Gość: mieszkaniec Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.chello.pl 21.11.03, 20:12 Podobno piękne miasto, nigdy tam nie byłem. Mam nadzieje, że nie ma tam takich przekrętów jak w Opolu i ceny są niższe w sklepach. Na pewno jest tam kilka hipermarketów spożywczych, jest konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.72.* 21.11.03, 20:15 Znam bajkę o Toruniu To ruń na me łono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglista Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 20:33 oj nieciekawie dostać kosza (na głowę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 22:49 Kiedy tylko mogę zagladam do Torunia. Miasto cudeńko i polecam wszystkim. Niestety zycie wieczorno-nocne bardzo kuleje, ale to jest nie istotne jeśli chce się napawac miastem i pysznymi restauracyjkami. Pozdrawiam Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.torun.mm.pl 22.11.03, 14:29 TY CHYBA NIEBYLES W NOCY NA STARÓWCE ALBO JAK BYLES TO 10 LAT TEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allelui Copernicus Center , czyli wiadomo co IP: *.airlan.pl / 192.168.1.* 23.11.03, 07:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.opol.gazeta.pl 23.11.03, 12:49 bylam tam przejazdem dwa lata temu. zimno jak cholera, bo styczen, ale zostalam zauroczona starowka, bocznymi uliczkami, galeria, w ktorej bylo mnostwo aniolow. lazilam i lazilam, bo chcialam zobaczyc jak najwiecej.dla mnie to najpiekniejsze miasto w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiesteta Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 09:56 Mnie pobało się największe Radio w Polsce /to co ma ryja/, a niedługo budująca się TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.punkt.pl 24.11.03, 12:56 To te miasto od Rydzyka? Nie, dziękuję, postoję. Kopernik się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubeł Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.uwoj.wroc.pl 24.11.03, 15:03 Torun jest ekstra, ten kto pisze , że to miasto O. Rydzyka jest niezle powalony. To tak samo jakby napisac, że Wrocław to miasto Gauleitera Hanke. Bywam w Toruniu jak tylko moge i klimat miasta bardzo mi odpowiada, chetnie bym sie wyprowadził, ceny nieruchomości niskie, dużo willi i starych kamienic więc metraże mieszkań powalające (80-110 metrów). Troche odstrecza samoobrona w zarządzie miasta, ale życie kulturalno nocne wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś