mattjw 30.09.06, 20:56 Coz dzien dzisiejszy minal dla mnie bez echa ;) Mam nadzieje, ze inni mieli wiecej szczescia. ps. gdybym tylko sprobowal zapomniec o dniu kobiet, to by dopiero bylo. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trish_zarzecki Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 30.09.06, 21:11 Mattjw, skarbie, 30.09 jeszcze nie minął, a wiec.... wszystkiego najlepszego, drogi chłopcze!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
trish_zarzecki Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 30.09.06, 21:20 No to głowa do góry!!! Tobie też wszystkiego najlepszego, chłopczyku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mizza Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 30.09.06, 21:23 Panowie... wszystkiego dobrego :) z okazji waszego święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 30.09.06, 21:31 na całe szczęście zadaję sie mężczyznami. Ich to "swięto" nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 30.09.06, 21:32 Podobno Dzień Mężczyzn jest 10 marca - a skoro życzenia dla mężczyzn to dla mężczyzn a nie jakiś tam chłopców - chłopcy to obchodzili do końca liceum:P Hehe;) Powinno być w takim radzie jeszcze jedno święto dla kobiet - oprócz dnia kobiet dzień dziewcząt - sprawiedliwie:D A z facetami to jakieś zamieszanie jest - jedni obrażaja się się że 10 marca nikt im nie złożył życzeń, a inni że 30 września ehhh. A więc: wszystkiego najlepszego chłopcom - 30.09 Dla mężczyzn będą życzenia w marcu hahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 01.10.06, 14:13 zaprosilam mojego faceta na kolacje do restauracji, wskoczylam w szpilki i kiecke, rozpuscilam wlosy... i zapomnialam o zabraniu prezentu dla niego:/ wieczor udany Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 01.10.06, 14:50 Ja zrobilam mojemu kochanemu kartke z tej okazji i mu dalam :) Na Dzien Kobiet bede oczekiwac tego samego (przypomne mu wczesniej, bo tutaj sie tego nie obchodzi, ale co mnie to obchodzi ;P :P)!! Wg mnie dzien chlopaka jest 30.IX. 10 III nie slyszalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: Dzien Chlopaka - 30.IX 04.10.06, 15:51 Hehe...dzień chłopaka zaczęło się obchodzić gdzieś w gimnazjum/podstawówce...bo...ktoś tam wpadła na pomysł, apotem nikt nie dawał wiary, że jest dzień mężczyzn 10 III - też o tym nie słyszałam do pewnego czasu:) A to tak dla przypomnienia: strony.aster.pl/zyczenia/kalendarium.htm Zależy kto co chce obchodzić hehe - może niektórzy sa wiecznymi chłopcami, ale myslę, że mężczyźni wolą jednak marzec:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś