Gość: m. IP: *.mlyniec.gda.pl 14.08.05, 22:56 szukam dobrego wykonawcy mebli kuchennych w Trójmieście - dobrego czyli dobra jakość i cena - cena, która nie zwali mnie z nóg :) a jakość jak najbardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarek Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.08.05, 18:32 Witam! Proszę podać swój adres e-mail, to wyślę zdjęcia mojej kuchni wykonanej w zeszłym miesiącu... naprawdę polecam !!! Pozdrawiam :-) mój adres: gryccezary@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO IP: *.mlyniec.gda.pl 15.08.05, 22:19 wielkie dzięki - wysłałam Ci maila. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reobo Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.05, 18:53 chętnie skorzystam z adresu. także szukam kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO 16.08.05, 19:33 mam dobry namiar na fajna firme, jesli jestescie zainteresowani piszcie na emaila! na prawde bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rainee ja też szukam! 18.08.05, 21:22 może macie dobrego fachowca do polecenia :) albo dobre studio kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś
fotoforma Re: ja też szukam! 27.08.05, 16:05 Nie dam gwarancji ani uciać sobie głowy, jednakże firma jest rzetelna i wykonała moje zlecenie zgodnie z terminem, a przede wszystkim bez jakichkolwiek zastrzeżeń jeśli chodzi o jakość. Projektant Pan Przemek bardzo kompetentny i wiele istotnych uwag zostało wyeliminowanych już w fazie projektu. Pierwszy raz się spotkałam z tak miłą obsługą, w końcu wydałam na meble niemałe pieniadze :- ) Obiecałam polecać, wiec polecam. www.elevendesign.prv.pl Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casablanca Re: ja też szukam! IP: *.sm-rozstaje.pl 28.08.05, 19:45 poprosze też o namiary na kuchnie, podaje maila koleckaplanet@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO IP: *.chello.pl 02.09.05, 08:54 polecam firmę z Sopotu: www.sart.ig.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO IP: *.chello.pl 02.09.05, 08:58 sart.ig.pl- zostałem profesjonalnie obsłużony przez architektów, którzy od lat zajmują sie projektowaniem kuchni i innych mebli oraz wnętrz (są architektami). Mebelki przyjechały w terminie, wszystko pasowało....kuchnia jest poprosto super. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_k Re: meble kuchenne - TRÓJMIASTO 04.09.05, 21:39 Zdjęcia realizacji z ich strony robią pozytywne wrażenie. A jakie mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś