paulla.krespo 29.06.10, 09:10 Poszukuję dobrej jakości ręczników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marionaud_1 Re: Ręczniki 01.07.10, 00:19 A mogłabyś bardziej szczegółowo powiedzieć, o jakie ich cechy chodzi? JA np. lubię cienkie, dość szorstkie, chętnie tkane z wzorem, które nie ślizgają się po skórze, ale dobrze zbierają z niej wodę. W Warszawie najlepszy wybór takich znajduję w sklepach "społemowskich" typu Sezam czy Hala Banacha. Ale może masz inne preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenes22 Re: Ręczniki IP: *.net.stream.pl 01.07.10, 07:38 Jeżeli szukasz dobrych jakościowo (dla mnie to trochę grubsze, dobrze zbierające wodę) to szukaj takich z gramaturą powyżej 450. Każdy producent zaoferuje ci i cieńsze i grubsze. Osobiście kupuję z firmy Greno, ale te z 500. Jak dla mnie - rewelacja. Mam też 2 na basen, które są cienkie - a takie mi własnie pasują na takie wypady... Odpowiedz Link Zgłoś
gosialaurent Re: Ręczniki 01.07.10, 14:26 Witam ja poleciłabym ręczniki o gramaturze 450g/m2 nie grubsze ponieważ są idealne do wycierania szybko schną w naszych łazienkach i oczywiście muszą to być ręczniki pętelkowe.Ja zakupiłam super ręczniki w sklepie fedo.pl maja duży wybór różnych producentów i oczywiście w bardzo przystępnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś