Gość: Kajkao IP: 81.210.22.* 14.07.05, 09:42 Witam, czy ktoś z Was, był kiedykolwiek klientem firmy SEKPOL ? Jeśli chodzi o projektanta - JEST ŚWIETNY ale wybitnie sie ze wszystkim spoznia !!! Boje się, ze na kuchnie też bede czekala "ruski" rok ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kim5 Re: Firma SEKPOL IP: 193.110.99.* 14.07.05, 10:55 Też jestem zainteresowana tą firmą. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma SEKPOL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 11:48 Właśnie zamówiliśmy od nich meble i AGD jak do tej pory bez zastrzeżeń:profesjonalna obsługa ,wszystko na czas i świetne ceny na AGD przy odrobinie negocjacji.Jak będzie dalej zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: Firma SEKPOL 14.07.05, 15:36 Ja byłam bardzo mile zaskoczona projektantem. Zaprojektowal mi kchnie bardzo nietypowo, do tego jeszcze ustawił wszystko w salonie i stworzył jadalnie !! A ile mowią Ci że bedziesz czekal na meble ? Mi powiedzieli, ze przy dobrym wietrze bede miala kuchnie za 4-6 tyg. Boję się, ze przy moim szczesciu bedzie akurat sezon na "zle wiatry" :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma SEKPOL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 13:46 Ja nastawiłam się na 6 tyg.oczekiwania,tak akurat jest dla mnie najlepiej bo potrzebuje mebelki na połowę września,zresztą czas oczekiwania jest u wszystkich podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Firma SEKPOL IP: 193.8.57.* 11.07.14, 17:04 Nie polecam!! Kupiłem drzwi wewnętrzne za ponad 3 tysiące zł sugerując się wyglądem drzwi i dopracowaniem szczegółów nie sprawdzając, co jest w środku!! Nawet elementy, w których zamocowane są zawiasy nie są drewniane tylko z jakiejś płyty. Drzwi są wyjątkowo słabe, wyginają się na wszystkie strony - sami sprawdźcie straszna lipa, rozumiem potrzebę oszczędności ale w tym przypadku firma przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1979 Re: Firma SEKPOL 15.07.05, 20:27 o którym studia firmy SEKPOL mówicie? wiem że sa w Al. Krakowskiej oraz w centrum jupiter. Byłem w Al. Krakowskiej i wstepnie rozmawiałem z projektanten o imieniu Wenancjusz. Zrobił wstepny szkic na papierze milimetrowym (z którego nic nie mogę odczytać) oraz wstępna wycenę. Ceny kształtuja sie następującą: kuchnia z fronatami z laminatu 11500 zł., z forniru 15000 zł. bez sprzętu agd. jak może to napiszcie wielkości kwotowe swoich kuchni zamówionych lub wycenionych w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
onbashira Re: Firma SEKPOL 15.07.05, 21:38 To może podaj z czego składa się ta kuchnia. Jakiej wysokości szafki, jakiej długości w sumie blat. Czy dodatkowe wyposażenie jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma SEKPOL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 16:49 Salon w Jupiterze :meble fornir,carga,szuflady z pełnym wysuwem i prowadnicami,podnośniki gazowe w górnych szafkach cena 10000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajkao Re: Firma SEKPOL IP: 81.210.22.* 18.07.05, 10:10 Ten Wenek podobno totalnie olewa klientow po montażu. Bylam świadkiem reklamacji pewnego młodego małżenstwa. Skarzyli sie na pana Wenka, ze ich ignoruje, nie odbiera telefonu itd. Mi kuchnie zaprojektowal pan Maciek i pomimo ceny jestem zachwycona jego talentem ... moją kuchnie wycenil na 25 tys ! Wybralam meble Hokaido z drewna wenge. A co do pana Wenka jestem zdegustowana tym jak traktuje pana Maćka, ktory jest jego pracownikiem ~! Opieprza go przy klientach np. za to ze wzial cennik z polki !!! Brak mi slow !!! Panie Wenku jakis kursik zarządzania by sie przydal, bo sam wzrost i opalenizna niewiele daja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1979 Re: Firma SEKPOL 18.07.05, 20:49 nie wiem czy olewa po montażu bo raczej nie zdecydujemy sie na meble w SEKPOL- u. Pan Wenek to bananowy laluś któremu przydałoby sie troche kultury. Weszliśmy do nich "z ulicy" jako potencjalni klienci, na początku było OK ale potem miałem wrażenie że gada z nami z myślami jest gdzieś indziej i gada od rzeczy. potem zaczeliśmy rozmawiać z jego kolegą (chyba właśnie Pan Maciek) i było zupełnie inaczej. Dał nam 15 min. wykład z frontów i ogólnie poopowidał rózne ciekawe rzeczy a Wenek olał nas już na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Firma SEKPOL IP: *.idea.pl 31.07.05, 15:38 Witam, czy wiecie może, gdzie we Wrocławiu jest przedstawicielstwo firmy Sekpol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajkai Re: Firma SEKPOL IP: 81.210.22.* 01.08.05, 10:14 zadzwon do wawy i sie spytaj...jesli chcesz damci telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Firma SEKPOL IP: *.wroc.zigzag.pl 01.08.05, 12:06 to ja poprosze... Odpowiedz Link Zgłoś