Gość: gocha IP: *.jjs.pl 01.02.05, 11:38 Witam Czy ktoś kupował naczynia tej firmy w serwisie www.naczynia.com Jak wywiązują się z warunków transakcji, jak z szybkością dostawy ? Dzięki za każde informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: naczynia Berghoff 02.02.05, 10:05 Ja kupowałam ale poprzez Allegro. Transakcja bez zastrzeżeń - wpłacałam pieniądze na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 02.02.05, 12:01 Tzn. że mają wystawione aukcje na allegro, czy też u kogoś innego dokonywałaś zakupu? Jeśli allegro to ktory użytkownik. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: naczynia Berghoff 02.02.05, 14:28 A moze ktoś wyrazic opnie na temat tych garnków? Nie znam sie w tym temacie...a szukam jakiegos zestawu do nowego mieszkanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 02.02.05, 15:37 Posiadam jeden garnek z tej fimy i jestem bardzo zadowolona. Są dość ciężki, mają grube dno (około 1 cm), bardzo szybko się nagrzewają i utrzymują temperaturę, wiec można powiedzieć że są energooszczędne. No i najważniejsze że chociaż coś przypalę to na garnku nie ma śladu, wszystko się pięknie odmywa wlaściwie tylko po użyciu wody z płynem do mycia naczyń. Obecnie planuję zakup całego zestawu i pojedynczych elementow z serii Cast Line. W tym serwisie www.naczynia.com mają dość przyzwoite ceny, więc chyba skorzystam i ewentualnie dam Wam znać jak z obsługą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: naczynia Berghoff 03.02.05, 11:42 Firma sprzedaje na Allegro jako J_G_C www.allegro.pl/my_page.php?uid=351034 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: naczynia Berghoff IP: *.jjs.pl 03.02.05, 14:15 Dzięki serdeczne :-) Z tego co przejrzałam to część produktów mają w korzystniejszych cenach na stronie z uwagi na promocje i ciekawe gratisy można otrzymać :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miskaa Re: naczynia Berghoff IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.02.05, 15:16 witam ja uzywam calego kompletu juz od ponad 1,5 jestem zachywona, nie ma co porownywac takich garkow z marketow z tymi, nie sa moze najtansze, ja za komplet zaplacilam prawie 500 zl, ale warto bylo, teraz bede jeszcze dokupowala i na pewno z tej samej firmy. swietnie sie w nich gotuje, bardzo dlugo trzymaja cieplo, sa solidnie zrobione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: naczynia Berghoff IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 18:09 A jak się przedstawia jakość sztućców,noży i patelni tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: naczynia Berghoff IP: *.ghnet.pl 25.02.05, 11:00 oglądałam strone na allegro, jest tam kilka kompletów od 275-410 czy warto kupowac te za 410? czy są dużo lepsze od tańszych, czy nie warto przeplacać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:08 Nie warto przepłacać. Berghoff jest przeciętną firmą i daleko mu do Zeptera, AMC, UnicMan itp. Co za różnica, czy Punto, czy Uno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: naczynia Berghoff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:31 Cały wątek to spam. Zobaczcie skąd były wysyłane posty. Nadaje się to do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:36 Protestuję. Nic nie sprzedaję. Wyrażam tylko moją ocenę garnków. Jak coś piszesz, to bądź łaskaw bardziej precyzyjnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy Re: naczynia Berghoff IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.02.05, 14:52 tzn. jakie są zasadnicze różnice przemawiające na niekorzyść Berghoffa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: naczynia Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:51 Trudno powiedzieć "na niekorzyść". Berghoff robi takie, jakie robi i takie sprzedaje. Nie ma dużej różnicy jakościowej między kompletami, najwyżej ilościowe i estetyczne. Najważniejsze, żeby spełniały swoje zadanie. Różnica między Berghoffem, a Zepterem, Unicmanem, AMC itp. jest w grubości ścian garnka, w materiale zamkniętym w dnie, jakości i dodatków stali 10/18, z których są zrobione, serwisem. ... Odpowiedz Link Zgłoś
berghoff Re: naczynia Berghoff 24.06.05, 18:28 STal 18/10 a nie 10/18, czy tak wielkie różnice nie powiedziałabym :-) Jak widać reklama Zeptera robi swoje, nie znaczy że dobrze na rzecz klientów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onnade Re: naczynia Berghoff 24.06.05, 20:17 Hehehe, Zeptera. Marketing i wypasiona siedziba to jeszcze ze mało, aby traktować Zeptera jako wzorzec. Zepter to gary jak każde inne (w tym i Berghoff). Na pewno lepsze niż stadionowe komplety, ale na pewno nie wyróżniające się niczym specjalnym. Płacić za Zeptera, to tak jak kupować "Britanikę" i przybijać do półki, by pokazać gościom. AMC znam, też niczym specjalnym nie grzeszą. Więc proszę mi tu nie ściemniać towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
aggu Re: naczynia Berghoff 25.06.05, 00:17 nie wypowiem się co do naczyń Berghoffa, bo nie mam, mam natomiast sztućce, walizka 72szt. kupiona za 600zł, stal nierdzewna. Do nierdzewnych, niestety, im daleko:((( Sztućce trzeba myć automatycznie od razu po użyciu i natychmiast wycierać do sucha, inaczej momentalnie robią się "wyżarte" rdzawe plamy, po prostu koszmar. Może to dlatego, że mamy model ze zmatowionymi uchwytami, rdza chwyta właśnie na tych matowych częściach. U nas miały to być sztućce na co dzień, niestety absolutnie się do tego nie nadają. Wyjmujemy je od święta i przy każdym myciu jest panika... Już raz wymienialiśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: naczynia Berghoff 25.06.05, 09:55 Używamy tych garnków od dziesięciu lat są naprawdę rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś