Dodaj do ulubionych

naczynia Berghoff

IP: *.jjs.pl 01.02.05, 11:38
Witam
Czy ktoś kupował naczynia tej firmy w serwisie www.naczynia.com
Jak wywiązują się z warunków transakcji, jak z szybkością dostawy ?
Dzięki za każde informacje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ka_thy Re: naczynia Berghoff 02.02.05, 10:05
      Ja kupowałam ale poprzez Allegro. Transakcja bez zastrzeżeń - wpłacałam
      pieniądze na konto.
      • Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 02.02.05, 12:01
        Tzn. że mają wystawione aukcje na allegro, czy też u kogoś innego dokonywałaś
        zakupu? Jeśli allegro to ktory użytkownik. Dzięki i pozdrawiam
        • neuron8 Re: naczynia Berghoff 02.02.05, 14:28
          A moze ktoś wyrazic opnie na temat tych garnków?
          Nie znam sie w tym temacie...a szukam jakiegos zestawu do nowego mieszkanka?
          • Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 02.02.05, 15:37
            Posiadam jeden garnek z tej fimy i jestem bardzo zadowolona. Są dość ciężki,
            mają grube dno (około 1 cm), bardzo szybko się nagrzewają i utrzymują
            temperaturę, wiec można powiedzieć że są energooszczędne. No i najważniejsze że
            chociaż coś przypalę to na garnku nie ma śladu, wszystko się pięknie odmywa
            wlaściwie tylko po użyciu wody z płynem do mycia naczyń. Obecnie planuję zakup
            całego zestawu i pojedynczych elementow z serii Cast Line.
            W tym serwisie www.naczynia.com mają dość przyzwoite ceny, więc chyba
            skorzystam i ewentualnie dam Wam znać jak z obsługą.

pozdrawiam
        • ka_thy Re: naczynia Berghoff 03.02.05, 11:42
          Firma sprzedaje na Allegro jako J_G_C
          www.allegro.pl/my_page.php?uid=351034
          • Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 03.02.05, 14:15
            Dzięki serdeczne :-)
            Z tego co przejrzałam to część produktów mają w korzystniejszych cenach na
            stronie z uwagi na promocje i ciekawe gratisy można otrzymać :-)

pozdrawiam
            • Gość: miskaa Re: naczynia Berghoff IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.02.05, 15:16
              witam
              ja uzywam calego kompletu juz od ponad 1,5 jestem zachywona, nie ma co
              porownywac takich garkow z marketow z tymi, nie sa moze najtansze, ja za
              komplet zaplacilam prawie 500 zl, ale warto bylo, teraz bede jeszcze dokupowala
              i na pewno z tej samej firmy. swietnie sie w nich gotuje, bardzo dlugo trzymaja
              cieplo, sa solidnie zrobione!
              • Gość: asia Re: naczynia Berghoff IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 18:09
                A jak się przedstawia jakość sztućców,noży i patelni tej firmy?
              • Gość: beza Re: naczynia Berghoff IP: *.ghnet.pl 25.02.05, 11:00
                oglądałam strone na allegro, jest tam kilka kompletów od 275-410 czy warto
                kupowac te za 410? czy są dużo lepsze od tańszych, czy nie warto przeplacać
                • Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:08
                  Nie warto przepłacać. Berghoff jest przeciętną firmą i daleko mu do Zeptera,
                  AMC, UnicMan itp. Co za różnica, czy Punto, czy Uno.
                  • Gość: fan Re: naczynia Berghoff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:31
                    Cały wątek to spam. Zobaczcie skąd były wysyłane posty. Nadaje się to do usunięcia.
                    • Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:36
                      Protestuję. Nic nie sprzedaję. Wyrażam tylko moją ocenę garnków. Jak coś
                      piszesz, to bądź łaskaw bardziej precyzyjnie. :)
                  • Gość: kolorowy Re: naczynia Berghoff IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.02.05, 14:52
                    tzn. jakie są zasadnicze różnice przemawiające na niekorzyść Berghoffa
                    • Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:51
                      Trudno powiedzieć "na niekorzyść". Berghoff robi takie, jakie robi i takie
                      sprzedaje. Nie ma dużej różnicy jakościowej między kompletami, najwyżej
                      ilościowe i estetyczne. Najważniejsze, żeby spełniały swoje zadanie.
                      Różnica między Berghoffem, a Zepterem, Unicmanem, AMC itp. jest w grubości ścian
                      garnka, w materiale zamkniętym w dnie, jakości i dodatków stali 10/18, z których
                      są zrobione, serwisem. ...
                      • berghoff Re: naczynia Berghoff 24.06.05, 18:28
                        STal 18/10 a nie 10/18, czy tak wielkie różnice nie powiedziałabym :-)
                        Jak widać reklama Zeptera robi swoje, nie znaczy że dobrze na rzecz klientów.
                        pozdrawiam
                  • onnade Re: naczynia Berghoff 24.06.05, 20:17
                    Hehehe, Zeptera. Marketing i wypasiona siedziba to jeszcze ze mało, aby
                    traktować Zeptera jako wzorzec. Zepter to gary jak każde inne (w tym i
                    Berghoff). Na pewno lepsze niż stadionowe komplety, ale na pewno nie
                    wyróżniające się niczym specjalnym. Płacić za Zeptera, to tak jak kupować
                    "Britanikę" i przybijać do półki, by pokazać gościom. AMC znam, też niczym
                    specjalnym nie grzeszą. Więc proszę mi tu nie ściemniać towarzyszu.
                    • aggu Re: naczynia Berghoff 25.06.05, 00:17
                      nie wypowiem się co do naczyń Berghoffa, bo nie mam, mam natomiast sztućce,
                      walizka 72szt. kupiona za 600zł, stal nierdzewna. Do nierdzewnych, niestety, im
                      daleko:((( Sztućce trzeba myć automatycznie od razu po użyciu i natychmiast
                      wycierać do sucha, inaczej momentalnie robią się "wyżarte" rdzawe plamy, po
                      prostu koszmar. Może to dlatego, że mamy model ze zmatowionymi uchwytami, rdza
                      chwyta właśnie na tych matowych częściach. U nas miały to być sztućce na co
                      dzień, niestety absolutnie się do tego nie nadają. Wyjmujemy je od święta i
                      przy każdym myciu jest panika... Już raz wymienialiśmy...
                      • ssaczek Re: naczynia Berghoff 25.06.05, 09:55
                        Używamy tych garnków od dziesięciu lat są naprawdę rewelacyjne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka