Gość: Dora IP: *.wroclaw.mm.pl 03.04.05, 14:02 Witam, jakie studia kuchenne - sprawdzone - polecacie na terenie Wroclawia? Interesuje mnie kuchnia z frontami drewna wenge (badz plyta mdf). Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Dora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atonek Re: Wroclaw-studia kuchenne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 08:20 hej ja orientowałam sie w kilku i nie kupiłam jeszcze kuchni ale przekonuje mnie firma (sklep) na Kromera oraz na Krzywoustego -meblobud - sprawdz sama pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evva1 Re: Wroclaw-studia kuchenne IP: *.crowley.pl 04.04.05, 13:05 mablobud - to chyba hurtownia mebli i akcesoriów ale dosyc drodzy, w Astrze są 2 studia meblowe, a dla zmotoryzowanych firma stolmark spychala- meble.pl/ podobaja mi się ich mable z frontami z prawdziwej sklejki a cena taka pomiędzy front mdf fornir a drewno Odpowiedz Link Zgłoś
atonek ja już wybrałam 10.04.05, 09:27 hej, po wielu tyg. poszukiwań ja już wybrałam Firmę - na Poniatowskiego (obok Jedności Narodowej) - meble drewniane na prawie 4 m za 3,5 tys. z blatem:) pozdr. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ja już wybrałam IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.04.05, 20:35 a ta firma oferuje meble nowoczesne?, bo takie mnie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
atonek Re: ja już wybrałam 11.04.05, 21:47 każdy ma swój gust i zapewne inaczej rozumie nowoczesnosc- ja mysle wybrałam nowoczesne- szerokie szuflady, niskie szafki, niesymetryczność....dziś odwiedziłam tez salon na armii krajowej -tam na pewno jest nowcześnie ale nie wiem jakie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria1973 Re: ja już wybrałam 12.04.05, 12:32 a co sądzicie o meblach z firmy ATLAS? Odpowiedz Link Zgłoś