Dodaj do ulubionych

Meble łazienkowe do Roca

24.01.05, 14:17
Czy ktoś sie orientuje gdzie za rozsądną cene znajde szafke pod umywalkę roca
espacio 60? Widziałam śliczne ale za ok 1000pl to stanowczo za dużo jak na
mebel do łazienki ( wg mnie).
Będe wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Meble łazienkowe do Roca IP: *.polkomtel.com.pl 24.01.05, 14:50
      www.plusa.com.pl seria Figura bodajże
      • pomme Re: Meble łazienkowe do Roca 24.01.05, 15:32
        Wielkie dzieki na nich juz trafiłam szafka pod umywalkę 850 słupek prawie 2x
        tyle:-)
        mimo to dziekuje:-)
        • mozdzins Re: Meble łazienkowe do Roca 24.01.05, 16:53
          > Wielkie dzieki na nich juz trafiłam szafka pod umywalkę 850 słupek prawie 2x
          > tyle:-)
          > mimo to dziekuje:-)
          Ale mówisz o serii Lato z drewna.
          Zwykłe białe są w granicach 400 PLN.
          W dodatku to cena detaliczna, można znaleźć taniej np. www.leg-sanit.pl
          • bari99 Re: Meble łazienkowe do Roca 24.01.05, 22:32
            Nam udalo sie kupic te szafke drewniana Plusa za 670. Ale naprawde warto,
            wyglada bardzo ladnie, drewno i nogi metalowe -tak jak powinno byc w lazience.
          • pomme Re: Meble łazienkowe do Roca 25.01.05, 08:21
            Tak sie składa że seria lato najlepiej pasuje do naszej łazienki ( styl i
            kolorystyka)dlatego szukam czegos podobnego za mniej. Widziałam w Leroy Merlin
            coś w tym guście ale tandetnie zrobione. będę szukać dalej, jak sie nie uda
            kupie białe. Dziękuję wszystkim bardzo za pomoc
            • mozdzins Re: Meble łazienkowe do Roca 25.01.05, 10:56
              No to odżałuj te kilka stówek i kup coś co się podoba.
              Nie ma sensu psuć sobie wystroju jakimiś maszkarami.
              Zresztą to się kupuje raz na kilka lat.
              W Leg Sanit kupisz je taniej.
              • pomme Re: Meble łazienkowe do Roca 25.01.05, 12:36
                Fajnie by było ale nie mam kasy na to odżałowanie:-). Najgorsze jest to że
                muszę mieć jeszcze słupek żeby wszystko pomieścić i taki zestaw wyniósł by mnie
                ponad 2000 - odpada niestety tym bardziej ,że mam nadzieję,że mieszkanie które
                teraz urządzam nie zostanie docelowym. Znając swoje szczeście znajde coś
                fajnego w przystępnaj dla mnie cenie przypadkiem. w ten sposób np kupiłam
                sliczne lampki do przedpokoju:-)
                • bad.woman Re: Meble łazienkowe do Roca 28.01.05, 11:20
                  Polecam wykonać szafke u stolarza. Ja tak zrobiłam, mam identyczną jaką sobie
                  wypatrzyłam w sklepie, ale za 1/4 ceny
                  • mozdzins Re: Meble łazienkowe do Roca 28.01.05, 11:58
                    > Polecam wykonać szafke u stolarza. Ja tak zrobiłam, mam identyczną jaką sobie
                    > wypatrzyłam w sklepie, ale za 1/4 ceny
                    Jasne a skąd okucia , odpowiedznie szkło , metalowe nóżki itp.
                    Wiem że wszystko da się dorobić ale nie sądzę że wtedy szafka bedzie kosztowała
                    170 PLN ( 1/4 ceny)
                    • bad.woman Re: Meble łazienkowe do Roca 01.02.05, 08:40
                      Stolarz podejmując się zrobienia szafki raczej wie gdzie nabyć szkło, uchwyty,
                      nóżki i całą reszte materiałów. Ja sama wiem gdzie jest w moim mieście sklep z
                      dodatkami i akcesoriami meblowymi. Szafkę robiłam w zakładzie stolarskim, który
                      robi bardzo różne meble z wszelkich materiałów. Szafka w sklepie kosztuje 1500
                      zł. i doprawdy nie wiem skąd ta cena.
    • Gość: Gosia Re: Meble łazienkowe do Roca IP: *.veranet.pl 27.02.05, 16:53
      Ja ostatnio kupowalam meble do lazienki i tez mam umywalke roca Espacio i
      widzialam fantasytcznie meble z firmy KOLO i kosztowaly tez okolo 1000 zl.
      Natomiast ja znalazlam podrobke, kupilam szafke pod umywalke za okolo 400 zl. w
      Castoramie na Zakopiance w Krakowie. Dla pewnosci, ze chodzi nam o te same
      szafeczki wysylam link gdzie sa takie
      mebelki.kolo.com.pl/centrumporad/202.php

Pozdrawiam Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka