nadia_m Re: kolory w szafie 20.01.07, 07:59 czarny, braz, szary a proste bluzki z bawelny i dodatki to we wszystkich kolorach teczy Odpowiedz Link Zgłoś
pusiaczkowa1 Re: kolory w szafie 20.01.07, 08:57 otwieram szafę, wszystko czarne i białe, nawet wczoraj wróciłam z czarną bluzką do domu. Mam juz dość tego czarnego, ale czego bym nie oglądała w sklepach to i tak wybieram czarny. Mam kilka ciuchów szarych i brązowych, ale to słodka kropla w słonym morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: kolory w szafie 20.01.07, 10:16 A jakies kropki,paski,kratki macie w swojej szafie?ja generalnie tylko paski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: kolory w szafie 20.01.07, 17:42 jak jest kazdy widzi;-) kolorowych rzeczy jak na lekarstwo. innych polek nie wklejam, bo bylby obciach - jest jeszcze wiekszy balagan;) ale zamierzam posprzatac po sesji img258.imageshack.us/my.php?image=sza25cd.jpg img258.imageshack.us/my.php?image=sza0ex.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: kolory w szafie 21.01.07, 00:37 Przede wszystkim czarny, czerwony, bialy, szary. Troche zielonego. Wiecej szalenstwa w dodatkach (kolczyki, korale, torebki) - te lubie we wszystkich kolorach teczy, jaskrawozolte, cukierkowe, rozowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: kolory w szafie 21.01.07, 06:25 Dominuje czarny, sporo jest odcieni niebieskiego, trochę zieleni, czerwonego + krem, brąz, wrzos, bordo. Inne kolory w ilościach śladowych bądź - jak różowy, pomarańcz, ciemny granat - w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kolory w szafie 21.01.07, 09:16 przewaza czarny - mimo ze juz przestalam kupowac czrne ciuchy;) pondto szary, bialy i odcienie niebieskopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kolory w szafie 21.01.07, 18:01 sporo czerni ale i zieleń i niebieski iczerwony tylko pasteli nie znoszę.poza tym duzo wzorków. Odpowiedz Link Zgłoś
lamadame Re: kolory w szafie 21.01.07, 18:27 U mnie ostatnie przeważają: czarny, oliwkowy i beżowy, trochę fioletu, bieli oraz szarości. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: kolory w szafie 22.01.07, 09:52 czarny, ale wlasnie mam zamiar zastapic go ciemnym brazem. oprocz tego w mojej szafie widac wiele ciemnoniebieskich dzinsow troche bezu, brazy, szarosci i bialego mam jeden sweter pomaranczowy, ktore niecierpie jakie spojedyncze sztuki garderowy w innych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: kolory w szafie 22.01.07, 09:55 a w ogolniaku wszystkie moje swetry byly w kolorze granatowym! moj staly zestaw to byl sweter (granatowy) + dzinsy (mialam ich jakies 15par) + conversy (granatowe, bordowe albo czarne) cale szczescie, ze mi przeszlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: kolory w szafie 22.01.07, 10:01 Hmmm, zastanawiam się, bo zmienia mi sie to z każdym sezonem. Ale chyba jednak to będzie czerń, mam też sporo granatu i ognistej czerwieni. Nie mam natomiast żadnych brązów i zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: kolory w szafie 24.01.07, 16:06 hmm... brązowy i czarny Uwielbiam czarny bo jest uniwersalny i zazwyczaj dobrze sie w nim wygląda Kiedyś miałam bzika na punkcie turkusu, ale teraz podobają mi sie spokojniejsze kolory.Chociaż nie wszystkie moje ubrania są w wymienionych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: kolory w szafie 24.01.07, 16:10 Mnóstwo kolorów, bardzo lubię czerwony, zielony, fioletowy, różowy (tak, tak), fuksję... Niewiele żółtego - ale też się znajdzie. Brąz, czerń, biel, szary - owszem Brak głównie niebieskiego i granatowego, bo mam wstręt po tym, jak przez jakiś czas spowijałam się w te barwy od stóp do głów. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: wszystkie procz zoltego ;) n/t 24.01.07, 19:00 Różnie, ale zdecydowana większość to biel, czerń i róż. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: kolory w szafie 24.01.07, 20:43 w mojej szafie jest kolorowo, najwięcej niebieskiego w różnych odcieniach czarnego najmniej nie mam chyba tylko pomarańczowego koloru Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: kolory w szafie 24.01.07, 22:54 szary, fiolet, biały, niebieski i trochę czerni. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: kolory w szafie 25.01.07, 14:08 całe tęcze barw ;) jednak przeważa czarny oraz wszystkie odcienie niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.robala Re: kolory w szafie 25.01.07, 14:21 Dużo czerni, kolorów ziemi i grafitu. Mało konsekwentnie... na laato za to sporo ecru i... też czerni (zwłaszcza te czarne spódnice we wszystkich fasonach, echch...) Odpowiedz Link Zgłoś
papessa.giovanna Re: kolory w szafie 07.02.07, 10:03 Duuuużo niebieskiego w prawie wszytskich możliwych odcieniach, w tym sezonie dorobiłam się też dużej ilości rzeczy w kolorze piaskowego brązu. Parę rzeczy czerwonych - pozostałości z czasów kiedy byłam brunetką :), różowych, brązowych i czarnych. No i to by było na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: kolory w szafie 07.02.07, 11:03 1) czarny 2) czerwony 3) brązowy 4) trawiasty zielony Kolejność nieprzypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: kolory w szafie 07.02.07, 11:08 czarny,czekolada,cała gama niebieskich i turkusów oraz szmaragdów,czerwienie od bordo do żarówiastego,ciemne chłodne fiolety,szarości. nie pojawia się żółty,pomarańczowy,beż,khaki oraz zgniłe zielenie.róż praktycznie też;) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: kolory w szafie 07.02.07, 12:52 U mnie przeważa czekoladowy brąz , czerwień , róż , biel i czerń , a jak ognia unikam beżowego i błękitu , wygladam w nich jak ściana. Odpowiedz Link Zgłoś