Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:54 Jak się spisują lodówki Electroluxa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:15 Mam dylemat lodówka Electroluxa czy Liebherr? Co wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: lodówki electroluxa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41 mam 3 lata i nic nie psuje się jakby byla kupiona wczoraj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ukp Re: lodówki electroluxa 08.05.05, 20:19 Witam, mam lodóweczkę Electroluxa od 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo cicho pracuje i pomimo swoich niewielkich rozmiarów (145cm wraz z zamrażalnikiem) jest bardzo pakowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: lodówki electroluxa IP: *.net-serwis.pl 08.05.05, 21:54 Jestem posiadaczem lodówki Electrolux do zabudowy. Miałem z nią na początku mały problem bowiem zamieniła się w... zamrażarkę:) W górnej komorze temperatura była ciągle poniżej zera, ale po interwencji serwisu już nie ma najmniejszych problemów/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:53 Rowniez jestem zadowolona posiadaczka Elekrtoluxa. Lodowka do zabudowy malutka z zewnatrz a ile sie miesci w srodku!!! Natomiast slyszalam opinie na temat lodowek Liebherra, iz sa znakomite ale... czesci zamienne sa trudne do zdobycia i w astronomicznej cenie, nie wymienia sie np samej uszczelki tylko duzo wiecej.... ale czy to prawda to nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:12 Szanowny zayzayer - czy to prawda co napisała forumowiczka powyżej? Bardzo proszę jeszcze raz o odpowiedź i z góry za nią dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: lodówki electroluxa 09.05.05, 16:52 Gość portalu: ania napisał(a): > czy to prawda co napisała forumowiczka powyżej? Częściowo, bo np. w przypadku awarii sprężarki nie ma znaczenia, czy naprawiamy Ardo, czy Miele. Koszt ten sam. A jeżeli chodzi o uszczelki, to nie są już wymniennne prawie we wszystkich lodówkach. Są w całości z drzwiami. Ale jeżeli klient o nie dba, to są nie do zdarcia. Problem może być w przypadku uszkodzenia elektroniki. Jest bardzo droga, ale od elektroniki elektroluxa, czy Boscha tylko trochę droższa :). Teraz w takim sprzecie psuje się rzadko. Jest podobnie jak z samochodami: jak bardzo obawiasz się awarii elektroniki, to nie kupujesz Mercedesa, a Poloneza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: lodówki electroluxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:48 Dzieki za odpowiedź- na Ciebie zawsze można liczyć! Odpowiedz Link Zgłoś