Dodaj do ulubionych

meble BRW - troniusz

15.12.04, 10:04
witam,
czy ktoś ma meble kuchenne brw troniusz lub inne drewniane tej firmy?
zastanawiam się nad ich zamówieniem, są tańsze od podobnych z innych firm, a
dodatkowo jest na nie promocja do końca roku, więc cena jest naprawdę
przyzwoita, ale czy jakość też?? jeżeli ktoś je użytkuje proszę o opinie
pozdrawiam
agata
Obserwuj wątek
    • klubiale1 Re: meble BRW - troniusz 15.12.04, 11:09
      Mam meble kuchenne drewniane seria Avenue 34 lub 35, te ciemniejsze w kolorze
      czereśni. Bardzo dobrze wykonane szafki. Są tańsze, bo korpusy są z płyty o 2mm
      cieńszej, ale to zupełnie nie przeszkadza. Świetne mechanizmy szuflad Blum'a,
      same się po cichu domykają. Drzwiczki szafek mają odbojniki, aby się cicho
      zamykały. Szafki otwierane do góry chodzą bez zarzutu, a głównie ich się
      obawiałam, czy aby będą wygodne.
      Kuzynka ma meble pokojowe BRW już 5 lat użytkuje i nie ma żadnego problemu, a
      wyglądają super nowocześnie.
      pozdr
      • f.l.y Re: meble BRW - troniusz 15.12.04, 11:45
        całe mieszkanie mam w meblach brw - praktycznie i niedrogo...

do kuchni weź koniecznie ekipę - jestem z nich zadowolona, było trzech panów -
        raz,dwa i złożyli mi całą kuchnię...zamocowali zlew, wycięli blaty...fachowo,
        ale niestety za złożenie sporo się płaci...ja zapłaciłam po utargowaniu 7 stówek
        a chcieli 20% wartości mebli ok.900...
        meble pokojowe składałam sposobem 'domowym' :)
        • Gość: QQRYQ Re: meble BRW - troniusz IP: *.aster.pl 16.12.04, 11:42
          co do mebli firmy BRW to podoba mi sie ich styl. trzeba sie zastanowic tylko
          nad cena. uwazam ze wszystkie meble zamawiane u posrednikow sa drogie bo
          dochodza koszty utrzymania stoisk ekspozycyjnych i ich obslugi. proponuje
          przejechac sie do jakiegos zakladu stolarskiego. stolarz uwzgledni najbardziej
          dziwne wymiary i rozwiazania a w hurtowni moze kupic wszystkie materialy ktore
          sa dostepne na rynku wraz z elementami wykonczenia. pozostaje tylko kwestia
          montarzu ktory mozemy zrobic sami albo zaplacic ekipie . ale to akurat bedzie
          taki sam dylemat jak w meblach zamawianych w BRW i innych firmach.
    • Gość: QQRYQ Re: do HMMM IP: *.aster.pl 18.12.04, 08:11
      wiesz mebli do kuchni tak jak mieszkania czy samochodu nie kupujesz codziennie
      a i ceny tych artykulow nie sa male wiec warto porozgladac sie za najlepsza
      oferta w tym rowniez cenowa. roznice moga byc spore wiec mozna duzo
      zaoszczedzic a meble beda te same.
    • qqryq77 Re: do wszystkich 20.12.04, 18:11
      przepraszam za te teksty jakiegos przyglupa ktory podszywa sie pod moj nick.
      teraz sie zalogowalem i mam staly wiec sie juz nie podszyje.
    • Gość: wiesia Re: meble BRW - troniusz IP: *.toya.net.pl 17.12.13, 19:02
      Witam. mam meble BRW-troniusz od 3 lat. Są super, nie tylko ładne ale i bardzo praktyczne. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka