vovve 19.02.08, 16:37 Kolekcja wynikajaca ze wspólpracy H&M i Marimekko bedzie dostepna od kwietnia :)) www.dexigner.com/fashion/news-g12754.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hazel_dobkins Re: H&M i Marimekko 19.02.08, 20:25 jestem bardzo ciekawa tej kolekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: H&M i Marimekko 19.02.08, 22:09 Ja bym sie nie obrazila na jakies zaslonki do kuchni,np w kwiaty www.scandinaviandesigncenter.com/ProdImg/CarpetFabrics/BOTTNA_marimekko_x800.jpg www.scandinaviandesigncenter.com/ProdImg/CarpetFabrics/isosatakieli_marimekko_800.jpg albo takie cuś;) hikephotos.fortunecity.com/cowsmall/003%20Marimekko.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vovve Re: H&M i Marimekko 19.02.08, 23:24 Wzór w pierwszym linku zostal wykorzystany w jednej z sukienek :) verasvarld.blogspot.com/2008/01/marimekko-p-h.html A tu kilka innych wzorów www.aftonbladet.se/mode/article1293190.ab Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: H&M i Marimekko 20.02.08, 09:45 Przyznam ,ze jakas wielka fanka M. nie jestem-wole bardziej orientalno-barokowe rzeczy,ale tak czesto goszcza w pismach wnetrzarskich,ze nie sposob ich nie znac;)Chociaz sadzac po rozwijaniu sie watku,malo komu na Forum ta nazwa cokolwiek mowi Odpowiedz Link Zgłoś
vovve Re: H&M i Marimekko 20.02.08, 11:29 Watek mial cel raczej informacyjny, nie spodziewalam sie intensywnej dyskusji na ten temat ;) Mysle jednak, ze dla kupujacych w sieci H&M - a z tego, co zdazylam sie zorientowac, jest ich wiele na tym Forum - nazwa Marimekko zacznie sie z czyms kojarzyc wraz z kwietniowa kolekcja - pozostaje sie przekonac, czy pozytywnie czy tez negatywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: H&M i Marimekko 20.02.08, 14:27 Jesli bedzie cos w maki Marimekko, to chyba sobie kupie :-) a tak powaznie, to jestem bardzo ciekawa. Generalnie nie mam dobrego zdania o tych goscinnych kolekcjach H&M; zawsze sprawialy na mnie wrazenie ubran albo zwyczajno-tandetnych, albo na sile powydziwianych, niemniej za kazdym razem niewartych swojej astronomicznej ceny. Marimekko zawsze mialo rzeczy ladne i w miare funkcjonalne, wiec moze tym razem nie bede rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
vlaaa Re: H&M i Marimekko 21.02.08, 03:28 Uwielbiam Marimekko, design zawsze najwyższej klasy :) Kocham też takie wzory na ubraniach... Więc bardzo liczę na tę kolekcję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: H&M i Marimekko 14.03.08, 13:07 Tu znalazłam przykłady: fluxorist.vuodatus.net/blog/1180724 Odpowiedz Link Zgłoś