Dodaj do ulubionych

pralka candy

IP: 193.19.147.* 01.02.05, 14:56
Kupiłem pralke candy i mam co do niej pewne wątpliwości. Podaczas prania
nabiera strasznie mało wody - nie widać jej wcale w "okienku". Po otwarciu w
trakcie prania widac ledwie pare cm wody w bębnie. Czy to jest normalne czy
też coś jest z nią nie tak?
Jak jest z waszymi pralkami ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1monk Re: pralka candy 18.02.05, 06:56
      Ja tez chce kupic pralke Candy- prosze o rade Candy czy Bosch- Candy mi sie
      bardziej podoba ale nie wiem czy mozna na niej polegac...
      • Gość: Gosia Re: pralka candy IP: *.veranet.pl 27.02.05, 15:16
        Bosch zdecydowanie!!!! Ja mam pralke Candy (3 lata) juz dwa razy sie zepsula,
        ostatnio przestala grzac wode. Poza tym Bosch jest niemiecki wiec to mowi samo
        za siebie, mam lodowke Boscha juz pare lat i jestem bardzo zadowolona.
        Pozdrawiam
        p.s. Wyglad to zawsze sprawa drugorzedna.
        • Gość: dewa Re: pralka candy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:51
          Pralki Bosch są produkowane w Polsce, moja firma kooperuje z tą fabryką w
          zakresie części do produkcji.Osobiście tych pralek bym tak nie wychwalała, ot
          pralki jak wszystkie inne.
    • competer1 Re: pralka candy 18.02.05, 10:47
      Gość portalu: michu napisał(a):

> Kupiłem pralke candy i mam co do niej pewne wątpliwości. Podaczas prania
      > nabiera strasznie mało wody - nie widać jej wcale w "okienku". Po otwarciu w
      > trakcie prania widac ledwie pare cm wody w bębnie. Czy to jest normalne czy
      > też coś jest z nią nie tak?
      > Jak jest z waszymi pralkami ?
      > pozdrawiam

Ja proponuję zakup Polara. Tam tez w opisie jest napisane, ze w jednym, pełnym cyklu prania pobiera 60 litrów, ale w rzeczywistości dochodzi do 100, a ilość wody jest optycznie zdecydowanie więkssza za bulajem ;)
      • Gość: kasia Re: pralka candy IP: 213.77.90.* 04.03.05, 09:06
        candy to pomyłka lodówki pralki, nie radze!
        Mialam pralke po 12 korotnym naprawianiu sklep pozwolił wymienic na inny model
        oczywiscie wybralam inna marke! Dodam ze nie byla najtańsz(Candy)zakupionaw
        Media Markcie, pan serwisant tez odrADZIL ZAKUP RZECZY TEJ MARKI I NA DODATEK
        ŁADOWANYCH OD GÓRY! pozdrawiam
    • zayzayer Re: pralka candy 27.02.05, 15:52
      Gość portalu: michu napisał(a):

> Kupiłem pralke candy i mam co do niej pewne wątpliwości. Podaczas prania
      > nabiera strasznie mało wody - nie widać jej wcale w "okienku". Po otwarciu w
      > trakcie prania widac ledwie pare cm wody w bębnie. Czy to jest normalne czy
      > też coś jest z nią nie tak?

Nie rozumiem tego. Przecież kupując pralkę kierowałaś się minimalnym zużyciem
      energii i wody. Masz zgodnie z życzeniem.
    • Gość: MM Re: pralka candy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 19:29
      Najważniejszy jest efekt prania. Jeżeli jesteś zadowolony to w czym problem?
    • Gość: kejro Re: pralka candy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:46
      Jeśli więcej załadujesz do pralki, to ona więcej sobie dobierze wody, na tym
      polega oszczędność w zużyciu wody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka