Dodaj do ulubionych

haier!!!???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:56
co to za firma haier? nigdy wczesniej jej nie widzilem czy wogle jest warta
uwagi!!!
Obserwuj wątek
    • ant777 dobra chińska produkcja :) 22.06.04, 12:48
      Gość portalu: pavvel napisał(a):

> co to za firma haier? nigdy wczesniej jej nie widzilem czy wogle jest warta
      > uwagi!!!

To dobra chińska produkcja :) Jakiś czas temu czytałem w Wyborczej artykuł o
      tej firmie. Mają ciekawy system motywacji: 10% najlepszych dostaje premie, 10%
      najgorszych wylatuje z roboty. Firma nie jest jakąś inwestycją zagraniczną ale
      oryginalną chińską firmą. Chiny stały się dla nich za małe więc weszli na rynki
      zagraniczne. Jestem ciekaw jak tam z usterkowością.
      • Gość: pavvel Re: dobra chińska produkcja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:57
        wlasnie mnie tez interesuje jakosc tej marki. Czuytalem na stronie ze maja
        bardzo duza sprzedarz w stanach :) ciekawe co jest warta
        • ant777 Re: dobra chińska produkcja :) 22.06.04, 14:41
          Gość portalu: pavvel napisał(a):

> wlasnie mnie tez interesuje jakosc tej marki. Czuytalem na stronie ze maja
          > bardzo duza sprzedarz w stanach :) ciekawe co jest warta

Z tego co pamiętam z artykułu, to dyrektor fabryki własnoręcznie przy użyciu
          młota na oczach robotników rozwalił wadliwą pralkę. Chciał im przemówić do
          świadomości że produkcja dla samej produkcji jest gówno warta.
    • jk Re: haier!!!??? 22.06.04, 20:22
      Haier jest kapitalnie sprzedaje :)
      maja mikrofalowki po 169 i lodowki (140 cm) po 799, wiec idzie jak woda :)

rzeka klientow plynie gdzies tak od prawie roku, reklamacji jest tyle, co przy innym sprzecie, wiec nie jest zle :)

w Chinach produkuja lodowki, pralki sa z Wloch, a nazwa firmy brzmi z niemiecka, wiec klienci nie marudza za bardzo

generalnie mozna sie nad tym sprzetem zastanowic :)
    • Gość: cerber Re: haier!!!??? IP: *.malbork.mm.pl 16.02.14, 22:21
      Pralka działa bez zastrzeżeń, jedyny minus, to pranie 15 min, które do niczego się nie nadaje.
      W 15 min. nie da się wyprać, pranie jest źle wypłukane niezależnie od tego czy jest go dużo czy mało.
      • Gość: Hoern Re: haier!!!??? IP: *.hiper-com.com 06.03.14, 15:37
        pranie 15 min jest w wielu pralkach i dziala dobrze. Dziewczyna zawsze wrzuca na 15 rzeczy z fitnesuzaraz po treningu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka