Dodaj do ulubionych

Hydromasaż sanplast

19.05.05, 18:43
Czy osoba która ma wanne z hydromasażem firmy Sanplast może się wypowiedzieć na jej temat ? Jak z głośnością, awaryjnością itp. ...

Dzięki za pomoc !
Obserwuj wątek
    • Gość: lw73 Re: Hydromasaż sanplast IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 20:46
      Prawde powiedziawszy jak masz jeszcze wybór to bardziej polecam pool-spę
      • xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 19.05.05, 21:31
        A to czemu ? Od kilku sprzedawców, którzy mieli Sanplast i Pollspe słyszałem, że raczej tradycyjne rozwiązanie jakie stosuje Sanplast jest lepsze niże podwójne dno w Poolspie.
    • lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 10:13
      Uwierz mi że mam rację. Nie powiem tego na forum bo mi nie wypada jako że to
      sprzedaje.
    • lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 10:16
      sory powiem inaczej jeden od drujeigo jest inny
      • xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 11:40
        A możesz powiedzieć czym się różnią ? :-) Poza innymi rozwiązaniami masażu
        powietrznego: rurki w Sanplast, podwójne dno w PoolSpie.
        • lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 13:08
          najważniejsza to jest to że w pool-spie dno jest płaskie i nie wystają dysze a
          w innych są wystające i dno jest nie równe co sprawia że komfort kompieli
          pomniejsza sie
          • xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 13:27
            Płaskie dno jest pewnie zaletą jeżeli chodzi o wygodę. Ale słyszałem, że
            podwójne dno nie dezynfekuje oraz nie osusza się dokładnie. Większość firm
            stosuje tradycyjne rozwiązanie z grzybkami, także te firmy które produją
            ekskluzywne wanny za naście tysięcy. I to jest dla mnie zastanawiające,
            dlaczego w super drogich wannach nie stosuje się podwójengo dna ?
            • Gość: lw73 Re: Hydromasaż sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:59
              pool-spa ma system dysz samoczyszczących sie ale to jest kwestja tegi jaki
              system hydromasażu wybierzesz.
              • xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 14:45
                Masz na myśli automatyczną dezyfekcję ? Fakt w Sanplascie tego nie ma ale i tak
                tego nie brałbym z powodu kasy :-(
                • lw73 Re: Hydromasaż sanplast 20.05.05, 15:09
                  ...a dobrą rzeczą to jest:-)
    • Gość: art Re: Hydromasaż sanplast IP: 195.85.249.* 23.05.05, 15:48
      Mam taką wanne, asymetryczną z systemem powietrznym......super sprawa, tylko
      jest jedno "ale"....jest za głośna. Podobno tak to juz jest przy systemach
      powietrznych, ale mnie to jednak przeszkadza....to tak jakbyś włączył stary
      odkurzacz w małym pomieszczeniu. Gdyby nie to, to byłoby super....zadnych
      problemów
      pzdr
      art
      • Gość: jela Re: Hydromasaż sanplast IP: 193.28.230.* 24.05.05, 11:28
        Mówiono mi że jest ciszej jeśli wanna obudowana jest płytą kart.-gipsową i
        kafelkami a nie orginalą obudową
        • Gość: art Re: Hydromasaż sanplast IP: 195.85.249.* 24.05.05, 12:11
          Byc może ale jak cokolwiek sie stanie to czeka Cie zrywanie obudowy i robienie
          jej od początku.... ja rozmawiałe z człowiekiem z serwisu sanplasta i
          powiedział ze w droższych modelach są inne silniki
          • Gość: jela Re: Hydromasaż sanplast IP: 193.28.230.* 25.05.05, 12:03
            Pan, który będzie obudowywał moją wannę (Pool-Spa Klio)obiecał mi, że będzie
            obudowana tak aby w każdym momencie można było ją wystawić-w przypadku awarii,
            będzie też "wywietrznik" umożliwiający dopływ powietrza do pompy
            • lw73 Re: Hydromasaż sanplast 25.05.05, 12:08
              Pool-spa clio bardzo dobry wybór!!!
              Gratuluje
            • xgrzesx Re: Hydromasaż sanplast 22.06.05, 16:55
              Czy masz już obudowaną wannę ? Możesz napisać jak dokładnie ja zabudowywałaś płytkami. A może masz jakieś fotki ?
            • Gość: piotr Re: Hydromasaż sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:39
              a będzie ją wyjmował? jezeli wanna bedzie na środku łazienki można ją obudować,
              jeżeli w rogu lub wpasowana w trzy sciany nie polecam obudowywać wanny ,
              polecam fachwocwi test : niech podniesie na wysokość 70 cm pralke (waga 80 kg -
              podobnie waży hydromasaż) która stoi w rogu łazienki , łapiąc za górna część
              pralki , z wanna będzie podoobnie , będzie można ją wyjąć ale tylko teoretycznie
              pozdrawiam
              piotr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka