Dodaj do ulubionych

geberit + miska roca???

26.03.14, 11:29
czy ktoś ma taki zestaw i ma jakieś uwagi?
a może poleci jakąś fajna miskę WC?
do tego myślę nad przyciskiem geberit bolero w chromie błyszczącym.
Obserwuj wątek
    • kamire12 Re: geberit + miska roca??? 26.03.14, 14:56
      gdzieś przeczytałam że panom przeszkadza roca gap, bo wiadomo "co" obciera się o miskę przy siedzeniu. czy tą duravit gdzieś można na żywo zobaczyć jak jest w środku?
    • Gość: AnKa Re: geberit + miska roca??? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 08:38
      Kupiłam kibelek roca meridian-n compacto - może zabrzmi to zabawnie, ale JEST ŚLICZNY ;) Na razie jeszcze niezamontowany - remont łazienki po świętach. Kupowałam w zestawie (wc +stel.geberit up320+deska wolnoopadająca+mata wygłuszająca) w sklepie internetowym w Warszawie przy ul. Płochocińskiej. Dziwna sprawa, bo wg. mnie jest równica w odcieniach bieli między kibelkiem a deską wolnoopadającą (z tej samej serii). Mam nadzieję, że nie będzie rzucało się w oczy po zamontowaniu :/ Do tego planuję właśnie przycisk bolero geberit - aktualnie rozmyślam czy połysk czy mat ;) umywalka będzie z firmy Elita - ceramiczna Luna. Plus szary gres, duże lustro 160X110, szklana kabina prysznicowa. W wyobraźni prezentuje się super ;)
    • duch87 Re: geberit + miska roca??? 24.04.14, 19:47
      Też jestem zdania, że jak się kupuje cały zestaw to jednego producenta. Ja jak bralem swój od roca to dostałem rabat. Także się opłaca.
    • mlarka Re: geberit + miska roca??? 30.05.14, 01:03
      Ja mam cały taki zestaw podwieszany z Roca. Bardzo solidne wykonanie i przede wszystkim praktyczne rozwiązanie. Bez problemu można czyścić płytki, które są pod WC i w ogóle mam wrażenie, że teraz ta toaleta jest jakaś taka bardziej ekonomiczna... to możliwe, że pobiera mniej wody czy mi się tylko wydaje?
    • Gość: AnKa Re: geberit + miska roca??? IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.14, 21:22
      Jestem świeżo po remoncie łazienki - stel. geberit up320 z przyciskiem chrom połysk, do tego miska roca meridian-n compacto. Jak dla mnie wygląda super. Mogę podesłać zdjęcia na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka