Gość: tygolasek IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.04, 15:40 Jakiej firmy warto kupić płytę gazową, piekarnik, okap i zmywarkę? Sprzęty nie muszą być tej samej firmy, wiadomo, jeden lepiej robi zmywarkę, inny w lodówkach się specjalizuje. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygolasek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma - pomożecie? IP: *.mofnet.gov.pl 11.08.04, 10:26 czy ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosia Re: sprzęt do kuchni - jaka firma - pomożecie? 11.08.04, 16:27 Ja mam wszystkie sprzęty Electoluxa (prócz okapu). Lodówka ERB 3425 Pralka EWS 1020 Zmywarka ESF 6151 Piekarnik EOB 3610 Płyta gazowa - niestety nie pamietam Okap Amiki OTB 415I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Sara Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 195.85.196.* 11.08.04, 10:39 Mój wybór to: zmywarka - Bosch; pralka - AEG; piekarnik, akap, płyta gazowa - Amica; lodówka - Elektrolux. Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma 13.08.04, 22:21 Moja rada-unikaj jak ognia Whirlpoola-lubi się psuć 1-2lata po zakupie a gwarancję trudno wyegzekwować.Serwis b.drogi i niekompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 83.238.0.* 13.08.04, 23:28 Mam kuchenkę mikrofalową tej firmy i nie oddam jej za nic w świecie .Mam ją od 6 lat i działa bez zarzutu.Bardzo często w niej gotuje,opiekam nigdy nic z nią się nie działo.Moją teściową też namówiłam na ten model kuchenki i uniej jest też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: sprzęt do kuchni - BYLE NIE MASTERCOOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:26 Jak w tytule - od miesiaca "bujam" sie z nowym piekarnikiem i plyta tej firmy - galka od programatora zostala w reku, a "superskuteczne" urzadzenia przeciwwyplywowe nie pozwalaja zapalic gazu. Unikaj jak ognia Mastercooka! Mam lodowke Aristona i moge Ci polecic te firme, okap mam Amica i tez jest ok. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 23:16 lodówki - oczywiście Electrolux zmywarki - osobiście polecam Electroluxa (5 lat intensywnego uzywania i NIC), ale chwala tez Boscha mikrofala - Whirlpool Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 5.6R* / *.nokia.com 17.08.04, 02:42 Mój wybór sprzed prawie roku. Sorry że bez modeli ale nie pamiętam z głowy. Wszystko poza okapem jest zabudowane. Póki co wszystko działa rewelacyjnie więc myślę ze mogę uczciwie polecać: Lodówka - Liebherr Płyta - Siemens Piekarnik - Amica (praktycznie nie używam więc stwierdziłem że nie będę przepłacał a poza tym podobał mi się bardzo od strony designu) Mikrofala - Whirlpool (piękna, wielka ze wszystkimi bajerami i 40cm talerzem - nie wiem w sumie po co mi zwykły piekarnik mając taką mikrofalę) Zmywarka - Bosch Okap - też Bosch (wybierany jak piekarnik, na wygląd a nie na parametry. Bardzo rzadko go włączam ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 195.136.104.* 18.08.04, 10:30 zobacz na gorenje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:11 mam lodówkę elektroluxa : nie wim czy chodzi, bo nic nie słychać, tylko lapka w środku się pali i jest zimno. rewelacja tak a cicha! okap: elektroluks: najcichszy w swojej klasie zmywarka, też el. : cichutka!, piekatrnik i płyta: elektroluks, też supeer. Najlepsze, że dostałem spory rabat przy zakupie wszystkiego razem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma 19.08.04, 21:59 HejGwert!A gdzie to wszystko zakupiłeś?W jakimś sklepie firmowym elektroluxa? Jeśli możesz podeslać namiary na priv??dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:13 Kupiłem w tzw sklepie za rogiem, czyli w pierwszym lepszym. Nie ma to znaczenia gdzie kupujesz. Sprawdziłem ceny w internecie, spisałm najniższe, poszedłem do sklepu i spytałem za ile sprzedadzą taki a taki sprzęt i ile spuszczą, bo jak nie to biorę z internetu. Po 1 dniu zaproponowali swoje ceny, odrobinę niższe + transport i wstawienie gratis. Sklep oczywiście sprowadzał sprzę gdzieś z polski, był za 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.katowice.pl 23.08.04, 08:47 Ja zrobiłem tak samo jak qwert. U mnie był to sklep Avans. Dogadałem sie z kierownikiem. Taniej jak w necie. Wniesienie i transport gratis. Potem kupiłem na tej samej zasadzie sprzet RTV. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirk Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.crowley.pl 23.08.04, 09:52 Wszystko wymienione AEG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.toya.net.pl 23.08.04, 10:27 ja mam Lodówka-Liebherr piekarnik - Elektrolux (prosty w obsłudze jak telefon Nokia) Płyta - Elektrolux Okap - Amica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.katowice.pl 23.08.04, 11:34 Ja kupiłem nietypowo, bo wszystko z Amici. Razem 6 sprzętów i hula to wszystko od 1,5 roku. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś