Dodaj do ulubionych

lodówki electroluxa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:54
Jak się spisują lodówki Electroluxa?
Obserwuj wątek
    • jk Re: lodówki electroluxa 08.05.05, 17:03
      bardzo dobrze
      • Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:15
        Mam dylemat lodówka Electroluxa czy Liebherr? Co wybrać?
    • Gość: bea Re: lodówki electroluxa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41
      mam 3 lata i nic nie psuje się jakby byla kupiona wczoraj :-)
    • spad_ukp Re: lodówki electroluxa 08.05.05, 20:19
      Witam,
      mam lodóweczkę Electroluxa od 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo
      cicho pracuje i pomimo swoich niewielkich rozmiarów (145cm wraz z
      zamrażalnikiem) jest bardzo pakowna.
      • Gość: Pablo Re: lodówki electroluxa IP: *.net-serwis.pl 08.05.05, 21:54
        Jestem posiadaczem lodówki Electrolux do zabudowy. Miałem z nią na początku mały problem bowiem zamieniła się w... zamrażarkę:) W górnej komorze temperatura była ciągle poniżej zera, ale po interwencji serwisu już nie ma najmniejszych problemów/
    • Gość: magda Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:53
      Rowniez jestem zadowolona posiadaczka Elekrtoluxa.
      Lodowka do zabudowy malutka z zewnatrz a ile sie miesci w srodku!!!
      Natomiast slyszalam opinie na temat lodowek Liebherra, iz sa znakomite ale...
      czesci zamienne sa trudne do zdobycia i w astronomicznej cenie, nie wymienia sie
      np samej uszczelki tylko duzo wiecej.... ale czy to prawda to nie mam pojecia
      • Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:12
        Szanowny zayzayer - czy to prawda co napisała forumowiczka powyżej? Bardzo
        proszę jeszcze raz o odpowiedź i z góry za nią dziękuję!
        • zayzayer Re: lodówki electroluxa 09.05.05, 16:52
          Gość portalu: ania napisał(a):

> czy to prawda co napisała forumowiczka powyżej?

Częściowo, bo np. w przypadku awarii sprężarki nie ma znaczenia, czy naprawiamy
          Ardo, czy Miele. Koszt ten sam. A jeżeli chodzi o uszczelki, to nie są już
          wymniennne prawie we wszystkich lodówkach. Są w całości z drzwiami. Ale jeżeli
          klient o nie dba, to są nie do zdarcia. Problem może być w przypadku
          uszkodzenia elektroniki. Jest bardzo droga, ale od elektroniki elektroluxa, czy
          Boscha tylko trochę droższa :). Teraz w takim sprzecie psuje się rzadko.
          Jest podobnie jak z samochodami: jak bardzo obawiasz się awarii elektroniki, to
          nie kupujesz Mercedesa, a Poloneza.
          • Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:48
            Dzieki za odpowiedź- na Ciebie zawsze można liczyć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka