Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolory w szafie

19.01.07, 17:09
    jaki kolor przeważa w Waszej szafie?preferujecie jakis konkretny czy macie
    cała tecze barw , wszystkei kolory bluzek swetrów?
    Obserwuj wątek
      • valentina23 Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:10
        U mnie rozne kolory mozna znalezc ale przewaza czern, biel, bez, roz.
      • lunalovelight Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:22
        braz. glownie odcien gorzkiej czekolady i nieco mniej gorzkiej czekolady. to
        obecnie. sporo czerwieni, bo jakies 4 lata temu mialam hopla na punkcie tego
        koloru. byl tez okres zgnilych zieleni, wiec i one maja swoja czesc. a takze
        blady i brudny roz mialy swoje 5 minut. i turkusowy, ten takze ma swoje polki i
        wieszaki.

ale na teraz, od okolo roku: braz!!
        • courtney Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:25
          Ostatnio moją szafe zdominowała czern, kupuje bardzo duzo czarnych ciuchów.
          • dorota0074 [...] 20.01.07, 11:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zielona2000 Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:26
        właśnie wczora zrobiłam generalny remanent szafy, w związku z czym teraz ma
        okolo 1/4 poprzednij zawartości... Stwierdzam że najwięcej mam...dżinsowego :)
        a tak to przeważają odcienie czerwonopodobne, pare fioletów i oliwek ;) a tak
        to po jenym ciuchu ze wszystkiego ;)
      • paulinaa Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:53
        mam duzo kolorow w moje szafie:) przewazaja brązy, jest sporo szarości, różnych
        kremowych, baiłych, troche czarnych, rozowych; bardzo duzo tez zielonych; poza
        tym pojedyncze rzeczy w bardzo wyrazistych kolorach:)
      • inaa1 czarny, brazowy, niebieski, biały 19.01.07, 18:12
      • piwnooka_81 Re: kolory w szafie 19.01.07, 18:22
        najwięcej posiadam rzeczy w czarnym kolorze i ciemnym brązie
      • kate-gun Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:02
        nie liczac czerni i bieli, to czerwony.
        choc niedlugo pewnie wyprzedzi go zolty :P
      • aniabe13 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:04
        Tak naprawdę to nie mam nic niebieskiego (morski i turkus już tak), żółtego i
        różowego. Inne kolory tak, w mniejszych lub większych
        ilościach.
        --------------------------------------
        Wybrane życie jest w tym momencie niedostępne. Prosimy spróbować później.
      • foamclene Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:04
        czarny i ecru :)
        • gabi1234 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:06
          czerwony
      • dakota77 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:11
        Przede wszystkim ulubione kolory, czyli czarny, fioletowy, niebieski, czerwony i szary. Ale w sumie w mojej szafie znajdzie sie kazdy kolr, ktory uznam za twarzowy:)
      • foamclene a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja suknie? 19.01.07, 19:15
        ja chyba jestem zboczona ale w innej niz czarna sie nie widze ;)
        gruba aksamitna z ogromna iloscia marszczen, zdobien i bluszczacych malenkich
        kamieni cyrkonii np...
        zima oczywiscie :)
        • dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:23
          Ja mialam do slubu fioletowy gorsetowy top zapinany na haftki ( nie taki gorset bez ramiaczek, raczej taka bluzeczke bez rekawow, ale z fiszbinami) i czarna satynowa spodnice w ksztalcie tulipana:)
          • foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:41
            niezle brzmi...
            cudownie byloby zobaczyc foto...
            a chlop? na czarno?
            • cala_w_kwiatkach Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:46
              mam chyba wszytskie mozliwe kolory w szafie
              kiedys moimi ulubionymi byly wszelakie odcienie koloru niebieskiego
              teraz najczesciej chodze w brazach, fioletach, zieleniach
            • dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 20:03
              Moge ci wyslac zdjecie na priv:). Chlop nie na czarno ani nie dobrany do mnie, tylko w roznych odcieniach ciemnych szarosci, monochromatycznie, bo tak wolal:)
              • foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:04
                to poprosze o to zdjecie :)
                • dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:07
                  Jasne, tylko to troche potrwa, nie mam tych zdjec na laptopie, a stacjonarny okupuje malzonek:)
          • cala_w_kwiatkach Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:49
            marzy mi sie pistacjowa suknia slubna:)
        • valentina23 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 21:32
          Ja w sierpniu bede brala slub w czarnej sukni.
          • foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:05
            a bedzie slub koscielny?
            zastanawia mnie czy ksiadz moze miec cos pzreciwko kolorowi zaloby w dniu slubu
            czy oni raczej nie wnikaja?
            • dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:08
              Skoro potrafia sie czepiac golych ramion, to mysle, ze czerni tym bardziej mogliby:]
              • valentina23 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:16
                W czarnej bede szla wlasnie do slubu koscielnego.Od zawsze wiedzialam, ze moja
                sukienka napewno nie bedzie w tradycyjnym bialym kolorze;)Najpierw mylalam o
                zlotej i dlugo za mna chodzila ta mysl.Ale ostatecznie zdecydowalam sie na
                gleboka czern.Jak bedzie gotowa wleje zdjecie, bo narazie "sie
                produkuje".Gorset bedzie bez ramiaczek koronkowy sznurowany z przodu, dol dlugi
                bardzo ladnie wykonczony jak dla mnie, bez welonu.Nie wiem co na to ksiadz,
                akurat nim najmniej sie przejumuje, natomiast mojej mamie nie bardzo podoba sie
                ta koncepcja.W kazdym razie ja jestem z sukienki bardzo zadowolona.A poza tym
                odchodzi sie juz od bialych kolorow.
                • dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:20
                  Ciekawy pomysl. Wiadomo, ze biel juz nie kroluje, sa suknie ecru, zlore,bordowe... Nie slyszalam o nikim kto by sie zdecydowal na czern do kosciola. Jestem ciekawa, czy ci sie uda, ale slyszalam o przypadkach, gdy ksiadz wyprosil z kosciola nieodpowiedno jego zdaniem ubrana panne mloda.
                • papryczka_ag Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 11:05
                  Niestety nic nowego :)
                  W ciągu ostatniego roku zaliczyłam juz cztery śluby z panna młodą na czarno.
        • magdaksp Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 21.01.07, 18:04
          aja ide do slubu cywilnego w marcu w bialym sari ale rozwazalam tez inne kolory
        • isia85 Foamclene 07.02.07, 10:41
          cos pieknego:) wpraszam sie na twój slub. co chcesz na prezent?:)
        • geene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 12:35
          Ja szukam, gdyby nie to, że wesele raczej tradycyjne, więc i kiecka tradycyjna.
          No i tutaj zaczynają się problemy - trudno znależź ładną, prostą, z dobrego
          materiału sukienkę, same bezy i gorsety. Szukam czegoś podobnego do sukienn
          Monique Lhuillier...
          www.moniquelhuillier.com/
        • geene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 12:35
          Ja szukam, gdyby nie to, że wesele raczej tradycyjne, więc i kiecka tradycyjna.
          No i tutaj zaczynają się problemy - trudno znależź ładną, prostą, z dobrego
          materiału sukienkę, same bezy i gorsety. Szukam czegoś podobnego do sukienn
          Monique Lhuillier...
          www.moniquelhuillier.com/
      • vivictoria Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:45
        Zielenie, troche filetow. Zero czarnego z wyjatkiem glanow.
      • sanvitalia Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:46
        u mnie jest kolorowo, z przewagą czerwieni :)
      • wee_monstar Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:46
        Najwiecej mam ubran w kolorze czarnym ,granatowym, grafitwym, szarym, bialym,
        bezowym i brazowym..
      • monika2022 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:52
        kolor raczej każdy,oprócz seledynowego bo jakos tego koloru nie lubie,wydaje mi
        sie ladny tylko w postaci pastelowych niemowlęcych ubranek:)
        Lubię kolory ziemi-jakkolwiek kto to rozumie-brązy,beże,oliwki
      • kamila29091 Re: kolory w szafie 19.01.07, 20:09
        Duzo zielonego, troche czerwonego, pelno czerni, zlota, I po troche reszty
        kolorów
      • rose_1979 Re: kolory w szafie 19.01.07, 20:25
        Czarny, ciemny brąz i zielony najbardziej, sporo też beżów, khaki, bordo.
        • sabriel Re: kolory w szafie 19.01.07, 21:37
          Mam sporo brązów,szarości,beży,trochę się ostatnimi czasy czerni pojawiło(ale to
          głównie spodnie i żakiety),turkusy,zieleń,trochę bieli,czerwień.
      • lady.k Re: kolory w szafie 19.01.07, 21:21
        czerwień i czerń, poza tymi mieszanka ciepłych kolorów
      • siog Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:02
        wlasnie jestem na etapie wymiany prawie calej garderoby:) ale kolory pozostaje
        te same:
        czarny
        szary/grafitowy
        ciemny fiolet
        butelkowa zielen
        szafirowy
        granat
        zolty
        czerwony
        gorzka czekolada
        fuksja
      • gosiaqus Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:21
        ostatnio po długiej dominacji wszelkiej maści różów i czerwieni- szczegolnie fuksji wracam do czanrego i szarego. zaczynają pojawiać się- po sporej przerwie zielenie, ale z naciskiem na odcienie syntetyczne, nie jak niegdyś naturalne czyli oliwki, trawa itp

praktycznie nie mam białych, żółtych, pomaranczowych i beżowych ubrań.
      • mankencja Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:28
        1. zieleń
        2. czerń
        3. brąz
        4. wszystkie inne (aczkolwiek np. pomarańczową mam jedną rzecz, bluzkę na
        ramiączkach, żółtą też jedną - sukienkę dżinsową, którą wyjątkowo rzadko noszę.
        jeśli chodzi o pomarańczowy, to się pewnie zmieni, bo niegłupi kolor)

dosc to płynne, zmienia sie co jakis czas
      • cioccolato_bianco Re: kolory w szafie 19.01.07, 23:02
        czarny, brazowy, czerwony i brudny turkus.
      • pinkowa Re: kolory w szafie 19.01.07, 23:10
        wszystkiego po trochu, ale nigdy nie zjawi się w niej nic żółtego ani beżowego
      • star105 Re: czarny, biały, szary, granatowy, zielony, brąz 20.01.07, 03:29
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka