monique28 14.09.05, 10:47 witajcie! czy ktoś ma może tą wannę? chcę kupić Rosę II - 105x170 cm www.ravak.pl/?page=rosa2 jak się spisuje? czy wanny akrylowe są łatwe w utrzymaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lw73 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 14.09.05, 11:11 Bardzo dobre wanny sprzedaje je juz jakis czas i wszyscy są zadowoleni Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100r Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II IP: 83.2.1.* 14.09.05, 14:43 Mam taka wanne. Jestem zadowolony. Mnostwo miejsca. Do mycia uzywam mleczka CIF i gabki. Bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
monique28 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 14.09.05, 18:12 właśnie to mnie kusi najbardziej - dużo miejsca! na pewno ją kupię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 18:47 Ja mam Rosę 110x160 trzeci rok i na razie bez problemów (oprócz tego, że prawie się w niej topię, bo wielka!). Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 03.10.05, 09:08 a ile trzeba wlać wody, żeby się w niej wykąpać? Bo jest ona owszem ładna i też się nad nią zastanawiam ale martwi mnie to, czy nadążę zarabiać na wodę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rogowski25 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 08.11.05, 23:22 wybralibyście raczej rosa 1 czy rosa 2 rosa 2 niby nowszy model, ale ta rączka , czy nie przeszkadza przy wychodzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
di76 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 09.11.05, 13:01 JK - topisz sie ? a ile masz wzrostu jesli moge spytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II IP: *.aster.pl 09.11.05, 22:45 di76 napisała: > JK - topisz sie ? a ile masz wzrostu jesli moge spytac ? Sorry, strasznie długo nie wchodziłam i dlatego nie odpisywałam. Mam 168 cm wzrostu, więc nie tak strasznie mało, ale wanna jest dla mnie trochę za duża w środku. Ja sobie lubię oprzeć się plecami z jednego końca wanny i jednocześnie nogami z drugiego końca (czasem nawet kładę nogi na górę) (jakkolwiek idiotycznie to brzmi :)). W tej wannie jest to mocno utrudnione. Jak mam oparte plecy - to nogi mi nie sięgają drugiego końca. Jak wyciągam nogi, to z kolei mam prawie zanurzoną głowę. A w takich warunkach nie da się czytać!!! Oczywiście, trochę przesadzam, ale tak naprawdę to jakby była o numer mniejsza to też by się nic nie stało. Ile wody taka wanna 'pobiera' to nie mam zielonego pojęcia. Ale myślę, że dużo, niestety. Na szczęście w celach higienicznych na codzień bierzemy prysznic, a kąpiemy się w wannie raz na jakiś czas w celach rekreacyjno-relaksowych :). Odpowiedz Link Zgłoś
monique28 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 11.11.05, 13:02 hmmm... też jestem podobnego wzrostu. Teraz mam wannę maciupką - 140 cm. Dlatego myślałam o ROSIE II w wersji 170 cm. Chyba jednak zdecyduję się na 160 cm skoro i tak jest olbrzymia :) i jak już będę kupowała to zrobię jak ktoś tutaj na forum - w sklepie będę do wanny się przymierzać od środka :))) taka kąpiel na sucho! Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry4 Re: RAVAK - wanna ROSA / ROSA II 24.11.05, 21:37 piękna wanna! Prawie jak basen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś