Gość: Andy IP: 83.238.0.* 13.09.04, 10:13 Czy ktoś wie coś na temat jakości tych mebli. Mają stoisko w Jupiter Centrum. Będę bardzo wdzięczny za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joe96 Re: Meble DanKuchen IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.04, 22:33 Jeżeli meble kuchenne to tylko austriackie lub niemieckie Znam kilka firm sprzedajączch tego typu meble. Zanim zakupisz sprawdz jeszcze na Bartzckiej są dwie firmy sprzedające Bartycka 20/24 nie znam ich adresu internetowego i firma w Zielonce www.scanpol.com Ja zakupiłem meble wlaśnie tam i mzślę, że dobrze zrobiłem Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrysler_3 Re: Meble DanKuchen IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.04, 23:12 Ja nie radze kupowac tam,bo to oszusci i zlodzieje.Ja kupilam meble w firmie Scan-pol,gdzie fachowo zostalam obsluzona.Radze trzymac sie z daleka od Jupiter Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: Meble DanKuchen 20.09.04, 10:13 Też mnie interesują te meble. Czy możesz mi napisać coś więcej (nie same oszczerstaw). Zwłaszcza interesuje mnie dlaczego trzymać się z daleka od Jupiter Centrum? Tam chciałem kupić meble. I może jakieś namiary na Scan-pol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrysler_3 Re: Meble DanKuchen IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 11:55 Może troche za ostro to ujęłam,ale fakt taki,że firma w Jupiter Centrum jest firmą która nie zna sie na rzeczy.Kiedy przedstawiłam mój problem,to znaczy kuchnię nietypoą(duża,moim zdaniem nieustawna,z wieloma wnękami)okazało się,że jest niemożliwe aby kuchnię tak zaplanować, żeby wszysko sie zmieściło,żeby było funcjonalne.Za projekt musiałam oczywiście zapłacić,chociaż wyglądał fatalnie .Szerze powiedziawszy byłam rozczarowana.Zaczęłam więc szukać w internecie dalej i natknęłam sie na firmę Scan-pol.Najpierw wczytałam się dokładnie w to co oferują a następnie pojechałam.Kuchnia moja została tak wykonana,że bez problemu mogłam pomieścić wszystkie moje sprzęty,ponieważ jestem osobą niską,meble zostały tak ustawione,żebym bez trudu mogła wszędzie dosięgnąc.Meble są austriackie,dobrze wykonane,widać od razu,że nie robił tego żaden polski"fachowiec".Chętnie podam Ci adres strony jak również namiary na Firmę.Mam nadzieje,że nie zostanie to znow odebrane jako autoreklama.Nie wiem dlaczego Polacy węszą wszędzie podstęp.W końcu jest to forum ogólnodostępne i każdy może wypowiedzieć sie.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrysler_3 Re: Meble DanKuchen IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 12:00 Adres email do firmy Scan-pol to www.scanpol.com, tam dowiesz się numeru telefonu, jak również innych rzeczy które Cię interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Meble DanKuchen IP: 83.238.0.* 20.09.04, 11:59 Czytałem Twój wątek pt. Funkcjonalna kuchnia, fachowe doradztwo (rzeczywiście typowa autoreklama). Poza tym znalazłem miejsce gdzie zachwalasz firmę Scan- Pol jako joe96 (ten sam adres IP). Tak więc jeśli naprawdę chcesz coś doradzić, to proszę bardzo, ale konkrety a nie jakieś ogólne opinie, że Ci są źli, a Ci świetni. Mam nadzieję, że nikt się nie da na to nabrać. A po Twoich komentarzech napewno do firmy reklamowanej przez Ciebie się nie udam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrysler_3 Re: Meble DanKuchen IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 12:03 konkrety masz na stronie,co mam Ci napisać?Chcesz może przyjechać do mnie i się przekonać na własne oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Meble DanKuchen IP: 83.238.0.* 20.09.04, 16:13 Zawsze chętnie przyjadę do kobiety do domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan-Pol Re: Meble DanKuchen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:29 Z prawdziwą ciekawością przeczytaliśmy komentarze. Jesteśmy firmą zajmującą się meblami kuchennymi do zabudowy na terenie kraju od roku 1992. Była to w owym czasie nowość i sprowadzaliśmy meble kuchenne wraz ze sprzętami. Nie zamierzamy na tym forum robić autoreklamy, dziękujemy naszej klientce za miłe słowa. Dewizą naszą było i jest KOMPETENCJA BEZ GRANIC – JAKOŚĆ BEZ KOMPROMISU. 100% naszych klientów jest zadowolonych ze swojego wyboru. Nie wypada źle mówić o konkurencji i tego nigdy nie robimy. Możemy tylko zapewnić Państwa, że meble kuchenne w wykonaniu austriackim są najwyższej klasy co wcale nie znaczy, że są również drogie. W ciągu naszej wieloletniej działalności przekonaliśmy się o tym, że niejednokrotnie polskie wyroby bywają droższe ( opinia naszych klientów ). Pragniemy również zwrócić Państwa uwagę na pojęcie- DROGIE. Podam przykład, jeżeli zakupują Państwo jakąś rzecz z myślą że będzie ona służyła przez jakiś czas a nie spełniła ona Państwa oczekiwań to bez względu na to ile kosztowała była z pewnością droga. I to naszym zdaniem jest właściwe określenie tego pojęcia. Czy Mercedes lub markowe buty są drogie? Nie one tylko mogą dużo kosztować. Jeszcze raz chcemy tą drogą Państwa zapewnić o jakości mebli kuchennych produkowanych w Austrii. Wszystkie bazują na okuciach Firmy Blum. Nasza firma współpracuje z czterema austriackimi producentami: HAKA, AKD, DAN, GORENIE. Pozdrawiamy i zapraszamy wszystkich zainteresowanych na naszą stronę www.scanpol.com Z poważaniem Grzegorz Smentkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Też zbankrutowali???? IP: 83.238.0.* 18.10.04, 17:20 Ich strona nie działa. Czyżby też zbankrutowali??? Odpowiedz Link Zgłoś