Gość: legwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 23:37 jako zagorzały miłośnik roślin jestem przeciwny ich uśmiercaniu i spożywaniu . jakież to okrutne i nieludzkie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dupek Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 00:39 A co to za dziwny protest? Zamiast rozebrać się i protestować po ludzku wystąpili w jakichś koszulkach! No kto to widział?! Panowie i Panie, a może przynajmniej Panie, zaprotestyujcie z klasą i bez ubrań, a przyjdę Was poprzeć, a przynajmniej popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 27.11.08, 06:59 -.- . Totalny z Ciebie egoista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:27 Protest popieram. Bez futra można żyć. Jak widzę te kobiety w futrach i czapkach z lisa to mnie lekko mdli. Szczególnie, że dziś futra to przeżytek ubraniowy. W dobrym polarze czy windstoperze będzie cieplej i wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:29 Takie demonstracje można podciągnąć pod brak tolerancji. Przecież są ludzie, którzy lubią ubierać futra, skóry. Dlaczego inni im tego zabraniają. Więcej tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Demonstrowali na Pl. Wolności IP: 80.50.127.* 27.11.08, 14:47 jak mi pokazesz roslinke, ktora krzyczy przy usmiercaniu, to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.chello.pl 27.11.08, 16:29 Nie wiem czy jeszcze, ale kiedyś naprzeciwko "Dworca Autobusowego" był sklep "Prosiaczek" z wesołym prosiaczkiem namalowanym na szyldzie. W środku sklepu było oczywiście przepyszne prosiaczkowe mięsko i wyroby z niego. Czy w ramach demokracji i równości nie dałoby się uruchomić sklepu "Dzidziuś" z tym samym? Na szyldzie byłby oczywiście wesoły dzidziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Re: Demonstrowali na Pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 22:04 Ostatnio jak kroiłem marchewkę to ona na to AAAAAAaaaa może mi się tylko wydawało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Demonstrowali na Pl. Wolności 28.11.08, 06:12 I mówią to ludzie, którzy uśmiercają roślinki. Kurde one też chcą żyć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Demonstrowali na Pl. Wolności 28.11.08, 06:13 adam81w napisał: > I mówią to ludzie, którzy uśmiercają roślinki. Kurde one też chcą żyć. :( Aham protest był przeciw futrom. Nie jestem zwolennikiem futer dla jasności. Odpowiedz Link Zgłoś