Dodaj do ulubionych

sprzęt do kuchni - jaka firma

IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.04, 15:40
Jakiej firmy warto kupić płytę gazową, piekarnik, okap i zmywarkę? Sprzęty
nie muszą być tej samej firmy, wiadomo, jeden lepiej robi zmywarkę, inny w
lodówkach się specjalizuje. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: tygolasek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma - pomożecie? IP: *.mofnet.gov.pl 11.08.04, 10:26
      czy ktoś może pomóc?
      • zlosia Re: sprzęt do kuchni - jaka firma - pomożecie? 11.08.04, 16:27
        Ja mam wszystkie sprzęty Electoluxa (prócz okapu).
        Lodówka ERB 3425
        Pralka EWS 1020
        Zmywarka ESF 6151
        Piekarnik EOB 3610
        Płyta gazowa - niestety nie pamietam
        Okap Amiki OTB 415I
    • Gość: ~Sara Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 195.85.196.* 11.08.04, 10:39
      Mój wybór to:
      zmywarka - Bosch;
      pralka - AEG;
      piekarnik, akap, płyta gazowa - Amica;
      lodówka - Elektrolux.
    • alex2222 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma 13.08.04, 22:21
      Moja rada-unikaj jak ognia Whirlpoola-lubi się psuć 1-2lata po zakupie a
      gwarancję trudno wyegzekwować.Serwis b.drogi i niekompetentny.
      • Gość: Kasia Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 83.238.0.* 13.08.04, 23:28
        Mam kuchenkę mikrofalową tej firmy i nie oddam jej za nic w świecie .Mam ją od
        6 lat i działa bez zarzutu.Bardzo często w niej gotuje,opiekam nigdy nic z nią
        się nie działo.Moją teściową też namówiłam na ten model kuchenki i uniej jest
        też ok.
        • Gość: Bartek Re: sprzęt do kuchni - BYLE NIE MASTERCOOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:26
          Jak w tytule - od miesiaca "bujam" sie z nowym piekarnikiem i plyta tej firmy -
          galka od programatora zostala w reku, a "superskuteczne" urzadzenia
          przeciwwyplywowe nie pozwalaja zapalic gazu. Unikaj jak ognia Mastercooka!
          Mam lodowke Aristona i moge Ci polecic te firme, okap mam Amica i tez jest ok.
          Bartek
    • Gość: joj Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 23:16
      lodówki - oczywiście Electrolux
      zmywarki - osobiście polecam Electroluxa (5 lat intensywnego uzywania i NIC),
      ale chwala tez Boscha
      mikrofala - Whirlpool
      Pozdrawiam
    • Gość: Mat Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 5.6R* / *.nokia.com 17.08.04, 02:42
      Mój wybór sprzed prawie roku. Sorry że bez modeli ale nie pamiętam z głowy.
      Wszystko poza okapem jest zabudowane. Póki co wszystko działa rewelacyjnie więc
      myślę ze mogę uczciwie polecać:

Lodówka - Liebherr
      Płyta - Siemens
      Piekarnik - Amica (praktycznie nie używam więc stwierdziłem że nie będę
      przepłacał a poza tym podobał mi się bardzo od strony designu)
      Mikrofala - Whirlpool (piękna, wielka ze wszystkimi bajerami i 40cm talerzem -
      nie wiem w sumie po co mi zwykły piekarnik mając taką mikrofalę)
      Zmywarka - Bosch
      Okap - też Bosch (wybierany jak piekarnik, na wygląd a nie na parametry. Bardzo
      rzadko go włączam ;-) )

• Gość: janek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: 195.136.104.* 18.08.04, 10:30
      zobacz na gorenje.pl
      • Gość: qwert Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:11
        mam lodówkę elektroluxa : nie wim czy chodzi, bo nic nie słychać, tylko lapka w
        środku się pali i jest zimno. rewelacja tak a cicha!
        okap: elektroluks: najcichszy w swojej klasie
        zmywarka, też el. : cichutka!, piekatrnik i płyta: elektroluks, też supeer.
        Najlepsze, że dostałem spory rabat przy zakupie wszystkiego razem.
        • rudy-skoczek Re: sprzęt do kuchni - jaka firma 19.08.04, 21:59
          HejGwert!A gdzie to wszystko zakupiłeś?W jakimś sklepie firmowym elektroluxa?
          Jeśli możesz podeslać namiary na priv??dzięki
          • Gość: qwert Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:13
            Kupiłem w tzw sklepie za rogiem, czyli w pierwszym lepszym. Nie ma to znaczenia
            gdzie kupujesz. Sprawdziłem ceny w internecie, spisałm najniższe, poszedłem do
            sklepu i spytałem za ile sprzedadzą taki a taki sprzęt i ile spuszczą, bo jak
            nie to biorę z internetu. Po 1 dniu zaproponowali swoje ceny, odrobinę niższe +
            transport i wstawienie gratis. Sklep oczywiście sprowadzał sprzę gdzieś z
            polski, był za 7 dni.
            • Gość: mac1 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.katowice.pl 23.08.04, 08:47
              Ja zrobiłem tak samo jak qwert. U mnie był to sklep Avans. Dogadałem sie z
              kierownikiem. Taniej jak w necie. Wniesienie i transport gratis. Potem kupiłem
              na tej samej zasadzie sprzet RTV. Pzdr.
    • Gość: wirk Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.crowley.pl 23.08.04, 09:52
      Wszystko wymienione AEG.
    • Gość: ela Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.toya.net.pl 23.08.04, 10:27
      ja mam
      Lodówka-Liebherr
      piekarnik - Elektrolux (prosty w obsłudze jak telefon Nokia)
      Płyta - Elektrolux
      Okap - Amica
    • Gość: mac1 Re: sprzęt do kuchni - jaka firma IP: *.katowice.pl 23.08.04, 11:34
      Ja kupiłem nietypowo, bo wszystko z Amici. Razem 6 sprzętów i hula to wszystko
      od 1,5 roku. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka