Gość: jacoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:14 Jaka firme polecacie z sredniej półki. Bylem zdecydowany na whirlpoola ale widze same negATYwne opinie. Kuchnia elekt. do zabudowy pralka 40 ladowana od gory lodowka 180 cm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula1975 Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 22.03.05, 21:55 ja mam lodówke i jestem z niej zadowolona ,mam ja 2 lata i nrazie działa bez zarzutu ja mam model ARZ959 Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 22.03.05, 23:14 po lekturze forum powinnas wybrac: kuchnia - amica pralka - electrolux lodowka - bosch ale to tylko forum :) ile osob, tyle opinii :) kup whirlpoola, tylko moze lepiej wybierz pralke ladowaną z boku a kuchenke amike: spory wybor, niezla cena Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 07.04.05, 19:00 jk napisał: > po lekturze forum powinnas wybrac: > kuchnia - amica > pralka - electrolux > lodowka - bosch > > ale to tylko forum :) > ile osob, tyle opinii :) > > kup whirlpoola, tylko moze lepiej wybierz pralke ladowaną z boku > a kuchenke amike: spory wybor, niezla cena Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 01:35 Lodówka whirpool Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 07.04.05, 19:02 Gość portalu: gosia napisał(a): > Lodówka whirpool Daj spokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 03:34 Mam lodówkę Whirpoola od kilku lat i wspaniale działa. Dlaczego uważasz te lodówki za kiepskie? Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 08.04.05, 22:59 Gość portalu: gosia napisał(a): > Mam lodówkę Whirpoola od kilku lat i wspaniale działa. Dlaczego uważasz te > lodówki za kiepskie? Czy ja kiedykolwiek napisałem, że po kilku latach psują się wszystkie Whirlpoole? A uważam , że są kiepskie, bo są kiepskie (za duża awaryjność, ciężko trafić na cichą, zużycie energii o wiele większe o deklarowanej.....). Za prawie te same pieniądze można kupić o wiele lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:40 Moja znajoma chce kupic właśnie lodówkę. Zamierza wydać do ok. 2200 zł. Myśli o whirpoolu ARC 5561. a oto szczegóły tej lodówki: sterowanie: mechaniczne - 1/2 ładunku pojemność netto: 296 l - chłodziarka: 210 l - zamrażarka: 86 l liczba agregatów/termostatów: 2/2 klasa energetyczna: A zużycie energii: 0.93 kWh/24h zdolność zamrażania: 10 kg/24h klasa zamrażania: **** zdolność utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania: 12 h klasa klimatyczna: N - ST regulowane nóżki wyposażenie chłodziarki: - 4 regulowane półki - szklane półki - półka na butelki - dwa pojemniki na wazywa i owoce - 4 balkoniki na drzwiach - separator do przechowywania duzych butelek wyposażenie zamrażarki: - 3 szuflady - wyjmowany pojemnik na lód wymiary produktu [WxSzxGł] [mm]: 187x60x62 24 miesiące pełnej gwarancji Cena: 2199 zł Jaką lodówkę zaproponowałbyś zamiast powyższej? Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 09.04.05, 15:39 www.agdrtv.com/lodowki/whirlpool_arc_5561.php Ta cena to z księżyca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:08 Ze sklepu Mega avans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastianwaw Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:54 Proponuję Bosch. A tak na marginesie szkoda pieniedzy na 2 agregaty www.aspio.pl/cgibin/shop?info=bosclw14&sid=2b8367f7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastianwaw Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:01 Spojrz jeszcze na electrolux ERB 3026 (2 agregaty), ERB 3025 (1 agregat), ERB 3545 (1 agrega), ERB 3546 (2 agregaty) www.aspio.pl/cgibin/shop?info=elxlw32&sid=2b8367f7 www.aspio.pl/cgibin/shop?info=elxlw33&sid=2b8367f7 www.aspio.pl/cgibin/shop?info=elxlw34&sid=2b8367f7 www.aspio.pl/cgibin/shop?info=elxlw35&sid=2b8367f7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 19:51 Gość portalu: jacoby napisał(a): > Bylem zdecydowany na whirlpoola ale widze same negATYwne opinie. To jakoś bardzo wybiórczo czytasz. Już dawno i kilka razy pisałam o moich sprzętach W. i jak dotąd nie mam na co narzekać. Moja stara lodówka chodzi (teraz u rodzinki) od lat 10 (mniej więcej), a obecna od ok. 2 lat. Z żadną z nich nigdy nie miałam żadnych problemów. Zmywarka i płyta W. też działają bardzo dobrze od 2 lat. I nie jestem jedyna na tym forum, która ma działający sprzęt. Broń Boże, nie chcę sugerować, że W. jest najlepszy, bo wiem, że są znacznie lepsze firmy, ale nie jest to też jakiś złom. Nie jestem aż taką szczęściarą w życiu, żeby akurat mieć te jedyne w PL sprawne egzemplarze. Zresztą cały czas wyznaję zasadę, że w dzisiejszych czasach coraz mniej zależy od nazwy firmy, a liczy się po prostu konkretny egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:12 Nie wiem jak z kuchnią, ale mam pralkę Whirlpoola i jest super. A o lodówce wiem z własnego doświadczenia jedno - nie bierz Amici - słabo mrozi chłodziarka, a zamrażarkę trzeba często myć; po tylnej ściance chłodziarki spływa ciągle nie widomo skąd woda i gromadzi się na dole pod tymi szufladkami na warzywa i owoce. To tyle:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:54 Ostatnio na średniej półce dość dobrze wypada Gorenje. Mają sporo ciekawych rozwiązań ,szczególnie w ich nowych pralkach- to uzyskałem od sprzedawców , bo też szukam wyposażenia w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dll Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:12 jesli chodzi lodowke to moze i gorenje byloby zajebista tylko ze zaglosna- mam zabudowana i jest w nocy glosno Odpowiedz Link Zgłoś
della69 Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke 18.05.05, 08:55 Mam lodówkę Whirpoola i w zasadzie mogę o niej mówić tylko dobrze. Jest b. cicha, co ważne bo mam kuchnię połączoną z salonem. Ale znajomi mają ten sam model i jest głośniejsza. Może to kwestia wypoziomowania, czy czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Chce kupic kuchenke,lodowke i pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 01:28 Mam caly sprzet whirpoola :ceramiczna plyte grzewcza , piekarnik , lodowko- zamrazarke dwuagregatowa , zmywarke , okap i pralke .Wszystko kupione w 1997 roku - do tej pory dziala bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś