Dodaj do ulubionych

Magic corner

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 12:41
Wymieniam szafki w kuchni. Trafiłam w googlu na stronę:
www.phu-gral.pl/sklep/carga-polki-podblatowe-i-narozne-magic-le-mans/wyposazenie-szafek-naroznikowych/magic-corner-comfort-z-hamulcem/magic-corner-comfort-arena-classic-900-450-prawy
Strasznie mi się ten pomysł spodobał, a nigdy nie widziałam tego na żywo.
Czy ktoś mógłby mi doradzić? Warto na to wydawać pieniądze? Wygląda rewelacyjnie i kuuuusii mnie...
Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • clas_sic Re: Magic corner 28.01.13, 15:44
      A masz szafkę narożną czy sprawisz sobie ją specjalnie, żeby mieć "to cudo"?
      Jak stać cię na to, by wydać 2.000 zl na nieco wygodniejszy dostęp do szafki, to sobie to kup. Moim zdaniem sam magic corner "kradnie" sporo miejsca w szafce.
    • ruta.dl Re: Magic corner 28.01.13, 20:20
      2300 bo mi poleczka wyjedzie? dziekuje, za to mam zmywarke.
      • Gość: jadwisia Re: Magic corner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 08:47
        Mam już narożną szafkę i to w maleńkiej kuchni. Uznałam, że to może ułatwić mi życie. Wiem, że to dość duży wydatek, ale może warto zainwestować, żeby gary nie wypadały za każdym razem, gdy otworzę szafkę... ten magic corner wygląda na coś co pomoże uporządkować ten cały burdel...
        • ekani Re: Magic corner 30.01.13, 10:03
          Mam podobny kosz, ale nie za taką kasę. Na allegro kosztują 400-700 zł. Jest ok, chociaż wcześniej miałam kosz obrotowy i chyba więcej rzeczy mi wchodziło.
          • Gość: Omega meble Re: Magic corner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 11:29
            Wydatek spory ale wygoda gwarantowana,skończy się problem z wyjmowaniem garczków z dolnej półki:) Polecam
    • Gość: Expert Re: Magic corner IP: *.30.106.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 19:40
      Zdecydowanie warto zinwestować i kupic ten sprzęt !
    • lore-lka Re: Magic corner 24.02.13, 18:38
      Magic corner ułatwia na pewno dostęp do wszystkich garnków i innych rzeczy, które trzymasz w szafce. Jeżeli masz głęboką szafkę, z której ciężko jest ci wyciągnąć rzeczy schowane z tyłu, to zainwestuj, na pewno nie pożałujesz. Być może będziesz na przykład robić częściej soki, bo nie sokowirówka schowana z tyłu będzie łatwiejsza do wyjęcia ;) jeżeli natomiast część za rogiem nie jest zbyt długa i nie masz trudności z wyjmowaniem rzeczy z tyłu, to raczej niewarto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka