malamalinkaa 02.11.07, 19:19 Witam, czy ktoś z Was pracuje w tej dziedzinie i mógłby się podzielić swoimi spostrzeżeniami?:):) dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: praca w windykacji IP: *.chello.pl 09.11.07, 20:47 Witam Ja pracowalam w windykacji 9 miesiecy i i za nic w swiecie nie chcialabym do takiej pracy wrocic. Praca stresujaca i po pewnym czasie monotonna. Z jednej strony dłuznicy z drugiej strony kierownictwo, ktore ciagle podnosi poprzeczke, ciagle sciagasz za malo. A co najwazniejsze smiesznie niskie zarobki. Ogolnie praca dobra dla kogos kto nie ma innego wybou ewentualnie nie posiada zadnego doswiadczenie i chce sie po prostu zaczepic ale jesli masz inna opcje to szczerze odradzam! pozdrawiam ex windykatorka Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: praca w windykacji 10.11.07, 01:52 oDRADZAM, DO MNIE DZWONIA za jakies pseudo nieoplacone rachunki tel sprzed 7 lat. Wspolczuje ludziom ktorzy maja taka prace. Gorzej jest tylko na sluchawkach i sprzedazy bezposredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fortuna Re: praca w windykacji IP: *.chello.pl 10.11.07, 22:51 A ja polecam. Praca taka sama jak inne a nawet lepsza jak się ją lubi! Jeśli nie miałaś nigdy nic wspólnego z windykacją to na poczatku jest ciężko ale jeśli trafisz "w dobre miejsce" to można się wiele ciekawych rzeczy nauczyć. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus911 Re: praca w windykacji IP: *.centertel.pl 14.11.07, 15:58 A jakie mająperspektywy ludzie pracujący w windykacji? Gdzie Tobie udało się znależć nowe zajęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
teletu12345 Re: praca w windykacji 13.11.07, 17:53 Praca w windykacji mnie interesuje ponieważ wiąże się z dużą odpowiedzialnością a również ukazuje ona borykanie się zwykłych ludzi z problemami życiowymi które spotykają ich na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś