nelly1001 18.04.07, 18:42 ciekawe... choc niektore baardziej utozsamiam z alkowa niz plaza; najwazniejsze, ze prezentacji nie dkonuja kosciotrupy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scubabe Re: Fashion Week 2007 w Miami 19.04.07, 12:51 Mało plażowe te stroje, ale fajnie że nareszcie na wybiegu można zobaczyć kobiety a nie kościotrupy. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Fashion Week 2007 w Miami 19.04.07, 15:48 Dla mnie one wygladaja na traktorzystki, strsznie malo w nich wdzieku, duzo zas testosteronu. Pewnie sa Amerykankami, ale z pochodzenia to Prusaczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alesasanka Re: Fashion Week 2007 w Miami 19.04.07, 18:43 Jak dla mnie to bielizna, a dziewczyny jakieś dziwne, jakieś takie nieforemne i nie widze dlaczego uważacie, że to nie kościorupy, krztałtów to one nie mają za ciekawych. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: Fashion Week 2007 w Miami 21.04.07, 19:58 Ach! Jak ja lubię te złośliwe babskie komentarze:)))) Macie racje moje kochane- te modelki obrzydliwe są po prostu ;)))))))) he he he! Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: Fashion Week 2007 w Miami 21.04.07, 20:00 A tak na poważnie: to bardzo ładne i zgrabne kobiety- więc dajcie spokój z ta krytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz [...] 22.04.07, 20:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Fashion Week 2007 w Miami 22.04.07, 22:22 Modelki jak modelki nie sa najgorsze, widzialam wieksze patyczaki ale kostiumy nie dosc ze wygladaja na bielizne nocna sa po prostu tragiczne. Podkreslaja kazda niedoskonalosc i sa poprostu smieszne, powiedzmy ze jeszcze gory ujda ale dolow nie ma co zakladac lepiej od razu udac sie na plaze nudystow. Zreszta o co chodzi z tymi tendencjami? Mniej nie zawsze znaczy lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 prosze o zdjecie 22.04.07, 22:28 prosze Cie, pokaz nam swoje zdjecie albo napisz chociaz ile wazysz skoro na tych zdjeciach widzisz patyczaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Fashion Week 2007 w Miami 23.04.07, 00:59 stroje rzeczywiście bardziej bieliźniane niż plażowe, nie podobają mi się bez względu na funkcję. za to zachwyciłam się modelkami w większości, niektóre nawet biusty mają!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja toż to pokaz bielizny a nie kostiumów plażowych 23.04.07, 08:35 nieciekawe to-to i bez sensu... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
klimko Re: Fashion Week 2007 w Miami 23.04.07, 13:14 dziewczyny ładne (w moim typie), stroje też. bardzo erotyczne, szczególnie te jasne ślady po wcześniej zakładanych większych kostiumach. mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Fashion Week 2007 w Miami 23.04.07, 13:41 Pierwsze co zobzaczyłam to BIUSTY modelek, choć jestem kobietą :-) Wreszcie modelki zgrabne i seksowne, a wyraz twarzy..no cóż, mamy oglądać stroje a nie modleki :-) Ale wracając do samego pokzau, to kostiumami kapielowymi bym tej bielizny nie nazwała...Koronki i gorset na plażę? Chyba nie przemawia to do mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Fashion Week 2007 w Miami 04.05.07, 21:20 Nareszcie piękne, zgrabne kobiety prezentują modę, a nie panienki, które wyglądają jakby zwiały z oddziału zamkniętego leczenia zaburzeń odżywiania Odpowiedz Link Zgłoś