e-tron 30.11.05, 12:42 Czy zauważyliscie, że zużyte baterie z procesora nadaja sie jeszcze do zasilania niektórych urzadzeń i zabawek. Jednym słowem nie są tak do końca wyładowane. Nie wiem jak te z aparatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalmag Re: baterie 30.11.05, 12:55 Taaak? Ja przypuszczałam, że nie są do końca rozładowane, bo w naszym procesorze rozładowanie sygnalizuje czerwona dioda, a ona też przecież musi skądś czerpać energię. Ale do czego można je jeszcze wykorzystać to nie wiem? Nie spotkałam się z żadną zabawką zasilaną podobnymi bateriami. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: baterie 30.11.05, 12:59 Marysia ma mówiace lalki zasilane na 3 takie baterie, mamy też taki stojacy zegarek, który działa juz ze 2 miesiace na tej baterii, są tez różne grajace pozytywki. Myslę, że ktos jeszcze coś dorzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
ulap4 Re: baterie 01.12.05, 21:47 Nie spotkałam się z urządzeniem do którego pasują baterie od aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawcioos Re: baterie 01.12.05, 23:11 Witam! U mnie w aparatach cyfrowych, baterie rozładowują sie napewno. Sprawdzałem nawet miernikiem, zużycie było praktycznie całkowite. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś