Dodaj do ulubionych

problem z doborem zlewu

21.11.11, 09:10
Potrzebuję pomocy w doborze zlewu:(
Otóż fronty będą kremowe, blat w kolorze ciemnego orzecha i zastanawiam się czy beżowy nablatowy zlew będzie pasował, płyta gazowa pewnie będzie czarna, szklana - czy nie będzie zbyt duzego misz-maszu?
Lodówka i opak zabudowane.
Będę wdzięczna za radę. Przejrzałam wszystkie moje gazety wnętrzarskie, strony www i nie znalazłam zadnej inspiracji:(
Obserwuj wątek
    • Gość: moli Re: problem z doborem zlewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 09:53
      Najlepiej to daj czarny blat i czarny zlew, wtedy wszystko będzie pasowało. Czym niej kolorów tym lepiej.
      • zzzytkaaa Re: problem z doborem zlewu 21.11.11, 15:27
        czarnego się boję, poza tym juz orzech zamówiony...
        • Gość: moli Re: problem z doborem zlewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 15:30
          > czarnego się boję,

a czego tu się bać!!! czarny jest super. A orzech z tym kremem???? to to "czaarno" widzę. jeszcze pewnie masz jakis kolor na ścianie i podłodze.
    • ikaria80 Re: problem z doborem zlewu 21.11.11, 17:28
      Jeśli fronty będą kremowe to zlew spokojnie też może być kremowy.Nie wprowadzałabym już dodatkowo innych kolorów
      • Gość: zzzytkaaa Re: problem z doborem zlewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 18:30
        właśnie jestem na etapie poszukiwania kremowego zlewu
        dziękuję,
        jak mi się nie uda w odpowiednio krótkim terminie skończy się na beżu:)

Na scianach jest delikatny krem, podłoga niestety jasno szara(troszkę mdła) po porzednich właścicielach, stad przyszedł mi pomysł złamania kuchni tym orzechowym blatem...
        moze to jednak kiepski pomysł, hmmm
        • ikaria80 Re: problem z doborem zlewu 23.11.11, 18:56
          hmmmm.Moze jednak uda sié zmienic kolor tego blatu?Zapytaj sprzedawce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka