cinsan 20.06.05, 09:47 Poszukuję info na temat sprzętu tej firmy. Produkują oni między innymi dla Liebhera i Aristona. Kto posiada ich produkty? Jak się one sprawują? Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: AGD firmy Haier IP: 195.137.246.* 20.06.05, 10:40 Haier to niemiecko brzmiąca nazwa chińskiej firmy. wcześniej rzeczywiście Liebherr produkował w Chinach-czy dziś tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cinsan Re: AGD firmy Haier 20.06.05, 10:57 Ja doskonale wiem,że to chińska produkcja. Co dziś zresztą nią nie jest? Chyba na polu walki został Ariston. Wygląda na to,że "wnętrza" większej ilości produktów są takie same, a przynajmniej bardzo zbliżone. Płaci się za wzór, wygląd i markę. Odpowiedz Link Zgłoś
beria29 Re: AGD firmy Haier 20.06.05, 13:18 cinsan napisał: > Ja doskonale wiem,że to chińska produkcja. Co dziś zresztą nią nie jest? bosch też jest chiński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: AGD firmy Haier IP: 195.137.246.* 20.06.05, 13:50 napisz co BOSCH ma chińskiego/ napewno nie pralki, zmywarki,piekarniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vento Re: AGD firmy Haier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:52 Kuchenki Bosch są produkowane w Bułgarii w fabrykach BEKO Odpowiedz Link Zgłoś
cinsan Re: AGD firmy Haier 20.06.05, 20:00 Wystarczy wejść na stronę Boscha, poszukać fabryki i zobaczyć, że największy asortyment produkcyjny występuje w Chinach. Pracuję w dużej, międzynarodowej firmie produkującej i sprzedającej markowe produkty i wiem skąd pochodzą podzespoły. Klient zaś na żadnym z elementów nie znajdzie napisu "Made in China". Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: AGD firmy Haier 20.06.05, 21:23 Ludzie! Co Wy tak się czepiacie kraju w którym został wyprodukowany dany wyrób, czy podzespół. To naprawdę nie ma większego znaczenia. Liczy się tylko marka. Teraz wiele renomowanych producentów otwiera fabryki w Chinach. Moim zdaniem wyroby z tych fabryk są na najwyższym światowym poziomie. Co innego wyroby prawdziwych chińskich marek. Tych proponuję unikać. Tandeta i jeszcze raz tandeta. Haier produkowany jest we współpracy z Aristonem, ale jakby nie było jest marka chińską i dlatego proponuję obchodzić ją szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cinsan Re: AGD firmy Haier 20.06.05, 21:27 No i dziękuję za rzeczową informację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: AGD firmy Haier IP: 80.51.231.* 21.06.05, 10:11 co za bzdury, żeby Haier omijać szerokim łukiem.jstem od roku posiadaczką zmywarki.jestem bardzo zadowolona a czy myje inaczej niż reklamowane marki?. nie i nie jest skomplikowana w obsłudze.bez zbędnych bajerów za które oczywiście się płaci.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: AGD firmy Haier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:58 Basiu! Serwisy agd za rok czy dwa będą z Ciebie bardzo zadowolone. Oj dasz im zarobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga785 Re: AGD firmy Haier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:05 Z moich rodzicow ktorzy kupili pralke 2 lata temu serwis tez jest zadowolony.Tylko oni nie sa zadowoleni z serwisu.Pralke kupili w promocji za niecałe 800zł i do tej pory był juz wymieniany beben i programator.Beben dlatego ze w pralce otwieranej od gory otworzyły sie drzwiczki podczas prania.Haier to niestety nienajlepszy producent i jeszcze gorszy serwis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: AGD firmy Haier IP: 80.51.231.* 21.06.05, 12:39 dzięki za ostrzeżenia.jak zmywara się zepsuje a nie będzie nadawała się do naprawy to ją po prostu wywalę.reasumując dałam się nabrać, bo skusiła mnie cena a sprzedawca tak nadawał, że szok.I mam bubla - dobrze,że mój mąż tego nie czyta.skończyłoby się tym,że...a nie mówiłem... ty zawsze jesteś najmądrzejsza... pozdrawiam ze słonecznej J.góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: AGD firmy Haier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:45 A co na to Twój psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santos Re: AGD firmy Haier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:47 Dobre i to, że zdajesz sobie sprawę ze swojego błędu. Lepiej późno niż wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: AGD firmy Haier 21.06.05, 14:31 Gość portalu: basia napisał(a): > jak zmywara się zepsuje a nie będzie nadawała się do naprawy to ją po prostu > wywalę. Gorzej jak będzie trzeba ją wywalić razem z nową podłogą. Żaden Haier nie ma zabezpieczenia przed zalaniem mieszkania. W zmywarkach Aqua-atop _to podstawa_. Tylko zmywarkę z takim zabezpieczeniem można nastawić i pójść spać, czy wyjść z domu. Odpowiedz Link Zgłoś