Gość: Magg IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.02.05, 13:28 co polecacie? zależy mi na solidnej firmie gdzie nie będę musiała tygodniami upominać sie o swoje a przy tym w rozsądnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr Re: meble kuchenne Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:39 www.tepi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bheller Re: meble kuchenne Kraków 03.02.05, 17:50 Cześc, Podaj jakis adres mailowy, to wyslę Ci namiary na konkretna firmę :) Pozdrawiam,B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: meble kuchenne Kraków IP: 212.244.43.* 03.02.05, 22:39 Ja też prosze jak można - mój adres - blankak1@gazeta.pl Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magg do bheller: IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.02.05, 00:30 mój mail: marcinoe@gazeta.pl dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyktbg Re: meble kuchenne Kraków 24.02.05, 19:49 proszę również namiary dla mnie. jerzyktbg@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: meble kuchenne Kraków IP: *.crowley.pl 10.03.05, 16:29 To ja też poproszę o namiary......onlyjaga@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guli Re: meble kuchenne Kraków IP: *.crowley.pl 10.03.05, 21:53 prosze o namiary na firme, mm78@wp.pl; dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
relka3 Re: meble kuchenne Kraków 27.04.05, 17:35 poproszę o namiary na tę firmę: relka3@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etna100 bheller i hermann4 24.05.05, 21:37 ja tez poprosze namiary. Na gazetowy adres. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
bussie Re: meble kuchenne Kraków 12.09.05, 17:37 Ja bym tez prosiła - na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: meble kuchenne Kraków IP: *.net.autocom.pl 04.02.05, 00:35 zobacz www.azzuro.pl,SCAVOLINI, maja swietna obsluge, kuchnie sa piekne i swietnie wykonane, cena...coz dosc wysoka...ale mysle ze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magg do toja IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.02.05, 01:02 dzięki ale nie spotkałem sie jeszcze z drozszymi kuchniami ;) byłem u nich i rzeczywiście miła obsługa, piękne meble, kuchnię 8 m kw. wycenili na 45.000zł(!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
frrretka Re: meble kuchenne Kraków 04.02.05, 08:22 TO ja opowiem o firmie, która u mnie robiła meble kuchenne. Firma SIMO, na ul. Dietla ma siedzibę. Pierwsze problemy pojawily sie na etapie projektowania. Panie tam pracujące sa niewątpiliwie bardzo sympatyczne, miłe, konkretne itd, jedna wada - troszke rostrzepane. Tak ze faza projektowania (banalny, maly projekcik) trwała miesiąć. Gotowe meble były w określonym terminie, wykonane bardzo starannie, ładne, brygada monterów dokładna (siedieli 8 godzin). Cena niewygórowana. Mieli jeszcze przyjsc w nastepnym tygodniu jeden szczegół poprawic. Przy okazji jedna zauwazoną pożniej usterke usunąć(zły front). No i tak dzwonie do nich od 3 miesięcy. Może to akurat moj pech maly, bo z terminów ładnie sie wywiazali i meble porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
bheller Re: meble kuchenne Kraków 04.02.05, 11:08 frrretka napisała: Przy okazji jedna zauwazoną pożniej usterke usunąć(zły front). No i > tak dzwonie do nich od 3 miesięcy. A miałaś jakieś gwarancje na umowie??? Bo przeciez to się w głowie nie mieści.. Nie zadawalaj sie tym, że "meble porządne", bo przeciez nie sa jeszcze pełnowartościowe z tym złym frontem :( Przeciez powinni brac odpowiedzialnośc za swoją pracę! Moi to przy każdej wizycie (meble do całego mieskzania)srawdzają jeszcze swoje poprzednie roboty i aż do przesady dopytują się czy niczego nie wynalazłam.... Pozdrawiem, B Odpowiedz Link Zgłoś
frrretka Re: meble kuchenne Kraków 05.02.05, 14:13 W umowie gwarancje sa zapisane. Więc na razie jestem w fazie egzekwowania poprawek. Maja w poniedziałek na 100% sie pojawić :[ Jak możesz to podaj mi namiary na te Twoją firmę. Mam jeszcze do zrobienia szafe i kilka regałów, a nie chce mi się znowu użerać z wykonawcami... Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: meble kuchenne Kraków 27.04.05, 15:45 Frrretko, naprawdę to Simo jest do bani? przymierzam się do wykonania kuchni u nich i do tej pory spotkałam się z samymi pozytywnymi opiniami... Mozesz napisac jaki był mniej więcej koszt wykonania, z czego masz zrobioną kuchnię, itp, itd ? jeśli nie chcesz tu, moze byc na maila. thx :) F. Odpowiedz Link Zgłoś
frrretka Re: meble kuchenne Kraków 30.04.05, 15:06 Nie, firma SIMO nie jest do bani, z mebli jestem zadowolona, na czas i ladnie wykonane. Na dodatek niedorgo. Nie jestem do konca zadowolona z montażu, a raczej z tego, ze przez ponad miesiac nie moglam się doprosić, zeby ktos przyszedl i usunął pewne usterki oraz dokończył robote. Szczegóły kuchni podam ci na maila, jak tylko gdzieś wygrzebię wycene :) Odpowiedz Link Zgłoś
julesw Re: Do Magg i BK 07.02.05, 13:36 bheller napisała: > Mail poszedł :) Czy ja też mogę prosić o namiar? Mój adres: julesw@gazeta.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
hermann4 Re: meble kuchenne Kraków 04.02.05, 15:18 Jeżeli ktoś chce to mogę podać namiar na firmę, która wykonuje doskonałe meble na wymiar i w cenie zawsze niższej od sklepowej, na życzenie klienta wg. każdego wzoru. Bardzo solidni Odpowiedz Link Zgłoś
blankak1 Re: meble kuchenne Kraków 04.02.05, 15:28 ja bym chciała - mój e-mail: blankak1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
julesw Re: meble kuchenne Kraków 07.02.05, 13:35 Ja poproszę taki namiar. Mój adres: julesw@gazeta.pl Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuka Re: meble kuchenne Kraków 10.02.05, 19:26 Ja tez bardzo prosze! Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiuha Re: meble kuchenne Kraków IP: *.bphpbk.pl 15.02.05, 02:07 ja równiez chciałbym, mój mail jasiuha@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
panorama3 Re: meble kuchenne Kraków 15.02.05, 16:20 proszę o namiary: panorama3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w2architekci Re: meble kuchenne Kraków 16.02.05, 09:48 Jeżeli to nie problem, również prosze o namiary wymienionych w postach stolarzy. Co prawda nie dla siebie, bo zajmuje sie projektowaniem ale tez zalezy mi na fachowym wykonaniu... i polecaniu moim klientom jeżeli sa tego warci. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
w2architekci Re: meble kuchenne Kraków 16.02.05, 10:30 zapomniałam dodac adres (do gazetowego sporadycznie zaglądam) studio@w2architekci.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: meble kuchenne Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:20 mój adres em53@o2.pl. Bardzo proszę o namiary i dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kai Re: meble kuchenne Kraków 19.02.05, 10:18 Ja bardzo prosze o namiar na dobrego wykonawce. info.bibliote.ae@bibl.ae.krakow.pl Z gory gziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: meble kuchenne Kraków IP: *.crowley.pl 10.03.05, 16:31 Bardzo poproszę o ten namiar......omlyjaga@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Dlaczego namiary na priv??? 30.04.05, 19:54 Nie rozumiem, dlaczego nie podajecie namiarów na dobre firmy tutaj, na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
scislo7 Re: Dlaczego namiary na priv??? 11.05.05, 15:39 nnike napisała: > Nie rozumiem, dlaczego nie podajecie namiarów na dobre firmy tutaj, na forum? Ja własnie tez nie... Piszemy o niesolidnych, a o tych wartych polecenia nie?? Coś tu nie działa.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bheller PODEJRZEWAM, ŻE DLATEGO... 11.05.05, 16:27 ..że jeśli ktoś otwarcie poleci jakąś firmę, to od razu pojawiają się insunuacje, że robi jakąś reklamę.Reklamę swojej firmy oczywiście. Bywały już takie wypadki na tym i na kilku innych forach, gdzie czasami coś sobie czytam. Chyba łatwiej jest uwierzyć komuś, kto odradza jakąś firmę niż temu kto poleca. Jeśli ktoś jest zainteresowany to po prostu pisze maila i dostaje wiadomość na privie natomiast nieufni nie mogą nic nikomu zarzucić (choć tak z drugiej strony jakby się ktoś uparł, to też mógłby się przyczepić, że to jakaś "podpucha"). Cóż to chyba jedyny powód jaki mi przychodzi do głowy :) Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veyra Re: meble kuchenne Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 02:46 ja tez poprosze o namiary : veyra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: meble kuchenne Kraków 23.10.05, 16:44 to ja tez proszę, na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
paula.kr2 Re: meble kuchenne Kraków 22.02.05, 11:25 Ja tez proszę o namiar na dobrego wykonawce. Adres: paula.kr2@gazeta.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07 Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:50 I ja też poprosze na: Dar07@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07 Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:50 Czjy ja tez mogę prosić: Dar07@interia.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:57 Ja tez bardzo poprosze o namiary: elizabetka@op.pl. Dzięki Bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p.robo Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:44 Czy moge również prosić o namiary na konkretną firmę. Jestem w trakcie wyboru kuchni, z góry dziekuję. robov@mic.micro.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miauczek Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:36 Czy ja też mogę prosić ? Dziękuje uprzejmie miauczek3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sammm Re: meble kuchenne Kraków 10.03.05, 10:52 ja też bardzo prosze o namiary tej firmy: samantjaw@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: meble kuchenne Kraków IP: *.net.autocom.pl 18.03.05, 14:44 poprosze o namiary krzysiu07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: meble kuchenne Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:05 prosze o dane tej firmy, jamcion@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada i ja poprosze o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:01 krewetka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: meble kuchenne Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.08.05, 20:12 Ja rowniez bede wdzieczny za przeslanie kontaktow do solidnych i stosunkowo niedrogich wykonawcow. Moj mail: asilver@tlen.pl. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bellso Re: meble kuchenne Kraków 22.08.05, 21:47 Też proszę o namiary na niedrogich wykonawców na adres gazetowy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_june Re: meble kuchenne Kraków 13.09.05, 09:20 Bardzo proszę również o przesłanie na maila gazetowego namiarów na meble kuchenne. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: meble kuchenne Kraków IP: *.autocom.pl 28.09.05, 20:33 Ja tez poprosze o namiary : anetab6@poczta.onet.pl dzieki i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniar Re: meble kuchenne Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.05, 14:16 poprosze równiez namiary na dobre meble kuchnne ania9943@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bnm123 Re: meble kuchenne Kraków 30.09.05, 19:12 ludzie nie róbcie jaj podajcie adresy solidnych firm na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna KONKRETNY NAMIAR DLA ZAINTERESOWANYCH 24.10.05, 16:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=29844159&a=30882804 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=30639200 Odpowiedz Link Zgłoś