Gość: pavvel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:56 co to za firma haier? nigdy wczesniej jej nie widzilem czy wogle jest warta uwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant777 dobra chińska produkcja :) 22.06.04, 12:48 Gość portalu: pavvel napisał(a): > co to za firma haier? nigdy wczesniej jej nie widzilem czy wogle jest warta > uwagi!!! To dobra chińska produkcja :) Jakiś czas temu czytałem w Wyborczej artykuł o tej firmie. Mają ciekawy system motywacji: 10% najlepszych dostaje premie, 10% najgorszych wylatuje z roboty. Firma nie jest jakąś inwestycją zagraniczną ale oryginalną chińską firmą. Chiny stały się dla nich za małe więc weszli na rynki zagraniczne. Jestem ciekaw jak tam z usterkowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: dobra chińska produkcja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:57 wlasnie mnie tez interesuje jakosc tej marki. Czuytalem na stronie ze maja bardzo duza sprzedarz w stanach :) ciekawe co jest warta Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: dobra chińska produkcja :) 22.06.04, 14:41 Gość portalu: pavvel napisał(a): > wlasnie mnie tez interesuje jakosc tej marki. Czuytalem na stronie ze maja > bardzo duza sprzedarz w stanach :) ciekawe co jest warta Z tego co pamiętam z artykułu, to dyrektor fabryki własnoręcznie przy użyciu młota na oczach robotników rozwalił wadliwą pralkę. Chciał im przemówić do świadomości że produkcja dla samej produkcji jest gówno warta. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: haier!!!??? 22.06.04, 20:22 Haier jest kapitalnie sprzedaje :) maja mikrofalowki po 169 i lodowki (140 cm) po 799, wiec idzie jak woda :) rzeka klientow plynie gdzies tak od prawie roku, reklamacji jest tyle, co przy innym sprzecie, wiec nie jest zle :) w Chinach produkuja lodowki, pralki sa z Wloch, a nazwa firmy brzmi z niemiecka, wiec klienci nie marudza za bardzo generalnie mozna sie nad tym sprzetem zastanowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerber Re: haier!!!??? IP: *.malbork.mm.pl 16.02.14, 22:21 Pralka działa bez zastrzeżeń, jedyny minus, to pranie 15 min, które do niczego się nie nadaje. W 15 min. nie da się wyprać, pranie jest źle wypłukane niezależnie od tego czy jest go dużo czy mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoern Re: haier!!!??? IP: *.hiper-com.com 06.03.14, 15:37 pranie 15 min jest w wielu pralkach i dziala dobrze. Dziewczyna zawsze wrzuca na 15 rzeczy z fitnesuzaraz po treningu. Odpowiedz Link Zgłoś