Dodaj do ulubionych

Kamery w WC w Rampie i Highlanderze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 23:29
zwlaszcza ze w highlandzerze sa geje za barem, kto wie, co oni robia
Obserwuj wątek
    • Gość: {}=[=====> Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.08, 23:39
      oddac Oppeln prawowitym wlasciecielom i wywalic w koncu te cholote ze sloma w
      butach!!!
      • Gość: Tom Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 07:22
        Dobry niemiec to martwy niemiec!
        Dotyczy to też polskich niemców.
      • Gość: Yao Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 08:15
        Gość portalu: {}=[=====> napisał(a):

> oddac Oppeln prawowitym wlasciecielom i wywalic w koncu te cholote ze sloma w
        > butach!!!

A "prawowici właściciele" to powinni wiedzieć, że pisze się HOŁOTA, hehehehehe
        • Gość: ttyy Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:14
          Oddajcie najpierw Lwow!
          • Gość: joj Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:27
            Ile , stado lwów ? a miało być o komarach , lęgną się tam gdzie mają do tego
            warunki te mutanty .
    • Gość: pimp Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.08, 11:39
      ale co do cholery ma palenie trawy do wandalizmu? co za idiotyczne zdania.
      • grubyfacio Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze 17.12.08, 15:05
        Zachowania Krzysztofa Sz. są równie niekonwencjonalne,jak jego
        przyjaciela Maestra,od którego wynajmuje "Dworek".
    • brzezozka Fakt jak ma się "małego" to poźniej wstyd ze hej 31.12.08, 16:27
      hehehehehehehehe
    • znowumizginelo przecież to jest bezprawne montowanie kamer 31.12.08, 16:37
      złożyć pozew zbiorowy, się odechce samowolki bossom z klubu :-) żenada
    • Gość: seth Proces IP: *.ntlworld.ie 31.12.08, 16:38
      Proces to może wytoczyć, ale klient. Prawo do prywatności to dobro osobiste,
      które pan Szpunar, czy jak mu tam, łamie w sposób jaskrawy. Mam nadzieję, że
      któregoś dnia kamera nagra jego żonę robiącą komuś dobrze, a potem ktoś to
      wrzuci do internetu.
      Założę się, że następnego dnia po kamerach nie pozostałby nawet ślad.
      • Gość: anusiak Re: Od kiedy w Dworku robią dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 17:00
        Wyczytałem:
        "...kamera nagra jego żonę [pana Sz. z Dworku] robiącą komuś dobrze, a potem
        ktoś to wrzuci do internetu."

W związku z powyższym mam pytania:
        - Ile jego żona bierze za zrobienie dobrze?
        - Czy nagranie kamerą jest w pakiecie?
        - Kiedy można skorzystać z usługi?
        Jestem zainteresowany wrzuceniem filmiku do Internetu, bo chciałbym być sławny.
        Cena nie graja roli.
        Aha, czy Miszcz Tadeo P. ma tę usługę gratis?

• znowumizginelo Re: Od kiedy w Dworku robią dobrze? 31.12.08, 17:06
          Gość portalu: anusiak napisał(a):

> Wyczytałem:
          > "...kamera nagra jego żonę [pana Sz. z Dworku] robiącą komuś dobrze, a potem
          > ktoś to wrzuci do internetu."
          zara zara, laczego zaraz jego żona ma robić dobrze komuś, niech sam monter
          kamer robi dobrze jakiejś pani czy panu, i wtedy do interneta, czy cuś. Żona,
          podkreślam, to nie własność - choć niektórzy widzem sondzom inaczey.
    • alexandra220 trasa intercity 31.12.08, 21:11
      tez od karła ustawia teraz wpisy jak we mnie na trasie intercity
      wroclaw-opole - katowice - warszawa
    • lactum A jakby nawet to co 31.12.08, 22:00
      Bierzmy przyklad z Singapuru, gdzie za nie dokladne sprzatniecie po sobie
      toalety publicznej jest kara.
      • Gość: zonk Re: A jakby nawet to co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 01:17
        dla tej kultury proponowałbym tureckie WC proste na narciarza
        zmuszjące do pełnej koncentracji :)
        Z kopa nie idzie dać w sufit , można stracić portfel , komórę :) i zaliczyć
        poziom pełna samokontrola.
    • Gość: pingu proste, zmienic klub IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.12.08, 22:47
      macie tam tylka dwie knajpy?
    • Gość: wieder Re: Kamery w WC w Rampie i Highlanderze IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.08, 22:50
      proponuje kupom-mosci panowie i na belweder

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka