Gość: kobra IP: 213.17.144.* 20.12.09, 20:50 witam, szukam kafli do łazienki w szarościach.... jeśli ktoś trafił lub ma w domu takie kolory bedę wdzięczna za linki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikaela13 Re: aranżacje łazienek-szarości 21.12.09, 14:16 Paradyż ma całkiem fajne kolekcje: www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/amanda-alex www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/hanabi-hiro jakoś jeszcze nigdy się nie złożyło, żebym z nich korzystała w projektach w Decorze, bo kiedy przychodzi co do czego, to zawsze ciągnie mnie do kolorów.;) Tu są płytki z Opoczna: www.opoczno.eu/kolekcja.php?kolekcja=k005&aranzacja=k005a001&m=220 i Polcolorita: www.polcolorit.pl/produkty.php?id=97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: aranżacje łazienek-szarości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 20:58 kolekcja minimal z tubądzina. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: aranżacje łazienek-szarości 22.12.09, 10:41 też je widziałam, ale one bardzo jasne: katalog.tubadzin.pl/kolekcje/minimal.jpg więc, aby był ciekawy efekt trzeba by je połączyć z jakąś ciemniejszą kolekcją, co oczywiście nie jest złym pomysłem. Mi się zdarza mieszać płytki w projektach, w zależności od tego, co chcę osiągnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: aranżacje łazienek-szarości IP: 213.17.144.* 22.12.09, 19:52 www.irena-wnetrza.pl/asortyment/ceramika-paradyż/affron/40 to też wydaje się fajne ale wybrałabym półmat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: aranżacje łazienek-szarości IP: 213.17.144.* 22.12.09, 19:58 minimal jest b.jasny, chcę dwa odcienie płytek ale raczej w bardziej zbliżonych barwach, gdyż sama nie mam "oka" i boję się coś spaprać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra plany IP: 213.17.144.* 22.12.09, 19:57 w planie mam wannę ravak love story, umywalkę , bidet, i wc te dwa ostatnie podwieszane a umywalkę jakby nadpółkową ale półka z kafli... nie wiem jakie dokładne wymiary łazienki, bo jeszcze nie mieszkam w nowym domuu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: plany 23.12.09, 09:24 Co do kolekcji Affron to nie ma tam półmatu, a jedynie mat - można znaleźć na stronie firmowej: www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Szary ma też to do siebie, że generalnie jego odcienie są dość podobne;) Jak już pisałam, zdarza mi się łączyć płytki różnych firm robiąc projekty w moim CAD'zie, bo akurat mam tam sporo róznych baz i efekty są zazwyczaj dobre. Generalnie jednak radziłabym zobaczyć wpierw płytki na żywo. bo zdjęcia z wizualizacji, a czy też fotki płytek w ofercie (np. w necie) mogą się trochę różnić od faktycznego stanu rzeczy. Dopóki jednak nie znasz wymiarów miejsca to oczywiście nic nie kupuj, bo konieczne jest wyliczenie zapotrzebowania ilości materiałów. Akurat program, na którym się wprawiam - CAD Decor, ma funkcję wyliczania zużytych płytek w projekcie, co jest bardzo wygodne:), ale jeśli zatrudni się kogoś do ich wyłożenia, to taka osoba powinna dopilnować, aby niczego nie zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: aranżacje łazienek-szarości IP: *.gemini.net.pl 31.12.09, 06:50 Szare płytki: kl.am/60gr do tego niebieskie i morskie dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: aranżacje łazienek-szarości IP: 213.17.144.* 01.01.10, 19:50 tak...a gdzie jest napisane jaka to seria jakiej firmy?ogólnie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kottermarcin51 Re: aranżacje łazienek-szarości 23.07.20, 11:44 ceramichouse.pl/nowe-produkty tutaj znajdziesz wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalowiec Re: aranżacje łazienek-szarości 09.09.20, 10:27 Polecalbym Ci brac kafelki od Ceramichouse.pl sam urzadzalem u nich lazienke i jestem zadowolony jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś