Gość: romania IP: *.chello.pl 26.08.09, 22:04 no pięknie! Opole będzie promowało dwóch starych pryków i g.....piosenka. Szkoda że ratusz trąbi o 50 milionach dziury w budżecie a na taki chłam kasa jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Krawczyk i Olbrychski wypromują Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 10:54 szkoda, że nie chcieli pomóc jak Kukiz chciał kręcić teledysk w Opolu do piosenki, która wkrótce stała się znanym przebojem, a teraz nagle z przyjemnością wydadzą na Krawczyka, bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha Re: Krawczyk i Olbrychski wypromują Opole IP: *.adsl.alicedsl.de 27.08.09, 14:30 Szkoda pieniedzy, padnie najpierw Olbrychski albo Opole? Mam nadzieje ze Opole przezyje jeszcze dlugi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Krawczyk i Olbrychski wypromują Opole 27.08.09, 14:35 Opole często nazywane jest miastem emerytów. Pomysł ten iście szatańskim się wydaje w swojej zakamuflowanej prostocie. sakreble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Krawczyk i Olbrychski wypromują Opole IP: *.punkt.pl 27.08.09, 17:34 Trudno się niezgodzić z przedmówcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj A Kaya? IP: *.chello.pl 27.08.09, 17:56 A co z anbasadorem naszego miasta?!Niejaką Kaya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romania Re: A Kaya? IP: *.chello.pl 27.08.09, 20:42 Kayah? odebrała tytuł i wstrzyknęła kilo botoksu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A Kaya? 28.08.09, 13:03 noo , jak Kajach to tylko w tym wykonaniu: www.youtube.com/watch?v=yfBRYZbNaf0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicho Krawczyk i Olbrychski wypromują Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:53 Ja tam wole Edytkę Górniak. Chodziła do szkoły pod Opolem, wczesniej w Kluczborku i to ona powinna promować Opole. Odpowiedz Link Zgłoś