Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    27.09.11, 17:12
    Witam! Mam problem, proszę Was o pomoc!Jestem mamą dwójki małych dzieci, dotąd całe dnie poświęcałam się ich wychowaniu, teraz już poszły do przedszkola, a ja mogę pomyśleć o sobie!tylko niestety w tym tkwi problem, chodząc po mieście i chcąc sobie coś nowego kupić nie mam pojęcia co jest modne, na topie!pojęcia nie mam jakie kolory dobrać, rodzaj materiału itp. Chodzi mi o jesień, zimę...Czy macie jakieś stronki gdzie zaglądacie żeby być na bieżąco?niestety nie mam idealnej figury, rozmiar około 44, ale można się ubrać stylowo... tylko podpowiedzcie, proszę, czy jakieś szybki kurs można u Was przejsć?
    Obserwuj wątek
      • komanchu Re: moda 27.09.11, 17:54
        Odwiedzam regularnie kilka blogów. Poza tym na forum the fashionspot śledzę posty dotyczące Giovanny Battagli oraz Mirki Dumy, ponieważ lubię ich styl i mam podobny typ urody. Moja rada jest właśnie taka, abyś posurfowała trochę po modowych blogach i odnalazła dziewczyny o figurze, typie urody i stylu najbardziej zbliżonym do twojego i podpatrzyła, co noszą oraz jak łącza kolory. Moje ulubione to:
        atlantic-pacific.blogspot.com/
        thesartorialist.blogspot.com/
        www.hanneli.com/
        karlascloset.blogspot.com/
        styledigger.blogspot.com/.
        Zajrzyj także na lookbook.nu - prawdziwa skarbnica fajnych pomysłów i moda prosto z ulicy.
        • ivo-nne Re: moda 28.09.11, 19:59

dzięki serdeczne za pomoc, zaraz sie biorę za ich przeglądanie. Może jeszcze ktoś coś podrzuci?
      • karinagradowa Re: moda 05.08.15, 10:37
        Dokładnie tak, najlepiej mieć uniwersalne ubrania, które można połączyć z modnymi dodatkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka