Dodaj do ulubionych

OKAP firmy "CIARKO"

IP: *.dami / 81.15.189.* 13.09.05, 04:31
Hej! Zamierzam kupić okap firmy CIARKO i zastanawiam się czy warto? Jeżeli
jesteście uzytkownikami podobnych okapów będę wdzięczna za recenzję. Z góry
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: OKAP firmy "CIARKO" IP: *.internet.bluedot.pl 01.08.13, 21:08
      po dwoch mc użytkowania spalił się silnik.Mam go prawie dwa lata i parę dni temu podczas nieobecności nikogo w domu szyba po prostu eksplodowała - rozpadła się w mak niszcząc mi meble.Dzięki bogu nie było nikogo w domu i w kuchni zarazem.Czekam na Serwis i będę domagal się zwrotu kosztów mebli.Produkt został zgłoszony jako niebezpieczny do Inspektoratu Inspekcji Handlowej.
      • a.lato Re: OKAP firmy "CIARKO" 07.08.13, 14:09
        jaro a jaki miałeś model tego wadliwego okapu? chciałam właśnie zamówić okap ale po tym co przeczytałam muszę się zastanowić
      • Gość: Jaro Re: OKAP firmy "CIARKO" IP: *.internet.bluedot.pl 01.09.13, 10:41
        Okap Black Pearl 90 SB.
    • Gość: avemysza Re: OKAP firmy "CIARKO" IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 08.05.14, 13:53
      Mam model Versum 60 BK - od samego początku problemy, albo sam się włącza, albo nagle z ciągu na poziomie 1 przechodzi na poziom 3, słaby ciąg nawet na poziomie 4, oświetlenie nie działa albo zaczyna migać jak na dyskotece. Nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka