IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.11, 17:41
Co myślicie o salonie Herbeć w Blue City?
Byłam tam ostatnio, bo planuje urządzić sobie łazienkę. Podobało mi się sporo rzeczy, ceny już troszkę mniej, ale chciałam się was poradzić, co myślicie o tym sklepie? Są solidni? I czy watro wydawać tyle kasy?
Poradźcie mi coś...
Obserwuj wątek
    • ikaria80 Re: Herbeć 18.08.11, 21:04
      Nie znam tej firmy.Jakiej marki artykuły zamierzasz kupić?
    • Gość: Anna Re: Herbeć IP: *.centertel.pl 29.07.13, 21:26
      Nie polecam, miałam z nimi same problemy, które zaczeły się oczywiście dopiero po wpałceniu całości kwoty za zamówiony towar. Do tego czasu byli bardzo mili i wręcz przyjaźnie nastawieni. Po wpłaceniu pieniędzy mieli gdzieś reklamacje, które złożyłam po dostarczeniu (z wielikimi bólami) materiału, który u nich zakupiłam.
      • Gość: Nata74 Re: Herbeć IP: *.jmdi.pl 31.07.13, 21:09
        też nie polecam
      • kukuryku.na.patyku Re: Herbeć 07.09.13, 21:58
        Anno, czy moglabys napisac jaki material kupilac w tym sklepie? Dlaczego nie chcieli uwzglednic reklamacji? Wlasnie zamowilismy czesc ceramiki - rzeczywiscie do tej pory byli b. mili. Zamierzamy domowic baterie ale negatywne posty mnie troche wystraszyly:(
        • Gość: Anna Re: Herbeć IP: *.centertel.pl 08.09.13, 17:13
          Dobrze, że znowu tu zajrzałam... Kupiłam u nich bardzo dużo różnych elementów. Moja opinia jest taka, że bez względu na to co kupujesz oszukają, jeżeli będa mieli tylko taką możliwość. A na pozór są nadzwyczaj mili... Niestety to tylko gra, z tego co wiem nie była jedyną osobą, którą tak potraktowali.
          • Gość: Danuta Re: Herbeć IP: *.centertel.pl 26.09.13, 17:20
            Dobrze wiedzieć - dziękuję za szczere rady. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka