kalooo 19.11.04, 13:01 Czy u was w pracy obowiązuje w piątki przyzwoleństwo na luźniejszy ubiór w piatek?Np.jakiś sweterek zamiast gajerka itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quenten Re: Casual Day 19.11.04, 13:12 Chociaz pracuje w banku nigdy nie zalozylam do pracy 'gajerka' czy kostiumu. Poprostu nie lubie i na szczescie nie musze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Casual Day 19.11.04, 13:17 OK,nie tylko gajerka,ale po prostu mniej oficjalnego stroju.;) Odpowiedz Link Zgłoś
quenten Re: Casual Day 19.11.04, 13:23 Niestety. Swobodnym ubiorem to ja sie tylko w weekendy i na urlopie moge wykazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1 Re: Casual Day 19.11.04, 14:11 Tak - w mojej firmie od poniedziałku do czwartku nalezy wyglądac elegancko, a ci którzy spotykają sie z klientami to już obowiązkowo, garnitury, kostiumy itp itd. Natomiast w piątek, można przyjść "na luzie" ale też bez przesady. Ja mam np. dzisiaj na sobie dzinsową spódnice do kolan z rozporkiem, czerwony sweterek z suwakiem i buty na obcasie :). Kolega przy biurku obok ma założony sweter na zwykłą koszulę i jakies ciemne spodnie... Ale jeżeli w piątek jest jakieś oficjalne spotkanie to tez musimy niestety wskoczyć w coś bardziej oficjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jessssss Re: Casual Day IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:34 A po polisz mówicie w swojej work?CZy tylko in english?Wow, ale macie funky w tej work!Niemaco!Mi to przypomina szkołe za czasów komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Casual Day IP: *.aster.pl 19.11.04, 22:41 Ja preferuję, z racji wykonywanej pracy, styl, który określam mianem sportowej elegancji i tak też się noszę;-) Odpowiedz Link Zgłoś