ik33 Re: porysowany okap inox 14.07.05, 08:13 Poradźcie proszę jak zatuszować te rysy. Wiem że całkowicie nie da się usunąć ale przynajmniej zminimalizować ich widoczność. A tak w ogóle to jakie środki polecacie do czyszczenia przedmiotów ze stali nierdzewnej? Z góry dziękuję za jakiś odzew i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: porysowany okap inox 24.07.05, 01:26 Ja używam Starwxa i po nim stal, chrom, inox wygląda świetnie. A na te rysy nic nie znalazłam, choć szukałam bo po montazu kuchni na okapie takowe zostały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avan Re: porysowany okap inox IP: *.autocom.pl 24.07.05, 13:02 Proponuje zakup pasty polerskiej średnio ścieralnej takiej jakiej urzywają do polerowania lakieru samochodowego. Miałem kiedys podobny problem z okapem i szybko sie znim rozprawiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: porysowany okap inox 24.07.05, 15:53 Gość portalu: avan napisał(a): > Proponuje zakup pasty polerskiej średnio ścieralnej takiej jakiej urzywają do > polerowania lakieru samochodowego. Można polerować, ale tylko w przypadku kiedy ten inox jest na wysoki połysk, co teraz w nowym sprzęcie praktycznie nie występuje. Dlatego zdecydowanie odradzam polerowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko Re: porysowany okap inox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:40 Nie wiem niestety jak poradzić na porysowany okap inox, ale za to powiem, że baaaardzo dobry preparat do pielęgnacji stali nierdzewnej robi Winterhalter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikkka Re: porysowany okap inox IP: 213.211.186.* 27.07.05, 22:48 oliwka dla dzieci dobrze czysci sie rzeczy ze stali nierdzewnej Odpowiedz Link Zgłoś