xgrzesx 19.05.05, 18:43 Czy osoba która ma wanne z hydromasażem firmy Sanplast może się wypowiedzieć na jej temat ? Jak z głośnością, awaryjnością itp. ... Dzięki za pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lw73 Re: Hydromasaż sanplast IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 20:46 Prawde powiedziawszy jak masz jeszcze wybór to bardziej polecam pool-spę Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 19.05.05, 21:31 A to czemu ? Od kilku sprzedawców, którzy mieli Sanplast i Pollspe słyszałem, że raczej tradycyjne rozwiązanie jakie stosuje Sanplast jest lepsze niże podwójne dno w Poolspie. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 10:13 Uwierz mi że mam rację. Nie powiem tego na forum bo mi nie wypada jako że to sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 10:16 sory powiem inaczej jeden od drujeigo jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 11:40 A możesz powiedzieć czym się różnią ? :-) Poza innymi rozwiązaniami masażu powietrznego: rurki w Sanplast, podwójne dno w PoolSpie. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 13:08 najważniejsza to jest to że w pool-spie dno jest płaskie i nie wystają dysze a w innych są wystające i dno jest nie równe co sprawia że komfort kompieli pomniejsza sie Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 13:27 Płaskie dno jest pewnie zaletą jeżeli chodzi o wygodę. Ale słyszałem, że podwójne dno nie dezynfekuje oraz nie osusza się dokładnie. Większość firm stosuje tradycyjne rozwiązanie z grzybkami, także te firmy które produją ekskluzywne wanny za naście tysięcy. I to jest dla mnie zastanawiające, dlaczego w super drogich wannach nie stosuje się podwójengo dna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw73 Re: Hydromasaż sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:59 pool-spa ma system dysz samoczyszczących sie ale to jest kwestja tegi jaki system hydromasażu wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 14:45 Masz na myśli automatyczną dezyfekcję ? Fakt w Sanplascie tego nie ma ale i tak tego nie brałbym z powodu kasy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Hydromasaż sanplast IP: 195.85.249.* 23.05.05, 15:48 Mam taką wanne, asymetryczną z systemem powietrznym......super sprawa, tylko jest jedno "ale"....jest za głośna. Podobno tak to juz jest przy systemach powietrznych, ale mnie to jednak przeszkadza....to tak jakbyś włączył stary odkurzacz w małym pomieszczeniu. Gdyby nie to, to byłoby super....zadnych problemów pzdr art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jela Re: Hydromasaż sanplast IP: 193.28.230.* 24.05.05, 11:28 Mówiono mi że jest ciszej jeśli wanna obudowana jest płytą kart.-gipsową i kafelkami a nie orginalą obudową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Hydromasaż sanplast IP: 195.85.249.* 24.05.05, 12:11 Byc może ale jak cokolwiek sie stanie to czeka Cie zrywanie obudowy i robienie jej od początku.... ja rozmawiałe z człowiekiem z serwisu sanplasta i powiedział ze w droższych modelach są inne silniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jela Re: Hydromasaż sanplast IP: 193.28.230.* 25.05.05, 12:03 Pan, który będzie obudowywał moją wannę (Pool-Spa Klio)obiecał mi, że będzie obudowana tak aby w każdym momencie można było ją wystawić-w przypadku awarii, będzie też "wywietrznik" umożliwiający dopływ powietrza do pompy Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Hydromasaż sanplast 25.05.05, 12:08 Pool-spa clio bardzo dobry wybór!!! Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 22.06.05, 16:55 Czy masz już obudowaną wannę ? Możesz napisać jak dokładnie ja zabudowywałaś płytkami. A może masz jakieś fotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Hydromasaż sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:39 a będzie ją wyjmował? jezeli wanna bedzie na środku łazienki można ją obudować, jeżeli w rogu lub wpasowana w trzy sciany nie polecam obudowywać wanny , polecam fachwocwi test : niech podniesie na wysokość 70 cm pralke (waga 80 kg - podobnie waży hydromasaż) która stoi w rogu łazienki , łapiąc za górna część pralki , z wanna będzie podoobnie , będzie można ją wyjąć ale tylko teoretycznie pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś