Gość: goscc IP: *.chello.pl 01.12.04, 22:08 co sadzicie o meblach VOX - zastanawiamy sie nad kupnem sypialni model - Romeo i Julia, tylko czy warto? Jaka jest ich jakosc? (podobno lepsza od BRW) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: VOX IP: 83.238.0.* 01.12.04, 22:49 Ja kupiłam dziecku meble imperium i od momentu rozpakowania okazały się bublem za spore pieniądze (6 tyś.).Wszystkie sprzęty były w jakiś sposób uszkodzone.Reklamacja przyjęta bez uwag, lecz przywieść ze sklepu trzeba samemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: VOX IP: *.enternet.com.pl 02.12.04, 12:14 Ja kupiłam sypialnie i po raz drugi gdybym miała okazje nie zrobiłabym tego . Mozna powiedziec bubel ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: VOX IP: *.chello.pl 02.12.04, 19:42 w jakim sensie bubel - trzeszczy, rozkleja sie??? Co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkjkh Re: VOX IP: *.enternet.com.pl 02.12.04, 20:45 Na kantach odpada okleina do srowej płyty , okleina nie jest przyklejona do płyty tylko luzem jak dotykam to czuje szelest papieru . ładie wygląda ale trzeba bardzo uwazac na otarcia poniewaz okleina sama odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: VOX IP: *.chello.pl 02.12.04, 20:58 w takim razie, jest VOX jest bublem, co możecie polecic - jakiej firmy meble będą solidne? Nie chce wydawać pieniędzy na buble. Odpowiedz Link Zgłoś