anna793 03.07.05, 00:30 Zastanawiam się nad zakupem mebli kuchennych z Wolsztyna. Jak jest z jakością tych mebli? Czy wykonanie jest estetyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 212.160.172.* 27.09.05, 09:03 Przyłączam się do pytania - czy ktoś z Was może coś powiedzieć o mebelkach kuchennych z wolsztyna ? Ponadto, czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z firmą Gero z wawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutex Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 81.210.87.* 27.09.05, 09:56 Meble Wolsztyńskie - bardzo ładne i estetyczne, myślę że dobre jakościowo (podobno tylko niewielka partia ich mebli idzie na Polskę, reszta do Niemców, jeśli to cokolwiek znaczy ;-) Kwestia tylko wyboru bo zawsze lepszy efekt zależy od tego ile ma się pieniążków... Wczoraj zakończono właśnie u mojej mamy montaż mebli kuchennych z Wolsztyna, które zaprojektowała przemiła Pani Maria (Pani Architekt z firmy GERO). Na tyle na ile przyglądałam się i pomagałam mamie pilotować całą operację z wyborem, zamawianiem i płaceniem za meble tej firmie, to nie mam żadnych zarzutów - są elastyczni i terminowi. Mam również nadzieję, że meble będą się sprawowały dobrze bo to ich pierwsze godziny :-) Zrobię zdjęcia może za niedługo, to pokażę efekt. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siberia Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:55 witam, mam ogromną prośbę, właśnie jestem w ścisłej współpracy z panią Marią Jagodą z firmy GERO, jak możesz prześlij mi fotki kuchni jaką Wam zaprojektowała.Czy negocjowaliście jakoś cenę - od pierwotnie podanej przez p.Jagode? I ile czekaliście na zamówienie.z góry dziękuję siberia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE - do ziutex IP: 212.160.172.* 10.10.05, 12:09 Witam, I jak udał się montaż mebli z firmy Gero (terminowość realizacji, fachowość ekipy itp...). Bardzo interesuje mnie również efekt końcowy, więc jeżeli masz jakieś fotki tych mebelek to daj znać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:08 to ja zapytam gdzie mieści się się firma gero w wawie . usilnie szukam kucni, proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 212.160.172.* 27.09.05, 14:09 www.gero.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:27 WFM produkowala bardzo dobre meble ale jakies 4-5 lat temu. Potem fabryka zbankrutowala i po jakims czasie zostala kupiona przez Meble Szynaka. Od tego czasu niestety jakosc coraz bardziej sie pogarsza. Stosuja coraz tansze komponenty do produkcji aby obnizyc maksymalnie koszty. Ale to niestety dotyczy prawie wszystkich krajowych producentow. W koncu potentatem na rynku w Polsce jest BRW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajbus Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 18:00 Podciągam post do góry - czy pośród forumowiczów nie ma żadnych użytkowników mebli z wolsztyna ?? Wrzućcie proszę jeszcze jakieś opinie ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś