dagmara96 04.02.05, 12:43 czy ktoś z was ma może meble do kuchni z tej firmy proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagmara96 Re: EXTRAMEBLE opinia IP: 195.94.203.* 07.02.05, 07:33 i co opini nie ma a ja poważnie zastanawiam się nad ich wyceną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mowika Re: EXTRAMEBLE opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:09 Moja przyjaciółka kupiła u nich meble do kuchni - zapłaciła ok. 4000 razem z montażem i jest zadowolona. Ja też najprawdobodobniej wybiorę tą firmę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: EXTRAMEBLE opinia IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 16:12 też zainteresowała mnie ta oferta, ale cos komentarzy brak? Odpowiedz Link Zgłoś
b-r_beata Re: EXTRAMEBLE opinia 13.02.05, 17:38 Jestem zainteresowana tą firmą czy ktoś zna ich adres internetowy. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nisiabu Re: EXTRAMEBLE opinia 15.02.05, 21:31 Ja mam meble tej firmy, z drewnianymi frontami. Z mebli jestem zadowolona. Problemy jakie wynikły to okazało się, że nie mają nóżek takich jakie zamówiliśmy i na dodatek dowiedzieliśmy się o tym dopiero w momencie przyjazdu mebli, co oczywiście opóźniło montaż. Montowaliśmy sami, uznaliśmy, że 20% to skandaliczna wycena (droższe fronty niby trudniej się montuje tak?). Mają b. skąpy wybór uchwytów. Nie zamawialiśmy blatu u nich, bo chcieliśmy mieć gres na płycie osb. Odpowiedz Link Zgłoś