Dodaj do ulubionych

kuchnie Lemax Jabłonna

21.09.04, 11:54
Mają ciekawą ofertę. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
Obserwuj wątek
    • gregyoda Re: kuchnie Lemax Jabłonna 22.09.04, 08:05
      Hmm, mam zamówiony projekt u nich. Generalnie nie są tani. Trudno negocjować z
      nimi ceny, ale trzeba próbować. Wydaje się jednak ,zę meble robią dobrze. Ja
      mam przynajmniej taką nadzieję... Ich meble sa jednak ładne, ostatnio wygrały
      nawet jakąś wystawe w Muratorze i tym się bronią.
      • iremos Re: kuchnie Lemax Jabłonna 22.09.04, 11:33
        Ja ich zauważylam przeszło rok temu na targach, powoli przymierzam się do
        tematu. Będę wdzięczna za dalsze informacje, jak przebiega Twoja współpraca z
        nimi.
        • Gość: gregyoda Re: kuchnie Lemax Jabłonna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:07
          Ano ja też własnie ich na targach dorwałęm na Torwarze.
          Tak jak pisałem, trzeba z nimi ostro negocjować bo nie są skorzy do rabatów!
          Sprzęt AGD załątw sobie z neta, bo u nich za drogo wychodzi. TRzeba dopytać o
          wszystkie szczegóły tj. transport, montaż mebli, podłączanie AGD itp. Lubią
          wrzucać droższe dodatki jakby zapominając o tańszych też rónie dobrych, więc
          pytaj. Oby jakość potwierdziła słuszność ich wyboru.
          • iremos Re: kuchnie Lemax Jabłonna 05.10.04, 20:13
            Jak tam projekt kuchni, gregyoda?
            • Gość: gregyoda Re: kuchnie Lemax Jabłonna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 21:16
              Ano prawie już zakończony. A Ty zdecydowałaś się? Upatrzyłas sobie coś?
              • iremos Re: kuchnie Lemax Jabłonna 05.10.04, 21:19
                Ja mam jeszcze sporo czasu, jako sąsiad orientujesz się;). Jestem na etapie
                rozglądania się, wstępnych decyzji. Trochę ich cena mnie odstrasza, wiec czekam
                na dalsze wieści:)
                • Gość: gregyoda Re: kuchnie Lemax Jabłonna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 07:44
                  Iremos, czy TY mnie kojarzysz fizycznie? Jesteśmy sąsiadami??
                  • iremos Re: kuchnie Lemax Jabłonna 06.10.04, 09:37
                    Fizycznie nie, ale chyba z forum DP?
                    • gregyoda Re: kuchnie Lemax Jabłonna 06.10.04, 10:48
                      Serio??? Ja Cię tam szczerze mówiąc nie zauwazyłem chyba że masz inny nick?
                      • iremos Re: kuchnie Lemax Jabłonna 06.10.04, 11:15
                        Nick ten sam, ale jestem z wrzosów, dlatego mało się udzielam
                        • Gość: iga.g ws projektu - pytanie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.10.04, 14:01
                          czemu zrobienie projektu kuchni tak długo trwa????
                          mnie zrobiono kilka projektów w pól godziny, i jeszcze zastanawiałam się nad
                          różnymi opcjami, szafkami itp...a szef firmy grzecznie wprowadzał do komputera
                          wszystkie zmiany, pokazywał od ręki jak i co...
                          nie chcę reklamować...ale to było w TMC na Pożarowej...meble BRW...
                          • Gość: gregyoda Re: ws projektu - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:09
                            Po prostu nie mogę się zdecydować, powody techniczne tu dosżły i dlatego ... i
                            stąd te opóznienie.
                            • Gość: iremos Re: ws projektu - pytanie IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 00:14
                              Jak tam kuchnia?
    • Gość: gostkiewicz Re: kuchnie Lemax Jabłonna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:19
      CHciałem zapytać właśnie jak doświadczenia z tą firmą? Zastanawiam się nad jej
      ofertą, ale nie mogę siezdecydować. Drogo mają jednak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka