moll-oko 14.09.12, 20:42 ktos robił kuchnie u nich? szukam opini:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hue Re: moderno studio Kraków ul.Conrada IP: 78.9.164.* 19.09.12, 17:35 polecam unikać! wielomiesięczne opóźnienia, zwodzenie klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: moderno studio Kraków ul.Conrada IP: *.ghnet.pl 04.11.12, 22:00 Również odradzam. Komletny nieprofesjonalizm w podejściu do klienta. Pan Patryk jest najgorszym sprzedawcą jakiego miałam okazję spotkać. Opóźnienia, fuszerka nie montaż kuchni, klikumiesięczne (!) opóźnienie w rozpatrywaniu reklamacji. Honor firmy ratują architekci rysujący kuchnie i samo wykonanie mebli (Wolsztyn). Polecam poszukać innego przedstawicie WFM, a Studio Moderno omijać szerokim lukiem i nie dawać im zarobić nawet złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: moderno studio Kraków ul.Conrada IP: 80.48.175.* 17.01.13, 20:13 Stanowczo odradzam. Ja straciłam kilka tysieęcy zaliczki na kuchnie. Do dnia dzisiejszego nie ma pieniędzy i mebli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: moderno studio Kraków ul.Conrada IP: *.gemini.net.pl 21.01.13, 20:21 Porazka !!! odradzam 100% niezadowolenia monterzy z łąpanki z kleparza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotwbutach12 Re: moderno studio Kraków ul.Conrada 30.01.13, 23:09 jak z Warszawy to i Warszawskie ceny pewnie a w Krakowie?co macie godnego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś