Dodaj do ulubionych

lodówka Ariston

IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 13.11.04, 17:24
Mam zamiar kupić lodówkę Ariston MBA 3832 c lub ewentualnie MBA 4033NF może
ktoś posiada , proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek11 Re: lodówka Ariston IP: *.stoen.pl / *.stoen.pl 15.11.04, 07:54
      ja mam aristona mba 45d2 nfe. ma dopiero 4 miesiace, wiec zastrzezen brak. niby
      nie jest najcichsza... ale wczesniej mielismy polar wiec i tak jest cichsza od
      niej...

pozdrawiam - jasiek
      • Gość: rutek Re: lodówka Ariston IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 15.11.04, 21:55
        chyba podjąłem decyzję i kupię aristona (trochę mniejsza niż 45d2 nfe) MBA 3832
        V. A jakie jest twoje zdanie na temat półki "fresch box" - czy w praktyce się
        sprawdza, czy nie warto dopłacać by ją mieć?
        Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: jasiek11 Re: lodówka Ariston IP: *.stoen.pl / *.stoen.pl 16.11.04, 08:57
          warto. rzeczywiscie rzeczy tam przychowywane ( glownie chodzi o wedline,
          przynajmniej u mnie) dłuzej zostaja swieze. Poza tym w moim modelu w
          wyposazeniu byly dwa szklane pojemniki prozniowe i odsysacz powietrza, a w
          zamrazarce cos takiego jak cooler na napoje, ktorego uzywamy hako wiaderka na
          lod :)

pozdrawiam - jasiek
          • Gość: rutek Re: lodówka Ariston IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 16.11.04, 13:08
            Dzięki za informacje.
            Pozdrawiam
            rutek
            • lucy6 Re: lodówka Ariston 23.11.04, 16:00
              Hej
              Ja dzis zamowilam MBA 40 d2 nfe - to jest taka sama jak MBA 45 d2 nfe tyle ze
              wezsza - 60 cm.
              Mam nadzieje ze bedzie super bo dlugo szukalam i ogladalam. Podoba mi sie jej
              desing ale i tez pojemniki i komory jakie posiada. Moja znajoma mowi ze
              rzeczywiscie przedluzaja mocno zycie i wedlin i warzyw.
              Pozdrawiam
    • Gość: Daras Re: lodówka Ariston IP: *.238.96.101.adsl.inetia.pl 10.12.04, 23:58
      Jestem posiadaczem lodówki Ariston MBA 3832 V i prawie przez dwa lata spisywała
      sie bardzo ładnie aż do niedawna jak przestała chłodzić. Wywaliłem przy kupnie
      2589 złoty a teraz na srewisie wołają za naprawe 500zł. Moim zdaniem jest to
      jeden wielki bubel bo co to za sprzęt który nie potrafi dwóch lat pracowac bez
      awarii. Szczerze odradzam kupna jakiego kolwiek sprzetu z tej firmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka