elejna 19.01.07, 17:09 jaki kolor przeważa w Waszej szafie?preferujecie jakis konkretny czy macie cała tecze barw , wszystkei kolory bluzek swetrów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valentina23 Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:10 U mnie rozne kolory mozna znalezc ale przewaza czern, biel, bez, roz. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:22 braz. glownie odcien gorzkiej czekolady i nieco mniej gorzkiej czekolady. to obecnie. sporo czerwieni, bo jakies 4 lata temu mialam hopla na punkcie tego koloru. byl tez okres zgnilych zieleni, wiec i one maja swoja czesc. a takze blady i brudny roz mialy swoje 5 minut. i turkusowy, ten takze ma swoje polki i wieszaki. ale na teraz, od okolo roku: braz!! Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:25 Ostatnio moją szafe zdominowała czern, kupuje bardzo duzo czarnych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0074 [...] 20.01.07, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:26 właśnie wczora zrobiłam generalny remanent szafy, w związku z czym teraz ma okolo 1/4 poprzednij zawartości... Stwierdzam że najwięcej mam...dżinsowego :) a tak to przeważają odcienie czerwonopodobne, pare fioletów i oliwek ;) a tak to po jenym ciuchu ze wszystkiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kolory w szafie 19.01.07, 17:53 mam duzo kolorow w moje szafie:) przewazaja brązy, jest sporo szarości, różnych kremowych, baiłych, troche czarnych, rozowych; bardzo duzo tez zielonych; poza tym pojedyncze rzeczy w bardzo wyrazistych kolorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: kolory w szafie 19.01.07, 18:22 najwięcej posiadam rzeczy w czarnym kolorze i ciemnym brązie Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:02 nie liczac czerni i bieli, to czerwony. choc niedlugo pewnie wyprzedzi go zolty :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:04 Tak naprawdę to nie mam nic niebieskiego (morski i turkus już tak), żółtego i różowego. Inne kolory tak, w mniejszych lub większych ilościach. -------------------------------------- Wybrane życie jest w tym momencie niedostępne. Prosimy spróbować później. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:11 Przede wszystkim ulubione kolory, czyli czarny, fioletowy, niebieski, czerwony i szary. Ale w sumie w mojej szafie znajdzie sie kazdy kolr, ktory uznam za twarzowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja suknie? 19.01.07, 19:15 ja chyba jestem zboczona ale w innej niz czarna sie nie widze ;) gruba aksamitna z ogromna iloscia marszczen, zdobien i bluszczacych malenkich kamieni cyrkonii np... zima oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:23 Ja mialam do slubu fioletowy gorsetowy top zapinany na haftki ( nie taki gorset bez ramiaczek, raczej taka bluzeczke bez rekawow, ale z fiszbinami) i czarna satynowa spodnice w ksztalcie tulipana:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:41 niezle brzmi... cudownie byloby zobaczyc foto... a chlop? na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:46 mam chyba wszytskie mozliwe kolory w szafie kiedys moimi ulubionymi byly wszelakie odcienie koloru niebieskiego teraz najczesciej chodze w brazach, fioletach, zieleniach Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 20:03 Moge ci wyslac zdjecie na priv:). Chlop nie na czarno ani nie dobrany do mnie, tylko w roznych odcieniach ciemnych szarosci, monochromatycznie, bo tak wolal:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:04 to poprosze o to zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:07 Jasne, tylko to troche potrwa, nie mam tych zdjec na laptopie, a stacjonarny okupuje malzonek:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 19:49 marzy mi sie pistacjowa suknia slubna:) Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 21:32 Ja w sierpniu bede brala slub w czarnej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:05 a bedzie slub koscielny? zastanawia mnie czy ksiadz moze miec cos pzreciwko kolorowi zaloby w dniu slubu czy oni raczej nie wnikaja? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:08 Skoro potrafia sie czepiac golych ramion, to mysle, ze czerni tym bardziej mogliby:] Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:16 W czarnej bede szla wlasnie do slubu koscielnego.Od zawsze wiedzialam, ze moja sukienka napewno nie bedzie w tradycyjnym bialym kolorze;)Najpierw mylalam o zlotej i dlugo za mna chodzila ta mysl.Ale ostatecznie zdecydowalam sie na gleboka czern.Jak bedzie gotowa wleje zdjecie, bo narazie "sie produkuje".Gorset bedzie bez ramiaczek koronkowy sznurowany z przodu, dol dlugi bardzo ladnie wykonczony jak dla mnie, bez welonu.Nie wiem co na to ksiadz, akurat nim najmniej sie przejumuje, natomiast mojej mamie nie bardzo podoba sie ta koncepcja.W kazdym razie ja jestem z sukienki bardzo zadowolona.A poza tym odchodzi sie juz od bialych kolorow. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 19.01.07, 22:20 Ciekawy pomysl. Wiadomo, ze biel juz nie kroluje, sa suknie ecru, zlore,bordowe... Nie slyszalam o nikim kto by sie zdecydowal na czern do kosciola. Jestem ciekawa, czy ci sie uda, ale slyszalam o przypadkach, gdy ksiadz wyprosil z kosciola nieodpowiedno jego zdaniem ubrana panne mloda. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 11:05 Niestety nic nowego :) W ciągu ostatniego roku zaliczyłam juz cztery śluby z panna młodą na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 21.01.07, 18:04 aja ide do slubu cywilnego w marcu w bialym sari ale rozwazalam tez inne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Foamclene 07.02.07, 10:41 cos pieknego:) wpraszam sie na twój slub. co chcesz na prezent?:) Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 12:35 Ja szukam, gdyby nie to, że wesele raczej tradycyjne, więc i kiecka tradycyjna. No i tutaj zaczynają się problemy - trudno znależź ładną, prostą, z dobrego materiału sukienkę, same bezy i gorsety. Szukam czegoś podobnego do sukienn Monique Lhuillier... www.moniquelhuillier.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: a slub? wybrala, ktoras inna niz tradycyja su 07.02.07, 12:35 Ja szukam, gdyby nie to, że wesele raczej tradycyjne, więc i kiecka tradycyjna. No i tutaj zaczynają się problemy - trudno znależź ładną, prostą, z dobrego materiału sukienkę, same bezy i gorsety. Szukam czegoś podobnego do sukienn Monique Lhuillier... www.moniquelhuillier.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:45 Zielenie, troche filetow. Zero czarnego z wyjatkiem glanow. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:46 u mnie jest kolorowo, z przewagą czerwieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:46 Najwiecej mam ubran w kolorze czarnym ,granatowym, grafitwym, szarym, bialym, bezowym i brazowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: kolory w szafie 19.01.07, 19:52 kolor raczej każdy,oprócz seledynowego bo jakos tego koloru nie lubie,wydaje mi sie ladny tylko w postaci pastelowych niemowlęcych ubranek:) Lubię kolory ziemi-jakkolwiek kto to rozumie-brązy,beże,oliwki Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: kolory w szafie 19.01.07, 20:09 Duzo zielonego, troche czerwonego, pelno czerni, zlota, I po troche reszty kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
rose_1979 Re: kolory w szafie 19.01.07, 20:25 Czarny, ciemny brąz i zielony najbardziej, sporo też beżów, khaki, bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: kolory w szafie 19.01.07, 21:37 Mam sporo brązów,szarości,beży,trochę się ostatnimi czasy czerni pojawiło(ale to głównie spodnie i żakiety),turkusy,zieleń,trochę bieli,czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: kolory w szafie 19.01.07, 21:21 czerwień i czerń, poza tymi mieszanka ciepłych kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:02 wlasnie jestem na etapie wymiany prawie calej garderoby:) ale kolory pozostaje te same: czarny szary/grafitowy ciemny fiolet butelkowa zielen szafirowy granat zolty czerwony gorzka czekolada fuksja Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:21 ostatnio po długiej dominacji wszelkiej maści różów i czerwieni- szczegolnie fuksji wracam do czanrego i szarego. zaczynają pojawiać się- po sporej przerwie zielenie, ale z naciskiem na odcienie syntetyczne, nie jak niegdyś naturalne czyli oliwki, trawa itp praktycznie nie mam białych, żółtych, pomaranczowych i beżowych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: kolory w szafie 19.01.07, 22:28 1. zieleń 2. czerń 3. brąz 4. wszystkie inne (aczkolwiek np. pomarańczową mam jedną rzecz, bluzkę na ramiączkach, żółtą też jedną - sukienkę dżinsową, którą wyjątkowo rzadko noszę. jeśli chodzi o pomarańczowy, to się pewnie zmieni, bo niegłupi kolor) dosc to płynne, zmienia sie co jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kolory w szafie 19.01.07, 23:02 czarny, brazowy, czerwony i brudny turkus. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: kolory w szafie 19.01.07, 23:10 wszystkiego po trochu, ale nigdy nie zjawi się w niej nic żółtego ani beżowego Odpowiedz Link Zgłoś