Gość: raar IP: *.lanet.wroc.pl 25.10.03, 22:30 Śląsk ponad wszystko!!!Mam nadzieję ,że p.Schetyna więcej uwagi poświeci piłce.W tych chłopaków warto inwestować,co ważniejsze warto im kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greso Re: Wyniki 12. kolejki III ligi i tabela IP: *.local.pl / 192.168.1.* 25.10.03, 23:25 Cieszę się , że Sląsk wygrał , bez wzgledy na na wynik . Mam nadzieje , że na koniec sezon zarówno Śląsk jak i Zagłębie będą zadowoleni , Odpowiedz Link Zgłoś
keracz Re: Wyniki 12. kolejki III ligi i tabela 26.10.03, 01:46 Gość portalu: raar napisał(a): > Śląsk ponad wszystko!!!Mam nadzieję ,że p.Schetyna więcej uwagi > poświeci piłce.W tych chłopaków warto inwestować,co ważniejsze > warto im kibicować. Grzegorz Schetyna pochodzi z Opola, tutaj sie wychował i skończył szkołę średnią. Widząc Schetynę często w Opolu wnioskuję, że o Opolu nie zapomniał. Grzesiu pozdrowienia od byłych "działaczy" NFMS-u, którą tworzyłeś! Dzięki tobie i WiN powstał... Odra i tak się odbuduje - na przekór wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Slaska Re: Wyniki 12. kolejki III ligi i tabela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.03, 08:14 Hej Opolanie, może Was to dziwi, ale życzż Odrze jak najlepiej. Niech nasze "przwie derby" Odra - Śląsk toczą się wkrótce w I lidze. To za dobre stare firmy, by tułały się w III! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusi Re: Wyniki 12. kolejki III ligi i tabela IP: wola:* / 192.168.2.* 26.10.03, 11:36 Czy Włókniarz wychodzi na prostą:) chyba tak najwyższa pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu WŁÓKNIARZ KIETRZ !!! IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 26.10.03, 11:47 mam nadzieje ze skutecznie sie wlacza do gry... ale duzo musza jeszcze pracowac - to zaspol ktory umie z najslinijeszym wygrac by przegac pozniej ze slaba druzyna - wynika stad chyba ze brak im charakteru . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Odra Co tu robią geje z Wrocławia IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 12:26 "Wczoraj rano do sedesu wpadł mi znaczek WKS-u. Nie płakałem, nie szlochałem, tylko jeszcze go obsrałem" Odpowiedz Link Zgłoś