanisława Leszka Stadniczenko to on stworzył mój ukochany wydział prawa w opolu i za to mu chwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:46 Ci wszyscy ludzie pokazali na co ich stać może lepiej kogoś nowego mniej znanego a bardziej ambitnego. Miastu nie jest potrzebny kolejny leń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.chello.pl 26.08.08, 15:40 Miasto nie potrzebuje polityka (bo Ci sie skompromitowali, poza Jackiem Kucharzewskim) tylko menadżera, dlatego wśród kandydatów na stanowisko prezydenta Opola widzę tylko Andrzeja Balcerka lub Karola Cebulę (musiałby przeprowadzić się ze Strzelec Op. do Opola), którzy swoją osobą i tym co do tej pory zrobili w życiu, dają gwarancję rozwoju naszego miasta. Finansowo i jeden i drugi by stracił, ale uważam, że dla każdego z nich liczyć może się coś więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilin Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 16:41 A KROKODYLA byście nie chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOND Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 17:10 Miasto koniecznie trzeba odhamować z teorii Zembaczyńskiego. On nawet nie był dobry w Urzedzie Wojewódzkim, choć tam tylko wypełniał rozkazy. Nalesników u jego syna nigdy nie zjem, niech sam je żre. Katastrofalna jest otoczka Zembaczyńskiego, np. taki Ciepły- MEGA hamulec i Kwiatkowski ANTY wiedza.Ojj kogoś z jajami w tym mieści nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosaw Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: 200.51.41.* 26.08.08, 17:12 weźcie sobie prezydenta Uszoka z Katowic już nie będziecie pisać, że gorzej być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Marek Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 17:20 Weźcie sobie Pabisiaka z Opola a po tygodniu bedziecie pisać na murach - Zembaczyński wróć!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 20:56 Proponuję Zbyszka Górniaka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:22 Albo Mirka Olszewskiego!!!!!!!!!!! A najlepiej obu naraz (jeden może być vice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.gprs.plus.pl 27.08.08, 10:57 Też uważam, że szukać trzeba i należy pośród osób z opolskiego biznesu i to takich, którym się udało coś już osiągnąć w życiu swoją własną, ciężką pracą (nie zaś tych licznych pseudogeszefciarzy z koneksajmi oraz mega kredytami na karku ...) Tylko człowiek mający rzeczywiste pojęcie o prowadzeniu bizesu w naszych (o)polskich realiach potrafił będzie zarządzać równie skutecznie biznesem pt. " Miasto Opole ". Moje typy to : Tadeusz Selzer i Ryszard Wójcik ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.chello.pl 27.08.08, 12:19 Zgadzam się z przedmówcą ;-), kandydatów na nowego Prezydenta Opola trzeba szukać spośród osób sukcesu, którym w życiu zawodowym udało się coś osiągnąć i są doskonałymi menadżerami - moje typy to: Ryszard Wójcik, Andrzej Balcerek, Karol Cebula, Tadeusz Selzer i Stanisław Sławomir Nicieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moze Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: 77.112.4.* 27.08.08, 12:53 nie chacialbym palic kandydatury nie kazdego z tych Panow mialem okazje blizej poznac ale uwazam ze Pan Andrzej Balcerek i dlugo dlugo nic ale nie wiem czy Go to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
borys76 Pod Dudkiewicza - a Opole dzielnicą Wrocławia 27.08.08, 21:23 Taki ewenement w Europie - kolonialna dzielnica Wrocławia. Wówczas zadbano by o komunikację kolejową, drogową , wodną. Opole rozwijałoby się i wchłonęłoby po drodze Brzeg i Oławę. Odpowiedz Link Zgłoś
borys76 do Wrocka niż do Katowic, bo nas tam nie chcą 27.08.08, 21:28 Lepiej do Wrocka niż do Katowic, bo nas tam nie chcą ślązacy miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,5627453,Czy_slaskie_powinno_polaczyc_sie_z_opolskim_.html Skoro jest województwo dolnośląskie, to logika nakazuje, żeby było też górnośląskie. W końcu Opole to stolica Górnego Śląska - mówi Buchta i dodaje, że województwo opolskie nie sprawdziło się, ponieważ województwa śląskie i dolnośląskie radzą sobie o wiele lepiej w niemal wszystkich dziedzinach. W dodatku opolskie straciło ostatnio szansę na fabrykę Mercedesa. Buchta twierdzi, że Górny Śląsk w jednym województwie będzie miał wiele zalet. - Po pierwsze, o wiele łatwiej będzie je promować, a po drugie, duży może więcej, więc województwo górnośląskie mogłoby liczyć na większe unijne dotacje - mówi Buchta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) stawiam na Wójcika IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.08, 12:43 Ryszarda oczywiście. Wraz ze swoim przyjacielem Listkiewiczem tyle lat kombinowali. I Listek dalej na topie. Sam Rysiu sei poddał samoukaraniu jak złapali go wreszcie za rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.opole.internetia.pl 08.09.08, 14:17 Przed ostatnimi wyborami rzuciłem juz te 2 kandydatury, ale tak jak wtedy tak i teraz nie licze na odzew; Po prostu w polityke pchaja sie TYLKO lub PRAWIE miernoty i nieudacznicy, a ci dwaj do nich nie należą. Pozostaje czekać na CUD, czyli Cokolwiek Umiejącego Działacza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Szymański wytnie wszystkie drzewa w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 10:32 a potem latarnie i wyburzy domy. Przynajmniej nie rozbije auta o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Tadeusz Pabisiak - tylko On!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.08, 11:32 TP - Twój Prezydent TP - Twoja Przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol znów ten kretyn podkręca wątek IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 10:14 meloman to tem sam facio co TW i jeszcze parę innych nicków. I podkręca wątki o pojebisiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 14:42 A ja bym wystawił znowu leszka pogana. Wiem pomysł na poczatku moze być absurdalny, ale jak popatrzymy ile zrobił w tym czasie w opolu to moze warto zaryzykowc. Człowiek obrotny, bez kompleksów ,z wizją miasta. Aha ,tylko trzeba by postawic nad nim anioła stróza który by patrzył mu na ręce 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 08:26 Bo właśnie dlatego był obrotny, bo mu nikt nie patrzył na ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorka Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.chello.pl 20.09.08, 12:12 A ja będę głosować na p. Ryszarda Wilczyńskiego i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:15 A ja będę głosować na pana Tadeusza Pabisiaka i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninalopo Re: Poszukiwany anty-Zembaczyński IP: *.opole.internetia.pl 22.09.08, 08:46 a ja zagłosuję na..., albo..., lub.... o q.wa! nie ma na kogo w tym smutnym jak PiS da mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. ochódzki Dla Opola? Tylko Zembaczyński !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 12:20 Ja głosowałem, głosuję i zagłosuję na Pana Ryszarda Zembaczyńskiego, bo uważam, ze jest to człowiek wartościowy, mądry, prawy, uczciwy do bólu i szlachetny. Ma też swoje wady. Jak każdy. Mija 6 lat (28.10.2002 r.) kiedy postawiłem na tego człowieka i widzę na każdym kroku, że zrobiłem dobrze. Wystarczy przejść się spokojnie po mieście, aby odnotować pozytywne zmiany. Owszem, trwało to trochę, ale z uwagi na "dorobek" swoich niechlubnych poprzedników nasz Rysio miał niełatwe zadanie. Stawiam ponownie (24.10.2010 r.) na Ryszarda Zembaczyńskiego. Tak mi dopomóż Bóg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [0cbn-v kl Re: Dla Opola? Tylko Zembaczyński !!! IP: 77.223.227.* 22.09.08, 12:35 a pipisiaka na zastępcę do kompletu pana skarpetkę,do spraw ściągania inwestorów Odpowiedz Link Zgłoś