Dodaj do ulubionych

kuchnie WOLSZTYŃSKIE

03.07.05, 00:30
Zastanawiam się nad zakupem mebli kuchennych z Wolsztyna. Jak jest z jakością tych mebli? Czy wykonanie jest estetyczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 212.160.172.* 27.09.05, 09:03
      Przyłączam się do pytania - czy ktoś z Was może coś powiedzieć o mebelkach
      kuchennych z wolsztyna ?
      Ponadto, czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z firmą Gero z wawy ?
      • Gość: ziutex Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 81.210.87.* 27.09.05, 09:56
        Meble Wolsztyńskie - bardzo ładne i estetyczne, myślę że dobre jakościowo
        (podobno tylko niewielka partia ich mebli idzie na Polskę, reszta do Niemców,
        jeśli to cokolwiek znaczy ;-) Kwestia tylko wyboru bo zawsze lepszy efekt
        zależy od tego ile ma się pieniążków...

Wczoraj zakończono właśnie u mojej mamy montaż mebli kuchennych z Wolsztyna,
        które zaprojektowała przemiła Pani Maria (Pani Architekt z firmy GERO). Na tyle
        na ile przyglądałam się i pomagałam mamie pilotować całą operację z wyborem,
        zamawianiem i płaceniem za meble tej firmie, to nie mam żadnych zarzutów - są
        elastyczni i terminowi.
        Mam również nadzieję, że meble będą się sprawowały dobrze bo to ich pierwsze
        godziny :-) Zrobię zdjęcia może za niedługo, to pokażę efekt.
        Pozdro

• Gość: siberia Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:55
          witam,
          mam ogromną prośbę, właśnie jestem w ścisłej współpracy z panią Marią Jagodą z
          firmy GERO, jak możesz prześlij mi fotki kuchni jaką Wam zaprojektowała.Czy
          negocjowaliście jakoś cenę - od pierwotnie podanej przez p.Jagode? I ile
          czekaliście na zamówienie.z góry dziękuję
          siberia@wp.pl
        • Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE - do ziutex IP: 212.160.172.* 10.10.05, 12:09
          Witam,
          I jak udał się montaż mebli z firmy Gero (terminowość realizacji, fachowość
          ekipy itp...).
          Bardzo interesuje mnie również efekt końcowy, więc jeżeli masz jakieś fotki
          tych mebelek to daj znać.

pzdr
      • Gość: kasia Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:08
        to ja zapytam gdzie mieści się się firma gero w wawie . usilnie szukam kucni,
        proszę o odpowiedz.
        • Gość: Gościu Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: 212.160.172.* 27.09.05, 14:09
          www.gero.com.pl/
    • Gość: Tomek Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:27
      WFM produkowala bardzo dobre meble ale jakies 4-5 lat temu. Potem fabryka
      zbankrutowala i po jakims czasie zostala kupiona przez Meble Szynaka. Od tego
      czasu niestety jakosc coraz bardziej sie pogarsza. Stosuja coraz tansze
      komponenty do produkcji aby obnizyc maksymalnie koszty. Ale to niestety dotyczy
      prawie wszystkich krajowych producentow. W koncu potentatem na rynku w Polsce
      jest BRW...
      • Gość: Bajbus Re: kuchnie WOLSZTYŃSKIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 18:00
        Podciągam post do góry - czy pośród forumowiczów nie ma żadnych użytkowników
        mebli z wolsztyna ??

Wrzućcie proszę jeszcze jakieś opinie !

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka