kora00 10.09.04, 21:53 czy ktoś z was miał z nim zajęcia?co możecie o nim napisać? kora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Valery Re: prof.kabziński zUJ IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 10.09.04, 22:46 a jakie zajecia i na czym z nim masz? ja mialam na filozofii i jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
kora00 Re: prof.kabziński zUJ 10.09.04, 23:58 nie mam i nie będę mieć ale staram się u niego o prace i muszę powiedzieć ,że juz na wstępie miałam wrazenie mobbingu...niezbyt fajne uczucie i np telefony po 23,bo on nagle czegos potzrebuje a pozniej rano dzoni mowi ,ze sam sie zadowolil doraznie...hmmmmm.No i chyba z pracy zrezygnuje zanim na dobre zaczne a moze to mylne odczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dress Re: prof.kabziński zUJ 11.09.04, 14:47 masz na myśli pracę na uczelni czy w jego biurze turystycznym? Słyszalam, ze mu sie to zdarzało w IFUJ ale dla niektórych ładnych, a do takich się zaliczam , jest po prostu miły Odpowiedz Link Zgłoś
kora00 Re: prof.kabziński zUJ 11.09.04, 21:09 heheh,brzydka nie jestem ale od modelki daaaaleko odbiegam w kazda strone :- )))).Mnie to po prostu przeszkadza a moze jestem przewrazliwiona kora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prof.kabziński zUJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:17 Nie jesteś przewrażliwiona... Trzeba uważać... zwłaszcza na niektórych.. Odpowiedz Link Zgłoś